01axel01 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Jestli koupils Superoyster ze Strapcode, budes myslim dost spokojenej parchant Je to pohled vkusu, ale mě se víc líbí když první mezi dílek není součástí koncovek. Bohužel Strapcode, dle mého jen kvuli snažší vyrobě, vyrábí pouze tento styl. Někde na fotkách se mi to moc líbí někde né, na živo jsem to neviděl. Ještě víc se mi líbí ten 3D super oyster A.K.A submariner styl, ale nechtěl jsem riskovat. Objednal jsem, i na základu recenzí z WUS bracelet od Uncleseiko. Četl jsem TOTO a líbí se mi proste US více. V neděli dojede známá a doveze mi ho, tak sem dám nějaké fotky Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 ...tie koncovky vypadju plechove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Jen tak pro radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Skx na aftermaket tahu. :-) pro oziveni Sent from my SGH-T999L using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) SKX09 na aftermarketu se safirem a vnitrnim AR a pivni nerez lunetou Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 SKX09 na aftermarketu se safirem a vnitrnim AR a pivni nerez lunetou Pěkný s tou lunetou, já mám skoro stejný jako v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 SKX09 na aftermarketu se safirem a vnitrnim AR a pivni nerez lunetou Fakt moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Skx na aftermaket tahu. :-) pro oziveni Sent from my SGH-T999L using TapatalkCo to je za tah prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 taky bych prosim link na ebay ;-) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Super Jubilee ze Strap Code dorazil týden po objednání, vzhledově stejný, pocitově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Super Jubilee ze Strap Code dorazil týden po objednání, vzhledově stejný, pocitově super, inšpiratívne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Taky sem o něm uvažoval; nakonec sem teda vzal Super Oyster, ale ono je to ve finále asi skoro jedno ? tam se imho nedá šlápnout vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Taky sem o něm uvažoval; nakonec sem teda vzal Super Oyster, ale ono je to ve finále asi skoro jedno ? tam se imho nedá šlápnout vedle. Jj, ty hodinky si rozhodně zaslouží lepší tah, náramek, řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Na SKX jsem měl jsem Super Oyster, pak Super Jubilee, k tomu safír. Teď mám defaultní s hardlexem a originál chřestícím jubilee a jsem nejspokojenější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Skx na aftermaket tahu. :-) pro oziveni Sent from my SGH-T999L using Tapatalk tenhle president tah je krásnej, asi zatím nejhezčí měl jsem 007 na starém Seiko president tahu a neměl jsem je prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Těmhle hodinkám sluší skoro všechno já bych je klidně dál nosil na tom plecháči, jenže jsem tam měl opravdu plechovej, ještě s těma plechovejma "vidličkama" co se vysouvaji při zkracování a to neni dobrej pocit, pokaždý jsem si vzpoměl na hodinky od vietnamčíků v 80tejch letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 takovej tah mám teď i na jinejch starejch Seiko a je nejlepší! Chrastí, netahá, lehkej a tenkej, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Na plastový, pochromovaný pouzdro určitě je nejlepší, ale to si tyhle hodinky nezasloužeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Co to je za tah prosím? taky bych prosim link na ebay ;-) diky Jedná se o Uncleseiko presindet braclet. Odkaz přímo na stranky : https://www.uncleseiko.com/store/p41/PRESIDENT_Bracelet_SEIKO_SKX007_SKX009.htmlKvalita je parádní a koncovky,taky nemají chybu. Na ebayi došli asi : https://www.ebay.co.uk/itm/Stainless-PRESIDENT-Bracelet-SEIKO-SKX007-SKX009-Diver-Watch-w-Solid-End-Links/391673638667?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649Já kupoval přes stranky, hradí se klasicky paypalem a nebyl problem. Přídam malé srovnání z WUS- Líp bych to nepopsal a nenafotil. ;-) http://forums.watchuseek.com/f222/uncle-seiko-president-strapcode-super-oyster-seiko-skx-7s26-002x-case-3967410.html Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 taky bych prosim link na ebay ;-) diky Kdyby náááhodou došlo k situaci, že bys nahradil to svoje Super Jubilee Prezidentem od Uncleseika a chtěl by ses potom zbavit Super Jubilee, tak dej vědět :-)Hrozný, co s člověkem dokáže udělat nějaký internetový forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se