bandicoot Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 ¨safi: to nehrozí. Hodinky a nože u mě bříbývají, ale ne zas v takovém rozsahu abych musel z jakéhokoliv důvodu 'sbírky' redukovat.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 ..hlavně neudělej takovou blbost, aby jsi je někdy prodal kvůli novým hodinkám. Ze všech diverů co jsem kdy měl, mají tyto hodinky jednoznačně největší image (v ceně do 30 000) :-) A co oranžové? A co černé? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 když to tak vidím, tak se mi po nich fakt stýská... první pořádné hodinky, už nikdy pak adrenalin při rozbalování a nošení nebyl stejný
pavel23 Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 Musím jen souhlasit a o prodeji jsem ještě nikdy neuvažoval.Jsou super díky Kubo.
Andreas.ks Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Rád bych se zeptal, jestli je v matičce stovežaté nějaká možnost vidět (a ohmatat) jak Samuraie tak Monstra (případně ještě divery od Orientu) - ideálně na stejném místě... Některý z obchodů třeba... Nebo je má všechny někdo ze zdejších diskutérů? Podle obrázků jsou všechny jmenované modely velice zajímavé, proto bych si chtěl ulehčit rozhodování vyzkoušením na vlastní kůži... Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem Andreas.ks
Filipes Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 mám Monster a Samurai, možno vidět na Praze 9, kdyžtak napiš SZ F.
H-B Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 Snad jsem to nikde neprehlidl, nicmene- jak spravne naridit cas a datum? Hodinky mam bez navodu... Rad bych taky vedel, cemu se pri tom nastavovani vyvarovat (pohyby korunku..). Diky za radu, cim driv, tim driv budu vedet, kolik je
Filipes Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 (upraveno) vytáhnout korunku až ven, ručkama přejet přes půlnoc (přeskočí datum) až někam na dopoledne, korunku do mezipolohy-nastavit datum, korunku ven-nastavit čas, korunku zašroubovat edit: až ven myšleno do krajní druhé pozice, nikoliv vytrhnout z pouzdra hodinek Upraveno 18. března 2008 uživatelem Filipes
H-B Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 vytáhnout korunku až ven, ručkama přejet přes půlnoc (přeskočí datum) až někam na dopoledne, korunku do mezipolohy-nastavit datum, korunku ven-nastavit čas, korunku zašroubovat edit: až ven myšleno do krajní druhé pozice, nikoliv vytrhnout z pouzdra hodinek Diky, hotovo.. chvili jsem pri nasazovani data krouzil naprazdno, preskocil jsem tu mezipolohu- vadi to? Je nejaka vec kterou bych vubec nemel delat, co muze poskodit strojek?
Filipes Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 (upraveno) akorát nepřeklápět datum večer/v noci, právě proto ten postup, kdy nejprve ručkama najdeš dopoledne (např) a teprve potom přestavuješ datum edit: popisované kroužení naprázdno nevadí Upraveno 18. března 2008 uživatelem Filipes
H-B Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Odesláno 18. března 2008 akorát nepřeklápět datum večer/v noci, právě proto ten postup, kdy nejprve ručkama najdeš dopoledne (např) a teprve potom přestavuješ datum edit: popisované kroužení naprázdno nevadí Super, diky moc. Moje byvale hodinky zivila baterka, tam me tyhle veci netizily.. No nic, jdu se zavrit na zachod, tam je krasne tma.. jen ja a lumibrite
H-B Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak jsem je vcera seridil, cca v pul ctvrty, ale zarazi me, ze je po jedenacty a datum stale neni preklopeny, je na pul cesty...
Návštěvník YPO Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Tak jsem je vcera seridil, cca v pul ctvrty, ale zarazi me, ze je po jedenacty a datum stale neni preklopeny, je na pul cesty... nemáš náhodou půlnoc v poledne ?
Snow Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Asi by jsi udělal dobře kdyby jsi si pořídil k Samuraiům ještě nějaké dobré prášky na nervy, to už bylo obstrukcí
H-B Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 nemáš náhodou půlnoc v poledne ? V reálu ne , ale na hodinkách třeba jo, nevim.. ale vypadá to tak, počkám, jestli normálně přeskočí přes poledne a pak to teda přešteluju thesis: Mě tyhle nervy celkem baví, je to pro mě nový
Návštěvník YPO Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 V reálu ne , ale na hodinkách třeba jo, nevim.. ale vypadá to tak, počkám, jestli normálně přeskočí přes poledne a pak to teda přešteluju thesis: Mě tyhle nervy celkem baví, je to pro mě nový ten překlápěcí proces se může klidně dokončit až ve 14:00 tak klid
Snow Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 thesis: Mě tyhle nervy celkem baví, je to pro mě nový Jasně , já Tvou radost nad novými hodinkami chápu, docela jsem se dokázal vžít do Tvých obav s nákupem na ebay, proto tenhle obchod neakceptuji, to bych potřeboval prášky na nervy sám , ale neobávej se si trochu pohrát s hodinkami sám, blbnout s datumem je docela síla .
H-B Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Tak jsem dnes s prekvapenim zjistil, ze mi Samuraie od stredy udelaly jen +30s. To je, myslim, super, vzhledem k tomu, ze jsem se docetl i o +20s/den.. Snad jim to vydrzi
H-B Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Nevim, jestli se da rict, ze se ustalily, nicmene po tydnu mi udelaly +50s, coz dela cca +7/den. To je myslim super . No, ted uz si je jen uzivat a... setrit na Enzo Mechana . Ze ja na to forum kdy lezl, to je mor..
CzechJoker Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Nevim, jestli se da rict, ze se ustalily, nicmene po tydnu mi udelaly +50s, coz dela cca +7/den. To je myslim super . No, ted uz si je jen uzivat a... setrit na Enzo Mechana . Ze ja na to forum kdy lezl, to je mor.. Mě udělaly od soboty do dneška (středa) 37 vteřin, čili 9,25 na den, čili naprostá spokojenost. Čumím na ně už od čtvrtku a furt mě to baví. Tohle se mnou kdysi udělaly moje první automaty, ale ani tehdy to nebylo tak intenzivní. Snad jedině za bolševika, když jsem v šesté třídě dostal Prim Sport SE.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se