Jumbo Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Spíš to vypadá na uvolněné ručičky a působící magnetické pole. Ale hodinky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Tobe se to machruje s Inzenyrama. Moje hold soft iron nemaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Jedny Ingy bez softu při krmění kočkovité šelmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 V podstate bych mohl byt i OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Jedna dnešní pracovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 11 minutami, IWCmann napsal: Jedna dnešní pracovní... Moc hezké. Mám dotaz, dokáže tě ten alarm vzbudit, nebo je to spíše umíráček a není slyšet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Vzbudit to dokáže jen když je mám vedle sebe na nočním stolku. Pokud jsou na ruce, tak spíše ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 3 hodinami, Potkan napsal: V podstate bych mohl byt i OWG Tak určitě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 V 4. 10. 2020 v 15:17, Vit napsal: Jedny Ingy bez softu při krmění kočkovité šelmy. Tvl, sehnat si kočku, aby ladila k ručkám a indexům, to už je designerský majstrštyk!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Před hodinou, Jumbo napsal: Tvl, sehnat si kočku, aby ladila k ručkám a indexům, to už je designerský majstrštyk!!! Děkuji, pes je samozřejmě v odstínu číselníku a mají se rádi, viz: https://forum.chronomag.cz/topic/111200-iwc-ingenieur-3228/page/10/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Dnes zase modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Trojity koleje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tak jsem si udelal dnes radost A jsou fakt krasny! Uzasny je co asi kazdy zna. Z urciteho uhlu proste neni videt sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 V 8. 10. 2020 v 18:24, Potkan napsal: Trojity koleje Moooc pěkný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Nějak to tady nežije Pro mě nejlepší potápky co znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 8 hodinami, Karussell napsal: Nějak to tady nežije Pro mě nejlepší potápky co znám... Jj ty jsou pěkný Já včera dražil 3706 na náramku až z USA ale bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 9 hodinami, Karussell napsal: Nějak to tady nežije Pro mě nejlepší potápky co znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Kolega je má v modré. Jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se