Kid_A Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 29. 8. 2023 v 20:51, blackhead napsal: Dik! Btw.jsem rad ze ty ingy jeste mas. Naposledy jsem mel XII, tak jsem jednu radu preskocil, ale spokojenost je i tak . Pro zmenu Maxk XVIII tribute to Mark XI:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @HorheHezky pekne, to se jen tak nevidi, gratuluju! Jaky jsou dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 3 minutami, Karussell napsal: @HorheHezky pekne, to se jen tak nevidi, gratuluju! Jaky jsou dojmy? Díky, jsem unešenej, ta keramika je fakt pecka, hra světla na číselníku dechberoucí. Vůbec nějak nevnímám, že ta korunka je titan k tý kermice, vůbec to nekřičí. Velikost za mě ideál. Mám fakt radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Pekny to mate, ja dnes take marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Vyborny jsou, fakt parada. Marky zazivaji na foru renesanci a tyhle XVI uz jsou klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Z pátečního srazu, moje nová dvojice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Babí léto, ale na košili to ještě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Vstříc novým zítřkům. Zpátky ni krok. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 40 minutami, Chosef76 napsal: Vstříc novým zítřkům. Zpátky ni krok. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Malé inženýry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Vstříc novým zítřkům. Zpátky ni krok. Sent from my iPhone using TapatalkTyhle se fakt povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 6 hodinami, Vit napsal: Malé inženýry To už je dnes klasika Velké piloty… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Tyhle se fakt povedly. Diky, kluci. Za sebe jasně říkám, že IWC pilotky mám jako srdcovky. Rolexy kupuju z rozumu, IWC z vášně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 11 minutami, Chosef76 napsal: Diky, kluci. Za sebe jasně říkám, že IWC pilotky mám jako srdcovky. Rolexy kupuju z rozumu, IWC z vášně. Sent from my iPhone using Tapatalk haha, to uz sem skoro slysel od @Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Před hodinou, Karussell napsal: To už je dnes klasika Velké piloty… Beru to jako pochvalu, díky. před 26 minutami, Chosef76 napsal: Diky, kluci. Za sebe jasně říkám, že IWC pilotky mám jako srdcovky. Rolexy kupuju z rozumu, IWC z vášně. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 V 16. 9. 2023 v 18:03, Jeronimo napsal: Babí léto, ale na košili to ještě není copak to je za rok? nejaky early 90s? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 +1Víte, však víš, že úplně nejvíc jsou pro mě tyto. Pilotky nosím často, zlaťáky když slavím, nebo někdy o víkendech. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 (upraveno) Před hodinou, Kid_A napsal: copak to je za rok? nejaky early 90s? 2005, nic staršího teď nemám. Upraveno 20. září 2023 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se