Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli bych nějakým ručkám nevěřil, tak těmhle z chrono 24, ta minutovka se mi zdá příliš krátká. Jenže.... :D je to docela sranda.

Upraveno uživatelem cigi
  • Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jednou mě tady někdo zjebal do bezvědomí a a admin potom můj příspěvěk smazal. Týkalo se to v sekci prodej mé ne úplně OTreakce na prodej bílých Archimede. Takže pokud bych byl členem dva roky a flamoval asi tři dny o Longines ve vláknu o Primkách tak je to OK? Doufám, že mě teď každej bude chtít sežrat. :cigar:

Odesláno

Je možné že byla výměna ruček hromadně u starých Longinesu kvuli svítivosti. Svíticí hmota nevypadá že by měla 70 let. Dělalo se to asi oficiálne s orig. ručiček. Je to muj názor.

Odesláno (upraveno)
  decebal napsal:
Pokud vím (a dá se to dohledat), Maxigabrielq byl žádán, aby nafotil u těch U-boat strojek. Kroutil se jak had a nenafotil nic. Jak jinak by, podle tebe, měl někdo dokládat, že se jedná o fake? To přece nejde, když jediný, kdo má přístup ke zboží, je prodávající.

Bože, bože...

Já osobně mám klíč k otevření šroubovacích dýnek asi půl roku.

Pokud bych tu prodával hodinky v době, kdy jsem klíč neměl, těžko bych ti je otevřel a nafotil.

A skutečně nevidím důvod, proč běžet k hodináři jen proto, že mnou nabízený artikl někdo zpochybňuje.

Málokdy skončím v práci před 19:00, tedy hodináře za celý týden nestihnu.

A teď to hlavní - hodinky nikdo z vás na internetu nenašel. Z toho plyne jediné - ať by bylo vevnitř cokoliv, jak poznáš, zda je to fake či nikoliv? Pokud jsi hodinky neznal, tak tě strojek uvnitř těžko přesvědčí, ne?

Prostě zablokovat prodej jen proto, že se někomu něco nezdá, je smutné. Kdybys byl na místě Gabriela, také by ses cítil dotčený, ne? Přesně tohle je totalitní praktika, proti kterým ty tak brojíš.

A prodávat fake jen proto, abys utržil pár korun (což je tento případ), by nám snad nikomu za to ani nestálo.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Bože, bože...

Já osobně mám klíč k otevření šroubovacích dýnek asi půl roku.

Pokud bych tu prodával hodinky v době, kdy jsem klíč neměl, těžko bych ti je otevřel a nafotil.

A skutečně nevidím důvod, proč běžet k hodináři jen proto, že mnou nabízený artikl někdo zpochybňuje.

Málokdy skončím v práci před 19:00, tedy hodináře za celý týden nestihnu.

A teď to hlavní - hodinky nikdo z vás na internetu nenašel. Z toho plyne jediné - ať by bylo vevnitř cokoliv, jak poznáš, zda je to fake či nikoliv? Pokud jsi hodinky neznal, tak tě strojek uvnitř těžko přesvědčí, ne?

Prostě zablokovat prodej jen proto, že se někomu něco nezdá, je smutné. Kdybys byl na místě Gabriela, také by ses cítil dotčený, ne? Přesně tohle je totalitní praktika, proti kterým ty tak brojíš.

A prodávat fake jen proto, abys utržil pár korun (což je tento případ), by nám snad nikomu za to ani nestálo.

Vše co píšeš je OK, to je pravda. Ale jen si dovolím upozornit, že jsem to nebyl já, kdo napsal, že to jsou sračky. Zprvu jsem se ani nezapojoval do diskuze o nich. Jen jsem po té, co prodávající začal ztrácet nervy poznamenal, ať se nerozčiluje, že zatím důkaz o tom, že hodinky jsou tím, čím tvrdí že jsou, nepředložil. Přečti si to, je to tam. Nebylo v tom nic jiného, více lidí tam napsalo, že by rádi viděli vnitřek. A rázem jsem byl mamlas, komunistický psík, a chudák co závidí hodinky, blebleble. Nemohu si pomoct, neadekvátní reakce (a ne namne) přišly nejdříve z od Maxigabrielq. A já se na to asi vyseru, není to poprvé, co jsem se tady někoho zastal, a nakonec jsem byl za největšího debila. Pro dobrotu..... :crybaby:

Odesláno
  decebal napsal:
Vše co píšeš je OK, to je pravda. Ale jen si dovolím upozornit, že jsem to nebyl já, kdo napsal, že to jsou sračky. Zprvu jsem se ani nezapojoval do diskuze o nich. Jen jsem po té, co prodávající začal ztrácet nervy poznamenal, ať se nerozčiluje, že zatím důkaz o tom, že hodinky jsou tím, čím tvrdí že jsou, nepředložil. Přečti si to, je to tam. Nebylo v tom nic jiného, více lidí tam napsalo, že by rádi viděli vnitřek. A rázem jsem byl mamlas, komunistický psík, a chudák co závidí hodinky, blebleble. Nemohu si pomoct, neadekvátní reakce (a ne namne) přišly nejdříve z od Maxigabrielq. A já se na to asi vyseru, není to poprvé, co jsem se tady někoho zastal, a nakonec jsem byl za největšího debila. Pro dobrotu..... :crybaby:

Já na tebe neútočil. Psal jsem v teoretické rovině.

A styl prodejů Gabriela mi také nějak extra nesedí.

Jen myslím, že se k němu lidé nezachovali fér a snažím se vysvětlit, že ne každý zde má klíč k otevření hodinek.

I mně hodinky přišly podezřelé, ale nikdy bych si nedovolil zpochybnit autenticitu bez pádného důkazu. Proto jsem se ho zastal.

A reakce Hciq byla dokonalá. Ten nekecal, ale rozlouskl to.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  TomasP napsal:
na polskom aukre som narazil ta tieto "primky" ...

ma s tym Elton vobec nieco spolocne? zevraj vyprodukovane v cesku ...

http://allegro.pl/item280129965_automatic_...is_zobacz_.html

http://allegro.pl/item279073676_tytan_prim..._zobaczyc_.html

http://allegro.pl/item279073664_chronograp...tis_zobacz.html

IMHO nema, uz minimalne proto, ze PRIM se jeste do vyroby hodinek v titanu nepousti...

• Po letech...
Odesláno
  Frantik napsal:
Sakra, ta cervena orlice je trochu na hrane. Pokud to nebylo pro Mattoni, tak nevim :-)

PANOVE NEVITE NAHODOU

jak dopadla ta aukce?

Ja mam take nejake sedive hodinky se svetlejsim pruhem s napisem CITEC 17 jewels

a maji cervenou orlici

uvnitr jsou PRIM a jsou s datumovkou

Diky za radu

Primak .-)

• po měsících...
Odesláno
  rentier napsal:
Osobně vidím tyto modely poprvé, ale pravda nejsu žádný velký znalec! Btw. stejný člověk prodává i stoprocentní Sporty I...za desítku! :suicide_anim: post-1127-1188026186.jpg

post-1127-1188026203.jpg

post-1127-1188026219.jpg

Predam Prim Sport 2-40euro a Ruhla chronograf antimagnetic 40euro super stav !

post-9749-1273516296.jpg

post-9749-1273516307.jpg

Odesláno
  realshock napsal:
Predam Prim Sport 2-40euro a Ruhla chronograf antimagnetic 40euro super stav !

Stejně jako v druhém vlákně, kde také prodáváš ty samé hodinky. Přečti si laskavě pravidla o počtu příspěvků a prodeji. Prosím smazat a :ban: !

Odesláno
  Honza.manta napsal:
Stejně jako v druhém vlákně, kde také prodáváš ty samé hodinky. Přečti si laskavě pravidla o počtu příspěvků a prodeji. Prosím smazat a :ban: !

Asi z toho bude mít opravdu reálný šok!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...