Frostie Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 přesně tak, toto nikdy NE! Rakušáček nebo Zippo ano, ale takovýto hybrid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Hele, kde si tohle vyšťoural? To prostě musím mít, bez toho si už svůj další život neumím představit. Jestli můžeš, tak posli nějaký link na prodejce. Díky.Uz jsem to hledal Cendikovi Podivam se na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ač nekuřák, tak Zippo je mi sympatisch...Ad D-Day se mi líbí tento: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Už jsem to našel - tady:http://www.smokenet.cz/zippo-23067/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 To je dobre Honzo, ja uz to nenasel...jen to ref.cislo A super Maroshu, rikal jsem si, ze by na 70 mohli udelat upgrade...jdu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Referencni cislo toho mojeho: 26305 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ten Zippák od nickolase je moc hezký. Před časem jsem ho našel na nějakém UK serveru za cca 1700,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Je i ve stříbrné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Já mám objednaný ten "70" a nad tím "65" váhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Bohusu myslim ze ty limitky se delaji jen v jedne barve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak tu sedmdesátku mi přivezou v pondělí, teď váhám, jestli mám jít i do té pětašedesátky. Asi jsem magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Nejsi! Kdyby ta 70 stala tak 1500, tak uz mam taky oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jak to je s provedením zapalovačů? Je u všech typů stejný zapalovač a cena se liší jen podle toho, co je namalované na pouzdře nebo jsou ty dražší i kvalitnější, pokud jde o funkci zapalovače?Jak dlouho v něm vydrží benzín, když se nepoužívá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 V Zippo obecně vydrží benzín v letních měsících při nošení v kapse cca týden,takže žádná hitparáda a pochybuju,že by vnitřek byl nějaký lepší,spíše to bude jen lepší obal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Vnitřky jsou kvalitativně stejné. Benzín v létě vydrží podle opotřebovanosti, ale málokdy o moc víc než týden jinak cca dva týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 A je doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Hezkej kousek,jen si mohli vodpustit to cislo limitky,nebo ho meli flaknout na spodek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Jeden, kterej tam možná byl osobně a druhej, kterej nám to má připomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Honzo zippo mělo v te době jiný tvar pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se