Karussell Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Odesláno 2. února 2024 Odvážný kombo, takový jarní Já myslivecký…
Beer Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 @baza nádhera, kde jsi je kupoval? Ve Vídni?
baza Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 před 2 hodinami, Beer napsal: @baza nádhera, kde jsi je kupoval? Ve Vídni? Dík. Jsou přímo ze Švýcarska
Karussell Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 No tak to je pecka, gratuluju a cením odvahu. Co na ně říkáš?
Kid_A Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 před 15 hodinami, baza napsal: Dík. Jsou přímo ze Švýcarska Ty kraso, zijes chrono sen
kloubik Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Zrovna jsem si minulý týden říkal jestli jsou tady na foru.... Že po úvodní skepsi jim přicházím na chuť víc a víc a bylo by fajn je tu vidět. Gratuluju.
baza Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Děkuji za vaše ohlasy. Hodinky mám teprve pár dní, ale pořád se na ně nemůžu vynadívat. Jsou to opravdové daily watch, sportovní a současně elegantní, perfektní zpracování, dobře se nosí. Jejich proporce a celkově design se mi opravdu líbí. Po dlouhé době hodinky, které bych si dovedl představit jako jediné (vím, že to mě přejde). Ano, asi před půl rokem jste si mohli přečíst můj kritický komentář k IWC Ingenieur Automatic 40. S postupem času to ale vidím jinak. Až tak, že je mám dnes na ruce. Jak hodinky vypadají v reálu nedokážou bohužel fotky (nejen moje) vyjádřit.
Chosef76 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 inženýr Moc gratuluji, budeš jeden z prvních na fóru. Vím, že si je koupím, jen je otázka kdy a které. Potřebuji je někde odzkoušet a vidět v reálu ty se zeleným cifrem. Tyhle se opravdu povedly! Sent from my iPhone using Tapatalk
Murphy97 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 @baza nadherne jsou, moc gratuluji!
KFL Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Tenhle model mi úplně unikl z radaru - nádhera! Gratulace a užívej!
distar Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Odesláno 12. února 2024 Vypadají skvěle V sobotu jsem byl u Dušáka a bohužel na prodejně neměl. Jak máš silné zápěstí? Mám ruku 21cm a těch 40mm je potřeba vyzkoušet. Tobě sedí pěkně
moralles Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Odesláno 13. února 2024 Na zkousku cerny sailcloth ️ Tento setup 75g, kdyby to nekoho zajimalo.
brownwld Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Jestli je v lete sezona na potapky, tak kdy jindy by si clovek mel koupit perpelual (vecny) kalendar nez v unoru prestupneho roku? Doufam ze to ten Kurt Klaus vymyslel dobre a fakt to funguje!!
Vit Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 před 23 minutami, brownwld napsal: Jestli je v lete sezona na potapky, tak kdy jindy by si clovek mel koupit perpelual (vecny) kalendar nez v unoru prestupneho roku? Doufam ze to ten Kurt Klaus vymyslel dobre a fakt to funguje!! Máš recht. Gratuluju k super kousku vysoké hodinařiny.
baza Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Před hodinou, brownwld napsal: Jestli je v lete sezona na potapky, tak kdy jindy by si clovek mel koupit perpelual (vecny) kalendar nez v unoru prestupneho roku? Doufam ze to ten Kurt Klaus vymyslel dobre a fakt to funguje!! Vypadá to parádně, tak to musí aj fungovat!
Karussell Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Tohle je top perpetual, kam se hrabe Patek nebo AP. Abych nezahájil flame, mám namysli to štelování všeho korunkou bez jakýchkoliv pusherů v pouzdře. Prostě dokonalost. Gratuluju a užívej je, jsem zvědav na zkušenosti, jak se dají hodinky s takovým retro designem dnes prakticky unosit, jinak bych po nich taky skočil
brownwld Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 @Vit @baza Diky za slova chvaly... @Karussell Stelovani bez pusheru je super vymozenost, ale jeste jsem to ani nezkousel No ja je normalne nosim s kalhotama a trikem, da se to, ale uvidime jak casto je budu nosit. Udelam pak nejaky lepsi fotky a mozna neco sepisu, tyhle hodinky by si to zaslouzily...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se