Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim o radu kterou barvu by jste si vybrali.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Co tato varianta. Obrazek zapujcen ze stranek Chronoshodu, diky.

Odesláno

Teda takovyhle otazky mi uz hlava nebere. Jak tyve mame vedet, jakou mas rad barvu? Priste se nekdo zepta, kdy ma jit na zachod...

Absolutne jsem ted nepochopil co jsi napspsal. Ptam se lidi ktera barva se jim libi, na tom snad neni nic spatnyho ne?

Odesláno

taky nevypadaji spatne, ale ty barevny se mi libi vic. jen chci znat nazory vice hlav

Ty barvy chapu, mam to take tak, ale v potaz ze to ruzove pvd asi pujde casem dolu imho. Pak bych asi u zbytku nedal tu malou rucicku, chapes urcite proc.:).

Odesláno

Teda takovyhle otazky mi uz hlava nebere. Jak tyve mame vedet, jakou mas rad barvu? Priste se nekdo zepta, kdy ma jit na zachod...

Ted jsem nepochopil co tady pises, ptal jsem jen nazor, ktera barva se clenum libi, na to snad neni nic spatneho ne?

Odesláno (upraveno)

Zase mam dilema, ze se to zlaceni hned osoupe.

To urcite, vyprdni se na zlaceni a ber cistej kov a barvu jakou se Ti libi, ne?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

No, pokud je po čase třeba plánuje na fóru prodat a zkusit něco zas jiného, může být jeho otázka ohledně převládajícího názoru ostatních vcelku relevantní, ne? :)

Já bych se vyhnul starším modelům s rolex ručkami. A z nových se mi o trošku víc líbí ty modro-zlaté.

Odesláno

Já mám ty modrý a jsem maximálně spokojenej, nic se z toho nešoupe, jsou pořád jako nový, i když věřím, že plechová luneta je celkem náchylná k poškrábání, jdou přesně, vanilkou fermentovanej řemen voní a vypadaj dobře i na modré kůži, kterou mám od mistra Šímy :-) Barva už je otázka individuálního vkusu, já jsem na modrou zatíženej, tak to bylo jasný, to PVD rose gold není nějak extra výrazný, na léto prostě ideál potápky na lítačku :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...