martar Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Paráda! Stehlíků jsme tu měli plno v prvních letech, pak po zkultivování zahrad zmizeli někam, kde ještě roste býlí a bodláčí.. krásní pěvci, hlavně v letu. Dobrý fotky, doteď jsem si neuvědomil ten tmavší pruh na zobáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Hmm, tak mi to strašidlo v hlavě celou noc, teď už jsem nevydržel a šel kouknout do knih a na net. Ten tvuj stehlík má nejen atypickou pigmentaci horní čelisti, ale i dost zvláštní tvar zobáku. Možná vada během vývoje nebo následek zranění. Zajímavé. Teda jestli to není vadou skla v okně Anebo je úplně normální a drží něco neidentifikovatelného v zobáku. Že já sem lezu.. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Netráp sa, neobjavil si nový druh, má v zobáku semiačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 No bezva naštěstí ambice objevit nový druh už dávno nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ano je to tak, vedle něj dole je miska se slunečnicí, a tak si zobal. Jen je pěkně zlej, protože jakmile přiletěla k misce sykorka, tak ji hned odehnal a byl až agresivní. Jako by mu to tam patřilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Fotky děsný, měl jsem zrovna nasazený stařičký objektiv s manuálním ostřením, jedno dítě na zádech a nebyl na nic čas... včerejší sm?ska na krmítku. Červenka, polňák, koňadra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Ara Ararauna - tenhle pár přiletěl na pozim k nám do hospody na pívo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 "piškot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Je to žebrák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Krásnej, jen víc papoušků sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Papouši jsou mizerná zlotřilá mazaná poťouchlá a mlsná pakáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Strážce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 teď tam bude mrtvo, ale koukněte zitra ve dne, tam bude ptáků http://slowtv.playtvak.cz/primy-prenos-ptaci-krmitko-v-makove-db6-/krmitko.aspx?c=A151113_163614_krmitko_plap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 teď tam bude mrtvo, ale koukněte zitra ve dne, tam bude ptáků http://slowtv.playtvak.cz/primy-prenos-ptaci-krmitko-v-makove-db6-/krmitko.aspx?c=A151113_163614_krmitko_plapTak to je super, díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 teď tam bude mrtvo, ale koukněte zitra ve dne, tam bude ptákůhttp://slowtv.playtvak.cz/primy-prenos-ptaci-krmitko-v-makove-db6-/krmitko.aspx?c=A151113_163614_krmitko_plapVelká paráda ! na druhý monitor mnohem lepší než Excell a podobné nechutnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Fakt dík, výborné to je. Sedím v práci od skorého rána, zahrabaný v papierovačkách a toto ma vzpružilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Fakt dík, výborné to je. Sedím v práci od skorého rána, zahrabaný v papierovačkách a toto ma vzpružilo Ty se tu nemáš co pružit, ty máš odpovídat tomu chytrákovi s 15 příspěvkama, co nás školí, jak tady máme posuzovat jeho "pravopis". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Safraporte, som sa zašil k milovníkom hydiny, že si trochu oddýchnem a už ma našli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Třeba tě tu nenajde, schov se pod zrní By mě zajímalo, jestli se tam láduje pořád dokola 6 - 7 stejnejch ftáků, nebo se spravedlivě střídají z celého okolí. Ale skoro bych řekl, že za a) je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ty se tu nemáš co pružit, ty máš odpovídat tomu chytrákovi s 15 příspěvkama, co nás školí, jak tady máme posuzovat jeho "pravopis". Tady se chytrost lidí měří počtem příspěvků? Já vím, že si nabíhám, ale nedá mi to. A omlouvám se za off-topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se