Návštěvník dabelM Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Pro naši inspiraci sem vkládám odkaz na boxy členů Uhrforum.de http://uhrforum.de/der-eigenbau-uhrenbox-thread-t183418
honza71 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 V 24. 10. 2015 v 5:06, dabelM napsal: Super, další člen, který rozšířil počet vlastníků tohoto kousku. Do jakého provedení jsi šel ?Pokud jsem nespletl objednavku, tak do ty hnedy, co ma Ondra :-)Uz se mi rysuje i finalni sestava do ty krabky. Bude to krasnej domecek pro moje milacky. Jen misto na 4 remeny nebude stacit :-D
Návštěvník dabelM Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Já tam mám celkem osm řemenů, jeden NATO strap, dva vystěžejkovače a dvě spony.
honza71 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 V 24. 10. 2015 v 7:29, dabelM napsal: Já tam mám celkem osm řemenů, jeden NATO strap, dva vystěžejkovače a dvě spony.Dobra zprava pro me :-D
Radik Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Když už jsem to tu před časem načal, tak posílám další pokrok. Potaženo, příčky nainstalovány (ty už budou přírodní bez potahu). S lepením váhám, pro normální účely drží zaklesnuté i tak. Zbývají polštářky a tikající náplň a bude hotovo. Dá to práci a ten tmavý samet se blbě fotí.
Radik Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Tak finální dokončení vlastní hodinkovnice je tu. Ke konci už jsem se do toho musel hodně nutit, dělat 12 stejných polštářků bylo dost ubíjející. Ručně řezat a brousit dřevěné příčky bylo ještě horší. Určitě bych pro příště měl co zlepšovat, ale obecně bych si podruhé hooooodně rozmyslel, jestli se do něčeho takového znova pustit vlastními silami 1) polštářky nakonec jsem nakonec udělal s vatovou výplní obalené papírovými kapesníčky. Vpravo jsou připraveny finální potahy z modrého sametu. 2) tvorba jednoho polštářku (jen pro nezbytnou fixaci a napnutí jsem použil malé množství Herkulesu) 3) Hotový polštářek - chtěl jsem se v tom množství vyhnout jakémukoliv šití, takže jsem to řešil pouze na úrovni lepení a finálním podvázáním. Vespod to stejně není vidět 4) A hotovo, teď už jen hodinkovnici naplnit tikajícími skvosty, ale to už patří do jiného vlákna
honza71 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Tak je doma. Ted uz ji jen naplnit :-D
Nestler Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Ahoj panove, nezbyva mi nez ozivit toto vlakno. Nejak se mi rozmnozilo a rad bych poridil novou hodinkovnici/ pouzdro na hodinky. Dulezite je vsak rici, ze nehledam klasickou s polstarky, ale rad bych takovou, kde jsou hodinky polozeny a pridrzovany nejakou gumickou. Jednou jsem neco podobneho zahlidl u mistniho clena, ale nevedel odkud pouzdro je. U te klasicke se zbytecne krouti remeny a polstarky ne vzdy po stazeni remenem pekne drzi. Nehlede na to, ze nekdy je beru na vylet a nepotrebuji, aby mi tukali o pruhled.Diky za kazdy tip Nestler
Nestler Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jo,jo neco takoveho, ale alespon pro osmery hodinky. Ale jinak je to ten styl. Pri nejhorsim budu muset koupit dva futraly:-) Diky
EDYMI Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Futrál pre 8 hodiniek je momentálne out of stock, ale skús sa pozrieť Ebay tam by si niečo mal nájsť.
feltharg Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 existuje nejakej box kde by byly ty hodinky uplne na placaka? tzn remen rozlozenej do cely dylky?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 http://directlux.com/product/brillier-black-collectors-trunk/
Xenomorfus Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Jinac "polstarky" se daji samostatne koupit za par supu v ruznych kvalitach...Zjistoval sem to v dobe, kdy sem uvazoval, ze si taky zmastim hodinkovnici samodomo, ale na polstarky bych nemel :-).
Thor Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 V 2. 12. 2016 v 18:32, Murphy97 napsal: Od pondeli 5/12 v LidluTak já nastoupenej před Lidlem už v sedum .... hodinkovnice akce až ve čtrvtek.
Návštěvník Mitak Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Chtěl jsem si koupit pár dalších krabic z Lidlu na rozrůstající se Seiko sbírku, ale nakonec jsem objednal z Amazonu toto: https://www.amazon.de/dp/B00DAQ94V2/ref=sr_ph?ie=UTF8&qid=1480932066&sr=1&keywords=songmics V poměru k počtu hodinek to vychází levnějc než krabice z Lidlu a pokud to místo člověk fakt využije, tak to ve finále zabere i míň místa.
Radik Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Já bojuju s tím, že bud začnu upgradovat na levelu a v případě nákupu dalších nutně něco nejdřív prodám, nebo zastavit tohle chronomagoření. Nákup další hodinkovnice je to nejhorší řešení Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem Radik
FreemanTKOZ Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 V 5. 12. 2016 v 9:28, Thor napsal: Tak já nastoupenej před Lidlem už v sedum .... hodinkovnice akce až ve čtrvtek.Přesně... taky jsem tam včera jel natěšen a pak mne ostraha upozornila, že to je až od čtvrtku a že také bere pár kousků... :-l
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se