Klotzman Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Co je zač ten první od maxigabrielga z 9:21? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 vrabec domácí https://cs.wikipedia.org/wiki/Vrabec_dom%C3%A1c%C3%AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Se mi to zdálo na brabce nějaký barevně výrazný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Nedělní oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Vy je jíte syrové a neoškubané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Honza!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Chjo, tohle vlákno koukám nemá šanci od samýho začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Tak alespoň já ti ju pochválím, moc hezká andulka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Tak alespoň já ti ju pochválím, moc hezká andulka !ale tu nejde len o to, ze chvalit si navzajom vtaky.vlakno je v pohode - obcas nejaka srandicka alebo humor nikoho nezabije, stava sa to nie len v tomto vlakne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Však já se humuru nebráním Ale teda pozor na ty ptáky tady, tohle není kuře ale tu nejde len o to, ze chvalit si navzajom vtaky.vlakno je v pohode - obcas nejaka srandicka alebo humor nikoho nezabije, stava sa to nie len v tomto vlakne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Jmenuje se Richard a celou zimu travil pochodovanim na nasi terase. Ptal sem se ho na jeho oblibene hodinky, ale pry zadne nepotrebuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Tak trochu oživím tohle ptačí téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Elegantní návštěva u nás na zahrádce.........nepoznal jsem, stydím se.....nevyfotil jsem, jelikož fták nespolupracoval a tak jsem musel na internet. Dvojnásobná ostuda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 no jo, zas nakej hejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 no jo, zas nakej hejl brněnskej hejl....jenom oškubat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 neviem, ci aj taketo foto ftaka sa sem moze dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Edit: sakra proč mi to teď nejde vložit jako normální okno s videem Upraveno 25. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Letos jsou ty potvory zase pěkně prožraný. Slunečnici nakupuju po pytlích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 http://slowtv.playtvak.cz/primy-prenos-ptaci-krmitko-v-makove-db6-/krmitko.aspx?c=A151113_163614_krmitko_plapv noci je tam akorát spící čáp, ale přes den je živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se