papen Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Od porizeni pred mesicem se nic jineho na ruku nedostalo! Zatim mximalni spokojenost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Siesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Tak je zase mám, paráda! A ještě k tomu jsem zjistil zajímavou věc, že totiž nová luneta a sklíčko nestojí až takový ranec, jak bych si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Krásný jsou. U IWC bych čekal tak 20k za lunetu a sklo. Já dnes Portugieser… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 před 3 hodinami, Jumbo napsal: Tak je zase mám, paráda! A ještě k tomu jsem zjistil zajímavou věc, že totiž nová luneta a sklíčko nestojí až takový ranec, jak bych si myslel. To je dobry vedet, lunetu budu časem taky potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Tak na těch mojich je nová luneta i sklo, jak už jsem psal, něco se hodně zvrtlo při servisu. Takže nakonec sklončily v Carollinu, aby je tam dali dohromady. Dneska jsem volal vedoucímu servisu, abych poděkoval, a tak mimochodem jsem se poptal na cenu. Řekl mi, že nová luneta, nové sklo plus práce na výměně byly za 15.000,-. Tak snad si to nevymyslel, protože já jsem to neplatil. V každém případě, pokud je OK pouzdro a tah, tak jsou to prakticky "nové" hodinky za relativně málo peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Po té době co jsem je neměl, mám radost jako z nových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Už nám to všechno pěkně zelená. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 V práci s BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Tak já v práci za inženýra... Sice nejsou focené na ruce, ale teď je na ruce mám a fotil jsem je před chvilkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 V 29. 3. 2024 v 7:56, Chosef76 napsal: Už nám to všechno pěkně zelená. Sent from my iPhone using Tapatalk Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Chlapci, máte to parádne. @Jumbo Gratulujem k návratu a po 5 týždňoch neustáleho nosenia chápem Tvoju radosť. Chcem sa Ťa opýtať - to máš dobový katalóg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
controller Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 V 5. 4. 2024 v 6:25, Peto86 napsal: Chlapci, máte to parádne. @Jumbo Gratulujem k návratu a po 5 týždňoch neustáleho nosenia chápem Tvoju radosť. Chcem sa Ťa opýtať - to máš dobový katalóg? Ano, myslím že je to 2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
controller Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 Malé inženýry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 V 25. 3. 2024 v 16:12, Jumbo napsal: Tak na těch mojich je nová luneta i sklo, jak už jsem psal, něco se hodně zvrtlo při servisu. Takže nakonec sklončily v Carollinu, aby je tam dali dohromady. Dneska jsem volal vedoucímu servisu, abych poděkoval, a tak mimochodem jsem se poptal na cenu. Řekl mi, že nová luneta, nové sklo plus práce na výměně byly za 15.000,-. Tak snad si to nevymyslel, protože já jsem to neplatil. V každém případě, pokud je OK pouzdro a tah, tak jsou to prakticky "nové" hodinky za relativně málo peněz. Presne to jsem ti chtel napsat. Ze mas v podstate nove hodinky. Super, ze to dobre dopadlo! BTW i kdyby pouzdro nebo tah mely velky vrub, da se to opravit. Primo ve fabrice doplni material a rozbrousi do novoty. Ukazovali nam to pri exkurzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 IWC Ingenieur 3228 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 před 14 hodinami, Vit napsal: Malé inženýry Hodinky OK, ale ta tiskovina je velmi nechutná!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se