Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak děti a kdo nám řekne co to tady visí za ptáka?

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Prosím za ptáka tu visí netopýr!

(aneb dvě offtopic momentky z dnešní návštěvy v zoo, sorry kluci nedalo mi to :))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ani pták, ani netopýr. Hmyzožravci nepapaj ovoce. Ale fotky pěkný :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Ani pták, ani netopýr. Hmyzožravci nepapaj ovoce. Ale fotky pěkný :)

A tak já vím, že to sou kaloni. Ještě něco málo si ze studií pamatuju :) Ale to už by ten vtip nebyl použitelnej vůbec :)

Odesláno

To je fakt :) promiň. Mn? to bylo hned divný. Já jen v zájmu příštích generací... :D

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jednoočko :)

attachicon.gifDSCN1527.jpg

Máme úplně stejnýho debila.Dcerka ho má v pokojíčku,kdyby byl blíž,tak ho asi vodstřelím jak je uřvanej.Snažíme se jej pouštět ven,ale furt lítá zpátky do klece a na prstu z ní se nedá vytáhnout.Jediný když vyletí z klece je,když mu zapomenu dosypat proso.To pak vyletí z klece,vletí do kuchyně a přitom strašně nadává :D

A to jsme si jej brali od chovatele jako mládě,že se líp ochočí :(

Odesláno

To chce trpelivost. Tenhle snad skoro rok temer neopustil mistnost s kleci. Obcas sel na ruku, nechal se poooooomaaaaalooooucku prenest, ale jakmile se cokoliv sustlo, uz frcel zase zpatky. Pak ale jako kdyz se v nem neco zlomi a priletel jakoby Nic Sam od sebe a I po peti letech pozoruju mirny pokroky a sblizovani a rikam SI, cim jeste prekvapi. Jinak ma absolutni volnost, ptaci Strom se zbrdlenim a huba mu jede nejvic kdyz telefonuju a potrebuju ticho :)

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...