Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Pár foto na začiatok... časom budem pridávať, dúfam že niekoho nimi občas poteším Viac info v chlubírne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84443-damasko-da38/ Skvele sa mi nosia na čomkoľvek Zopár detailov Lumi So slnkom je radosť pracovať Upraveno 15. května 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Vyborny to mas. Jenom teda doufam ve vnitrni antireflex, pak tezko neco vytykat.. Edit: Ale asi bude dvojtej. No tak holt budes davat bacha..EditEdit: A hlavne jsem ti to, koukam, mel napsat k tomu druhymu, chlubicimu vlaknu.. Upraveno 15. května 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Jediný Damasko, co bych si dokázal představit na svý haxně. A to je co říct. Pěkný jsou, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Nakonec se mi začíná Damasko nějak podezřele zamlouvat.Jinak hezké photo-yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Micey: mam aj vonkajsi AR. neduhy zvladam, vyhody ma tesia Dlubix: som ozaj rad ze prisli s touto modrou verziou, stala sa pre mna jasnou volbou. a dik za zastavenie a koment, viem ze znacka nie je v tvojej extra oblube, o to viac ma tvoja navsteva potesila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Perfektni fotky moc hezkych hodinek. Neuvazujes o kovovem reminku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Perfektni fotky moc hezkych hodinek. Neuvazujes o kovovem reminku? Dakujem, fotia sa same, a pritom su take nenapadne...tah bol jednak uz nad rozpocet ktory som si doprial a mam taku ruku, ze neunosim tah konstantnej dlzky...cez den casto povolujem a dotahujem remen... aj ked k danym hodinkam vyzera ozaj perfektne, to musim uznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Luxusné fotky. Ale tak pekné hodinky sa fotia samé. Človeka to nabáda ich ísť aspoň pozrieť do predajni ak nie rovno objednať Teším sa na ďalšie fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Jsou to moc fajn hodinky a krásný fotky. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Luxusné fotky. Ale tak pekné hodinky sa fotia samé. Človeka to nabáda ich ísť aspoň pozrieť do predajni ak nie rovno objednať Teším sa na ďalšie fotky. Jsou to moc fajn hodinky a krásný fotky. Užívej! Dakujem Vcera vecer som sa zas chvilu bavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 ... a pokus o aranzovanie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) nejake to makro... Upraveno 17. května 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ivane veliká gratulace! A super fotky! Užívej jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Krasny fotky! Ta modra ma nakonec neco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Super hodinky, už jsem byl v pokušení je taky objednat. Fakt se mi moc líbí Perfektni fotky moc hezkych hodinek. Neuvazujes o kovovem reminku? Nepřijde Ti, že cena toho tahu je v naprostém nepoměru k ceně hodinek ?? Jinak se mi taky líbí, ale cenový rozdíl mě fakt překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Nepřijde Ti, že cena toho tahu je v naprostém nepoměru k ceně hodinek ?? Jinak se mi taky líbí, ale cenový rozdíl mě fakt překvapil.uplna pravda, hodinky by mali zdraziet aby sme zmazali tento nepomer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 uplna pravda, hodinky by mali zdraziet aby sme zmazali tento nepomer Jasně takhle jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Nepřijde Ti, že cena toho tahu je v naprostém nepoměru k ceně hodinek ?? Jinak se mi taky líbí, ale cenový rozdíl mě fakt překvapil.Pokud existuje neco jako optimalni pomer mezi cenou hodinek a cenou naramku, tak tady asi optimalni nebude. Ale ta cena je u nej opodstatnena, o tom jsem presvedceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Gratuluju k nádherným hodinkám i tvému fotografickému umění. Damasko mi začíná být stále sympatičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se