prischera Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Pres Koscom by ti ho meli normalne objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Zkusim Koscom, dekuji za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warcraftan Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 V 29. 5. 2021 v 11:16, ABCDE napsal: To je moc pěkná fotka sklíčko, jak je pěkně čisté a odráží se z něj jenom to světlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Taky se pochlubim svými skxky. Přemýšlel jsem , že už se jich zbavím za ty roky, ale vždy mě potěší. Mod - jen safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 LumibriteOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Už je mám dlouho, jsou neskutečný;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 TrueOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tak trochu jiné Skx 009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Jestli sem můžu i s SKX013. Malá recka k řemenu zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 V nějaké recenzi jsem četl, že Skx jsou nepohodlné hodinky. S tím vůbec nesouhlasím. Naopak je řadím mezi nejpohodlnější hodinky co mám ( vlastně nemám, ale mám 5kx ) , zejména ve spojení s originálním Skx jubileé tahem. Jsou chvíle, kdy hodinky na zápěstí, i přes jejich váhu, skoro nevnímám. Jak to máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Jerryl - ja som mal 5KX na tahu a pri noseni ma tlacila ochrana korunky. Zo spodnej strany ma ostru hranu. Na zelvach tento problem nemam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 před 8 hodinami, Jerryl napsal: V nějaké recenzi jsem četl, že Skx jsou nepohodlné hodinky. S tím vůbec nesouhlasím. Naopak je řadím mezi nejpohodlnější hodinky co mám ( vlastně nemám, ale mám 5kx ) , zejména ve spojení s originálním Skx jubileé tahem. Jsou chvíle, kdy hodinky na zápěstí, i přes jejich váhu, skoro nevnímám. Jak to máte vy? Na SKX jsem zatím ani nezkracoval tah, i když jsou hodně volný, a jsou až v podstatě na dlani, netlačí ani zvrchu a ní neodstavaji vespod. Ten tah se prispusobi čemukoli. Viz foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Tohle hovoří za vše, zkus to s jiným než jubilee. Na želvách otočíš sponu vůči hodinkám o pár stupňů tady od oka tak 45. Pohodlné jsou oboje, ale nosit želvy takhle na volno nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 A pro dnešek zůstaly na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 (upraveno) Hned jsem běžel pro Želvy, abych je porovnal a 5(skx) jsou mi pohodlnější, i když mají ochranu korunky výraznější. Mé ruce nijak nezavazí. 1) to připisuji rozdílné váze. Moje 5kx mají 130g a Želvy 170g. 2) to bude i tahem, protože 5kx na jejich originálním oyster tahu mi na ruce vůbec nic neříkaly, ale až když jsem je dal na Skx jubilee, tak jsem si řekl, že to jsou ty moje pravý pohodlný hodinky, na který jsem byl zvyklej, když jsem míval klasický Skx009. Když na Želvách povolím extenzi, tak moje miláčky můžu nosit společně Upraveno 18. února 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Já je můžu nosit na ruce i obráceně, SKX mám fakt dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Jinak naprostý souhlas s tím oysterem, já jsem si dlouho říkal, proč se mi 5kx tolik nelíbí i když mají navíc sunbuřt, všechno mi to došlo, když vyšly 5kx GMT na jubilee a kouzlo je zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Ono je to o zvyku a jaké hodinky nosíš. Pro mě jsou v tuhle dobu SKX na tahu nenositelný, ale mám je na super gumě od US a na tý se nosí skvěle. Na tahu jsem je nosil leta a bylo to v pohodě, jenže teď mám vše do velikosti 38mm a takovýmu pohodlí nemužou relativně těžký a 42mm velký SKX konkurovat. Kdybych měl většinu hodinek 44mm, pak budou SKX nejpohodlnější i na tahu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Tak to je velká pravda, že je vše relativní. Když jsem v létě nosil plastový Casia F91 o váze 15g, tak se mi potom Želvy zdály jako posilovna a přestal jsem je nosit, i když jsem je před tím nosil nonstop 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 009 a pohodlné jubileeOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se