igor261069 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Teď jsem fakticky OWG. Nic jiného nenosim. A i tah jsem vyměnil dlouhodobě za gumu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Nejsem temer OWG jako @igor261069, ale tyhle IWC jsou uplne OMG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Ingy jsou dobrý na všechno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 7 hodinami, Karussell napsal: Ingy jsou dobrý na všechno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně Mě se líbí i ta moderna v prodejním vlákně, ale nejsou šišky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 15 minutami, African napsal: Přesně Mě se líbí i ta moderna v prodejním vlákně, ale nejsou šišky..... Mě se libí od IWC skoro všechno. Ale jak píšeš, ne vždy jsou šišky a když jsou, a je toho moc, zase nejsou ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 @AfricanNo moderna jak se to vezme, on je to reálně starší model, než tyhle 3239 Na uhrforu jsou teď na prodej hezký 3227… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Je to tady nějaký zpomalený… Tak pojďme dát tu stránku číslo sto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 o dva fousy mensi pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Jo jo, to ještě inženýry byly ty správné inženýry....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Hezky se to tady rozjelo a já dnes zase pilotím Bystrý pozorovatel si všimne krásně zahnuté minutové ručičky pod konkávním sklíčkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 5 hodinami, Karussell napsal: Hezky se to tady rozjelo a já dnes zase pilotím Bystrý pozorovatel si všimne krásně zahnuté minutové ručičky pod konkávním sklíčkem jj, máš to nějaké pokroucené:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 To máme všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Řemen v topu! S tím AR skoro jako LPP Já už tady dlouho nebyl s Portugieser… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 před 28 minutami, Karussell napsal: Řemen v topu! S tím AR skoro jako LPP Já už tady dlouho nebyl s Portugieser… Moc pěkné, vlastně ani nevím, které se mi lící víc, jestli ty s jedním subcifrem nebo se dvěma. Nejvíc žeru ty plastické indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 @VitDíky a souhlas, ja je zeru cely, nejen ty indexy Oboje jsou super, pro hodne lidi muze hrat zasadni rozdil velikost, kvuli ktere jsem i ja nakonec skocil po techto. 7days stroj mam uz v Big Pilotech, tak jsem jako kosilovky chtel neco klasictejsiho a pohodlnejsiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se