Přejít na obsah

UKAŽ PTÁKA !

Doporučené příspěvky

Paráda! Stehlíků jsme tu měli plno v prvních letech, pak po zkultivování zahrad zmizeli někam, kde ještě roste býlí a bodláčí.. krásní pěvci, hlavně v letu. Dobrý fotky, doteď jsem si neuvědomil ten tmavší pruh na zobáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hmm, tak mi to strašidlo v hlavě celou noc, teď už jsem nevydržel a šel kouknout do knih a na net. Ten tvuj stehlík má nejen atypickou pigmentaci horní čelisti, ale i dost zvláštní tvar zobáku. Možná vada během vývoje nebo následek zranění. Zajímavé. Teda jestli to není vadou skla v okně :) Anebo je úplně normální a drží něco neidentifikovatelného v zobáku. Že já sem lezu..

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Ano je to tak, vedle něj dole je miska se slunečnicí, a tak si zobal. Jen je pěkně zlej, protože jakmile přiletěla k misce sykorka, tak ji hned odehnal a byl až agresivní. Jako by mu to tam patřilo.

Odkaz ke komentáři

Fotky děsný, měl jsem zrovna nasazený stařičký objektiv s manuálním ostřením, jedno dítě na zádech a nebyl na nic čas... včerejší sm?ska na krmítku. Červenka, polňák, koňadra.

post-30813-0-56179700-1453661130.jpg

post-30813-0-42808300-1453661155.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty se tu nemáš co pružit, ty máš odpovídat tomu chytrákovi s 15 příspěvkama, co nás školí, jak tady máme posuzovat jeho "pravopis". :)

Tady se chytrost lidí měří počtem příspěvků? Já vím, že si nabíhám, ale nedá mi to. A omlouvám se za off-topic.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...