Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo co znamená to číslo?

CAG....Klub Anorektickejch Gayu----Bu.No...Buzerant.číslo XXXXX.Rychle to zahod.Todle položíš v hospodě na stul a jestli seš prvnička,tak tě někdo roztrhne jak mráz pumpu(což je momentálně poměrně aktuální)

Odesláno

CAG....Klub Anorektickejch Gayu----Bu.No...Buzerant.číslo XXXXX.Rychle to zahod.Todle položíš v hospodě na stul a jestli seš prvnička,tak tě někdo roztrhne jak mráz pumpu(což je momentálně poměrně aktuální)

:gora:
Odesláno

Božínku

:gora:

Odesláno

Je to identifikátor letadla, asi F-18 - viz zde

Edit:CAG=Carrier Air Group, čili vzdušná posádka letadlové lodi

Přesněji to je letecká skupina letadlové lodi a celá ta zkratka je BuNos ( evidenční číslo stroje) .

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mám tenhle, prej je docela vzácnej, nevím, moc zapalovačům nehovím. Teď, když přestávám kouřit, jsem přešel na klasiku, škrtám sirkama. Chtěl jsem vám ho vyfotit, ale nenašel jsem ho, asi Zippák manželka zabavila nebo schovala. Doufám, že jsem ho já kokot neztratil jako pár kousků předtím, je pěknej, docela by mě to sralo.

post-2962-026739700 1336696342.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...