guzmic Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Hmmm Tudory, tak ty jsou moc šmrncovní. Tichá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tak tohle by sem casove melo patrit...ty jsou, no paráda. Sklíčko je plast, nebo safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Sem sice patří,ale nejlépe by jim bylo u mně doma.Hodně pěkný !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 casovo to sem zapada, tak si dovolim podporit youngtimer vlakno jednou foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Moc pěkný kousek, kde jsi k němu přišel? Jak to není tajné... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Jedny young chrona Seiko 7T32-7A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Už to bohužel nejsou to 100% Heuer jsou trošku menší ale jsou moje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Zrovna dnes jsem si říkal při mytí mého mazla, že nemám žádné z roku 2000 jako je auto budu to muset napravit....Brejtle super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tak tahle klasická chronoseika v bicoloru sem nejspíš taky patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Jedny Poljoty,co by sem časově možná mohly zapadnout ,skoro celý týden na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Pěkný poljoty, za mě dobrý. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Taky se připojuji, Breitling new Pluton 3100 professional anthracit cifr.Nové Plutony se vyráběly od roku 1994, verze s nápisem professionalna dýnku asi od roku 1996. Mají podsvicený displej. Parádní velikost a pouzdro a stylem něco mezi starým a novým, kdyby měly novější displejani bych nepoznal že jsou 20 let staré. Musím sehnat lepší řemen (šedá ještěrka?) ideálně překlápěčku (nemá někdo nějakou breitling navíc?) Mám origoš tah ale maminka vyhodila end linky když hodinky rozbalovala (no komu se to nestalo)kdyby někdo věděl kde je sehnat tak uvítám info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Taky se připojuji, Mám origoš tah ale maminka vyhodila end linky když hodinky rozbalovala (no komu se to nestalo)kdyby někdo věděl kde je sehnat tak uvítám info! To je ale šikovná maminka! Jsou fakt dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dneska dorazily, v pěkném stavu po servisu a za rozumné peníze(za daných okolností mi tam ta hubená chronoručka nevadí ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 95ka rocnik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 dobre že tu je takáto téma, sem by sa aj tieto moje mohli zmestiť Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Devadesátkové Zenithy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Tohle by sem asi taky melo patrit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Youngtimer? tyhle by tu mohly pasovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se