BalonOK Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Kavkaz 2395 m.n.m. a hořel. Palivo- standart ZIPPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BalonOK Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Tak jeden nový kousek. A když si budu zapalovat tak si na ni vždycky vzpomenu Odkaz puze pro starší 18ti let!!! http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11558 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 zajímavý, pěkná úprava: http://klub.radiobeat.cz/cs/produkt/zippon...zippo-kamen.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry.jk Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Jedinný kus. Děláno na přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 Take pouzivam nekolik let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 (upraveno) tento zipak mam priamo od typka z francuzskej legie (kamosov bratranec) no vlastne ho uz nemam bol som na jednej chate pri jazere a ked som bol uz velmi spolocensky unaveny tak sme sli skakat do jazera no a niekde tam ostal (vo vode) je ho skoda bola to skvela frajerina ....sry za kvalitu lepsie to uz nebude Upraveno 12. dubna 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) Stejne mi nejni jasny, jak ten zippo na dymky funguje. Ja tedy dymku podpaluju sirkama, ale kdysi jsem si na to koupil tohle s bocnim plamenem Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) Pak mam par tech pistolek a nejradeji mam ty dva nakonec. Ty jsou bozi. Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) Jinac zipaku jsem mel vic, ale pri pitkach se nic neztrati tak snadno jako zapalovac. Takze mi dnes zbylo jen tohle. A do hospody nosim zapalovac za 10 kc. edit: koukam ze je tam prd videt, asi si fakt budu muset fotak koupit a naucit se to Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2009 Nerikej mi, ze kdyz te nikdo nevidi, ze radsi neskrtnes sirkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Jedinný kus. Děláno na přání. Blby dotaz. K cemu je zachranne sluzbe zapalovac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Blby dotaz. K cemu je zachranne sluzbe zapalovac? No přece když je někdo zavolá, tak aby mohli upalovat k nehodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Blby dotaz. K cemu je zachranne sluzbe zapalovac? No třeba, když hasiči uhasí požár dřív, než přijede TV Nova. Tak aby to měli čím znovu zapálit pro reportáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 No třeba, když hasiči uhasí požár dřív, než přijede TV Nova. Tak aby to měli čím znovu zapálit pro reportáž. Diky, uz je mi to nad slunce jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Oživím toto vlákno Zippákem který používám už 12 roků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Tak tohle jsou moje Zippáče. Zleva..nejstarší kousek,koupim jsem ho snad před 12-ti lety, prostřední jsem dostal pod stromeček od své velitelky asi před čtyřmi léty a ten v pravo mi dovezl její syn z Chicaga-pravý júesej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 můj a přítelkyně(která již nekouří-mně se zatím pořád nedaří s tím seknout )..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Jde to vidět na pouzdru. Buď jsi zapálený zalesák a nebo kouříš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 Tak tohle je sběratel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Právě jsem si donesl tento kousek. Upraveno 20. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se