addalbert Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 9:50, deewy napsal: Může to udělat klidně 5% z koncové ceny, pokud nakoupíš výhodně Eura.... Ještě jednou díky všem za gratulace, dnes jsou poprvé v officu, tak čučím více na hodinky jak na monitor Jestli počítám správně, tak si účtují kurz kolem 29 korun za euro. To se potom skutečně vyplatí měnit na eura.Ještě jednou gratuluji. Jsou fakt krásný.
deewy Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Dnes objednány Perlon straps ve třech různých barvách, už se těším až dorazí a ozkouším je...
sibirnaya Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 se pak pochlub, jak sel krasne tah dolu
deewy Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 16:03, sibirnaya napsal: se pak pochlub, jak sel krasne tah dolu no mám z toho vítr, ale s trochou cviku se mi to dařilo i na Počkách, na Milgách to vypadá podobně, alespoň doufám...Nebo máš nějaké rady do života?
Rybiz Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 K nezaplaceni s rolex hroty...http://www.watch-tool.de/html/bracelet_tools.php?id=0090fc
sashator Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Gratulace k nevsednimu barevnemu provedeni, na leto maj neco do sebe....a se sundani tahu se natrapis, respektive jeho opetovnemu nasazeni, uz jsem ho menil na mnoha hodinkach, ale Milgy byly snad nejvetsi orisek, bez vidlicek co postnul rybiz prakticky bez sance...ale palec nahoru za odvahu, ja se u BLNR i po roce porad odhodlavam
deewy Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Tak jsem radši objednal ten tool, co postoval Rybiz.A potom se děj vůle Boží...a díky za rady
bandicoot Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 V 31. 5. 2015 v 14:19, xcmaniax napsal: Zaujalo mě jak ty koncovky tahu přesně nedoléhají k nožičkámMyslíš tohle?
Sarka Farka Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 ... ze ja na to vubec koukam .. samozrejme velka parada, ty by si zaslouzily mozna i videorecenzi
Waya03 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 To je prostě nádhera, miluju ten zelený safír. Prvně jsem je viděl s černým cifrem u jednoho šéfa na meetingu a od té doby mě dost lákaj.
deewy Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Po dlouhe dobe na pivinku pri dymce...svet je krasnej... Sent from my iPhone using Tapatalk
deewy Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2015 V 2. 6. 2015 v 18:16, ondralbc napsal: Co a kde pijes? Už jsem se odporoučel domu , zítra bude náročný den, jinak Plzeň v Havl. Brodě.
Dzos Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Parádní hodinky! Když Rolex, tak bych šel právě do nich. Bere mě ta sekundovka.
patprom Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Nemůžu jinak než se připojit ke gratulantům. Vypadají skvěle a chci je taky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se