boo-beek Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Já zrovna připaluju tímto Hehe, k tomu bys měl vod sibiře koupit tu bundu, skvěle by se to spolu doplňovalo
organic Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Hehe, k tomu bys měl vod sibiře koupit tu bundu, skvěle by se to spolu doplňovalo Mě tenhle malý kousek extravagance stačí
heisn Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Nevíte někdo co znamená to číslo? Číslo jednotek? Tohohle jsem se dogooglil http://books.google....0165781&f=false EDIT: Teď mi to spíš přijde jako označení letadla. Upraveno 3. února 2012 uživatelem heisn
XXXfazerXXX Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Nevíte někdo co znamená to číslo? CAG....Klub Anorektickejch Gayu----Bu.No...Buzerant.číslo XXXXX.Rychle to zahod.Todle položíš v hospodě na stul a jestli seš prvnička,tak tě někdo roztrhne jak mráz pumpu(což je momentálně poměrně aktuální)
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 CAG....Klub Anorektickejch Gayu----Bu.No...Buzerant.číslo XXXXX.Rychle to zahod.Todle položíš v hospodě na stul a jestli seš prvnička,tak tě někdo roztrhne jak mráz pumpu(což je momentálně poměrně aktuální)
organic Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 CAG....Klub Anorektickejch Gayu----Bu.No...Buzerant.číslo XXXXX.Rychle to zahod.Todle položíš v hospodě na stul a jestli seš prvnička,tak tě někdo roztrhne jak mráz pumpu(což je momentálně poměrně aktuální) Božínku
organic Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Číslo jednotek? Tohohle jsem se dogooglil http://books.google....0165781&f=false EDIT: Teď mi to spíš přijde jako označení letadla. Je to identifikátor letadla, asi F-18 - viz zde Edit:CAG=Carrier Air Group, čili vzdušná posádka letadlové lodi Upraveno 3. února 2012 uživatelem organic
jirka404 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Je to identifikátor letadla, asi F-18 - viz zde Edit:CAG=Carrier Air Group, čili vzdušná posádka letadlové lodi Přesněji to je letecká skupina letadlové lodi a celá ta zkratka je BuNos ( evidenční číslo stroje) .
mondeo2 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Nene Fazer má pravdu,radši to rychle zahoď ať se Ti nic nestane :D:D:D:D
organic Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Nene Fazer má pravdu,radši to rychle zahoď ať se Ti nic nestane :D:D:D:D Anebo pokládat v hospodě CAG číslem dolů a dát si bacha na kaďák
organic Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 není to zippo, ale je moc hezký Na ebayi končí za 5 hodin
Harry Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Zippo Camel, černá tvrdá guma (z obou stran) na lakovaném nerezu...
Gilius Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Tak ten je luxusní. Pro Pin-Up holky mám slabost
Saturnax Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2012 Tak ten je luxusní. Pro Pin-Up holky mám slabost Môžeš si vydražiť Dianu http://www.ebay.co.uk/itm/ZIPPO-LUCKY-STRIKE-Pin-Up-LIMITED-EDITION-55-DIANA-Girl-/300699967194?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46031d5eda
Saturnax Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Nový prírastok do zbierky - "Bettie Page Back in Blue" z roku 1999.
Harlequin Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Mám tenhle, prej je docela vzácnej, nevím, moc zapalovačům nehovím. Teď, když přestávám kouřit, jsem přešel na klasiku, škrtám sirkama. Chtěl jsem vám ho vyfotit, ale nenašel jsem ho, asi Zippák manželka zabavila nebo schovala. Doufám, že jsem ho já kokot neztratil jako pár kousků předtím, je pěknej, docela by mě to sralo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se