Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zrovna jsem si minulý týden říkal jestli jsou tady na foru.... Že po úvodní skepsi jim přicházím na chuť víc a víc a bylo by fajn je tu vidět. Gratuluju.

Odesláno

Děkuji za vaše ohlasy. Hodinky mám teprve pár dní, ale pořád se na ně nemůžu vynadívat. Jsou to opravdové daily watch, sportovní a současně elegantní, perfektní zpracování, dobře se nosí. Jejich proporce a celkově design se mi opravdu líbí. Po dlouhé době hodinky, které bych si dovedl představit jako jediné (vím, že to mě přejde). Ano, asi před půl rokem jste si mohli přečíst můj kritický komentář k IWC Ingenieur Automatic 40. S postupem času to ale vidím jinak. Až tak, že je mám dnes na ruce. 🙂

Jak hodinky vypadají v reálu nedokážou bohužel fotky (nejen moje) vyjádřit.

IMG_0702.thumb.jpeg.ba49256b277229865455096a251a3c2b.jpeg

Odesláno
inženýr
IMG_0714.thumb.jpeg.f8567289cc424257dec9403c43b0cfce.jpeg

Moc gratuluji, budeš jeden z prvních na fóru. Vím, že si je koupím, jen je otázka kdy a které. Potřebuji je někde odzkoušet a vidět v reálu ty se zeleným cifrem.
Tyhle se opravdu povedly!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Vypadají skvěle👌 V sobotu jsem byl u Dušáka a bohužel na prodejně neměl. Jak máš silné zápěstí? Mám ruku 21cm a těch 40mm je potřeba vyzkoušet. Tobě sedí pěkně👍

Odesláno

Jestli je v lete sezona na potapky, tak kdy jindy by si clovek mel koupit perpelual (vecny) kalendar nez v unoru prestupneho roku? :D Doufam ze to ten Kurt Klaus vymyslel dobre a fakt to funguje!!

image.thumb.jpeg.d0b64afcb3005cb560655ad18d514241.jpeg

Odesláno
před 23 minutami, brownwld napsal:

Jestli je v lete sezona na potapky, tak kdy jindy by si clovek mel koupit perpelual (vecny) kalendar nez v unoru prestupneho roku? :D Doufam ze to ten Kurt Klaus vymyslel dobre a fakt to funguje!!

Máš recht.
Gratuluju k super kousku vysoké hodinařiny.

Odesláno
Před hodinou, brownwld napsal:

Vypadá to parádně, tak to musí aj fungovat!

Odesláno

Tohle je top perpetual, kam se hrabe Patek nebo AP🙂. Abych nezahájil flame, mám namysli to štelování všeho korunkou bez jakýchkoliv pusherů v pouzdře. Prostě dokonalost.

Gratuluju a užívej je, jsem zvědav na zkušenosti, jak se dají hodinky s takovým retro designem dnes prakticky unosit, jinak bych po nich taky skočil 🙂 

Odesláno

@Vit @baza Diky za slova chvaly...

@Karussell Stelovani bez pusheru je super vymozenost, ale jeste jsem to ani nezkousel :D

No ja je normalne nosim s kalhotama a trikem, da se to, ale uvidime jak casto je budu nosit.

Udelam pak nejaky lepsi fotky a mozna neco sepisu, tyhle hodinky by si to zaslouzily...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...