Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 13:17, Alexion napsal:

nadhera, nic ine ma nenapada. ten novucicky antireflex ti zavidim :-)

Neni co, ale diky:).

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 14:47, USER47 napsal:

Ovšem ty koncovky by opravdu měli trochu doladit:). Furt se mi DA36/38 líběj víc na kůži, k tomu pilotkovýmu cifru to imho sedí líp.

Jasne, kazdy to mame jinak:).

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 13:17, Alexion napsal:

nadhera, nic ine ma nenapada. ten novucicky antireflex ti zavidim :-)

Alex, a co ten tvoj, uz je viditelne poskodeny? Alebo len pri podrobnom skumani nieco vidno?

Odesláno

Ja som ho pokrstil veľmi skoro veľkým sramom a potom zase dalsim. Uz je na nom aj dosť vlasocnic , holt tooly :-) z diaľky to nevidno

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 20:28, Alexion napsal:

Ja som ho pokrstil veľmi skoro veľkým sramom a potom zase dalsim. Uz je na nom aj dosť vlasocnic , holt tooly :-) z diaľky to nevidno

neprijemne, ale stale si myslim ze svoju ulohu plni a vacsinou sa na hodinky pozeras zo vzdialenosti, kde je vidiet len pozitivne ucinky AR a nie sramy...

Odesláno
  V 3. 6. 2015 v 12:41, tano napsal:

Tak trosku jeste letnich barev. :).

Dakujem za ozivenie vlakna prijemnymi fotkami. Len tak dalej, dufam ze budes pravidelny prispievatel :)

Samozrejme, rad tu privitam foto od vsetkych nadsenych majitelov DA38...

Odesláno

Damasko sice nemám, zato šrámy na svých B. ano. Akorát ne na antireflexu. Tomu se prostě nedá zabránit, pokud si člověk koupí hodinky na nošení. A mít je jen v hodinkovnici a vytáhnout je párkrát do měsíce, to bych se z nich nedokázal radovat. Prostě s námi hodinky žijí a život je na nich po čase vidět stejně jako na nás samotných :D

Odesláno

Sramy patria k zivotu hodiniek. Rovnako ako vrasky k cloveku. Stari ludia tiez nie su skaredi...

Hodinky mam na to aby som ich nosil a tesil sa z nich. Ak budu casom kdekolvek sramy, tak nech... dolezite je ich nerozbit...

Kym su vsak nove, je fajn sa tesit z tych dokonalych pohladov :)

post-27820-0-74300900-1433429169_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ivan, Ty bys mohl fotit do firemních katalogů. Budu se opakovat - SUPER fotky! Mám se ještě sakra co učit :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno
  V 4. 6. 2015 v 22:41, Sphinxx napsal:

Ivan, Ty bys mohl fotit do firemních katalogů. Budu se opakovat - SUPER fotky! Mám se ještě sakra co učit :) .

Davide diky. Viem ze tieto hodinky nie su zrovna Tvoja salka kavy, ale som rad ze si sa zastavil a popozeral :)

Ja sledujem Tvoju foto galeriu a s dovolenim trocha pochybujem o tom uceni :) Mas to zaujimave, napadite a pestrejsie ako ja tu :)

Dufam ze sa este dalsich foto dockame :)

Jo, a mrzi ma ze Aldove fotky skoncili. Aspon tie co spravil doteraz tu ostali. Zaujali ma, po vsetkych strankach. Aj technicky vymakane.

Roky tie svoje Damaska fotil, a aj ked sa niektore motivy obcas opakovali, tak z tych fotiek bolo citit nadsenie a radost. 

To mam rad, a taketo veci mi tu na fore budu chybat. Skoda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...