Hron21 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Prosim o radu kterou barvu by jste si vybrali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Mně se líbí modré a červené. Co se líbí mně, se nemusí přece líbit tobě..... Značka je OK :-)
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Co tato varianta. Obrazek zapujcen ze stranek Chronoshodu, diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hron21 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 taky nevypadaji spatne, ale ty barevny se mi libi vic. jen chci znat nazory vice hlav
Baldic Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Teda takovyhle otazky mi uz hlava nebere. Jak tyve mame vedet, jakou mas rad barvu? Priste se nekdo zepta, kdy ma jit na zachod... Upraveno 17. května 2015 uživatelem Baldic
Hron21 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Teda takovyhle otazky mi uz hlava nebere. Jak tyve mame vedet, jakou mas rad barvu? Priste se nekdo zepta, kdy ma jit na zachod...Absolutne jsem ted nepochopil co jsi napspsal. Ptam se lidi ktera barva se jim libi, na tom snad neni nic spatnyho ne?
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 taky nevypadaji spatne, ale ty barevny se mi libi vic. jen chci znat nazory vice hlavTy barvy chapu, mam to take tak, ale v potaz ze to ruzove pvd asi pujde casem dolu imho. Pak bych asi u zbytku nedal tu malou rucicku, chapes urcite proc..
brut12358 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Podle mě je to nějaký pouťový .... ty zlatý ručičky a červená luneta, to nemohl vymyslet Glycine.
Hron21 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Teda takovyhle otazky mi uz hlava nebere. Jak tyve mame vedet, jakou mas rad barvu? Priste se nekdo zepta, kdy ma jit na zachod...Ted jsem nepochopil co tady pises, ptal jsem jen nazor, ktera barva se clenum libi, na to snad neni nic spatneho ne?
Hron21 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Zase mam dilema, ze se to zlaceni hned osoupe.
Baldic Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 No snad si koupis to, co se lib tobe. Protoze jestli si kupujes to, co se libi jinym, tak jsi pozer.
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Zase mam dilema, ze se to zlaceni hned osoupe.To urcite, vyprdni se na zlaceni a ber cistej kov a barvu jakou se Ti libi, ne? Upraveno 17. května 2015 uživatelem tano
siwi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Vybírej srdcem, na názory ostatních ohledně barev se vykašli. Budou to TVOJE hodinky.
martar Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 No, pokud je po čase třeba plánuje na fóru prodat a zkusit něco zas jiného, může být jeho otázka ohledně převládajícího názoru ostatních vcelku relevantní, ne? Já bych se vyhnul starším modelům s rolex ručkami. A z nových se mi o trošku víc líbí ty modro-zlaté.
Kluk jako buk Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Za mě rozhodně model s číslama místo indexů. Barvu si musíš určit sám, všechny jsou pěkný.
Karussell Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Já mám ty modrý a jsem maximálně spokojenej, nic se z toho nešoupe, jsou pořád jako nový, i když věřím, že plechová luneta je celkem náchylná k poškrábání, jdou přesně, vanilkou fermentovanej řemen voní a vypadaj dobře i na modré kůži, kterou mám od mistra Šímy :-) Barva už je otázka individuálního vkusu, já jsem na modrou zatíženej, tak to bylo jasný, to PVD rose gold není nějak extra výrazný, na léto prostě ideál potápky na lítačku :-)
Hron21 Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Super paradni fotky, akorat si me ted zaskocil, ze to ma plechovou lunetu, cekal bych, ze za 20000 to bude mit keramickou lunetu.
Karussell Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 No jo, to už je otázka preferencí, já to jako negativum nevnímám a upřímně 20k v dnešní době není za švýcary zas taková palba, že bych čekal zázraky :-)
Hron21 Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Ja to beru tak ze za steinharty s keramickou vlozkou dam cca 10k a za glycime s plechem 20k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se