wizard-ov Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Rychlá akce bez zaváhání. Ultrarychlá platba, skvělá domluva - díky a bylo mi ctí !
lucid Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Rychlá domluva i platba. Díky moc za obchod a samozřejmě doporučuji.
lucid Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Další perfektní dohoda a obchod na jedničku. Děkuji!
Sphinxx Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Řešili jsme spolu obchod. Perfektní komunikace, rychlá a jasná dohoda a navíc, já jsem prodávanou věc podhodnotil a nebyl jsem si jistý cenou, Lukáš pohotově zareagoval, že ta cena není možná a že jsem měl v inzerátu určitě více a zaplatil celou částku, já jsem si nebyl jistý - takže všechna čest tomuto členovi! A děkuji za obchod, velmi seriozní člen.
tikzot Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Takhle rychle jsem hodinky snad v životě neprodal;-))Je pravda že vše bylo předem domluveno a nebylo o čem a já věděl co prodávám ale i tak to celé trvalo asi 2 min. Lukáši díky a zas někdy příště určitě rád. Ať slouží !!;-)
Olaf Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Odesláno 6. května 2019 Díky Lukášovi za skvělej obchod a naprosto perfektní přístup hodnej fóra: na všechny specifika danýho typu mne upozornil, a vzhledem k faktu, že nešlo o NOS kousky, což jsem veděl předem, dokonce nabídl, ať mu je zaplatím až po např. týdením vyzkoušení aniž bychom se předem znali (což jsem samo ve vší slušnosti s díky odmítl a ihned jaksepatří zaplatil)... Nadto super pokec. Doporučuju všema deseti!
Kristian.nov Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Odesláno 12. února 2021 Obchod bez chybičky jak se na chronomag sluší a patří! Děkuju!!
VojtaB Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Odesláno 28. března 2023 Rychlá akce během pár hodin, všechno na jedničku a kdykoli znova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se