Přejít na obsah

Jaké IWC máte právě na ruce?

watchesss

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak na těch mojich je nová luneta i sklo, jak už jsem psal, něco se hodně zvrtlo při servisu. Takže nakonec sklončily v Carollinu, aby je tam dali dohromady. Dneska jsem volal vedoucímu servisu, abych poděkoval, a tak mimochodem jsem se poptal na cenu. Řekl mi, že nová luneta, nové sklo plus práce na výměně byly za 15.000,-. Tak snad si to nevymyslel, protože já jsem to neplatil.

V každém případě, pokud je OK pouzdro a tah, tak jsou to prakticky "nové" hodinky za relativně málo peněz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 3. 2024 v 16:12, Jumbo napsal:

Tak na těch mojich je nová luneta i sklo, jak už jsem psal, něco se hodně zvrtlo při servisu. Takže nakonec sklončily v Carollinu, aby je tam dali dohromady. Dneska jsem volal vedoucímu servisu, abych poděkoval, a tak mimochodem jsem se poptal na cenu. Řekl mi, že nová luneta, nové sklo plus práce na výměně byly za 15.000,-. Tak snad si to nevymyslel, protože já jsem to neplatil.

V každém případě, pokud je OK pouzdro a tah, tak jsou to prakticky "nové" hodinky za relativně málo peněz.

Presne to jsem ti chtel napsat. Ze mas v podstate nove hodinky. Super, ze to dobre dopadlo!

BTW i kdyby pouzdro nebo tah mely velky vrub, da se to opravit. Primo ve fabrice doplni material a rozbrousi do novoty. Ukazovali nam to pri exkurzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...