Rufanius Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Zdravím všechny vážené členy fóra, i když jsem si to nemyslel tak jsem se dostal do rozhodovacího vakua a rád bych pořádal o radu. Vzhledem k prohloubení chronobundusu jsem dostal zálusk na dvě srdcovky. Vím že se jedná o dvě zcela rozlišné kategorie ale chtěl bych znát váš názor na budoucí hodnotu a samozřejmě hodnocení kvality obou.Jedná se o tyto kousky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tydle Navitimery jsou teda zrovna celkem hnusný. A nepřekousnul bych 30m vodotěsnost. Po všech stránkách teda Omegy, minimálně pokud je chceš normálně nosit. Inhouse, šroubovací korunka.. a pokud je dobře koupíš, i tu cenu si jakž takž budou držet.
Ondrej71 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Za mě asi taky spíše tyhle Omegy... Když béčka, tak bych se spíše kouknul po nějakých Avengerech nebo Coltech.
Sphinxx Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 V tomto výběru jednoznačně Omega, ale říkám to nerad . Z řady Navitimer jsou mnohem hezčí modely než tento.
tenge Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 určitě Omega..ale volil bych spíš nějaký zajímavější (modrý) cifr
Liqid Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Urcite Omega, koukni i na další barevne varianty.
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Chci je nosit občas i k obleku a nevím jestli barevný varianty budou OK. Určitě na to kouknu, ty modrý vypadají dobře. Díky za tip...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Vycházej z toho, že je každýmu lautr jedno, jaký máš k tomu obleku hodinky:)Modrej cifr, proč ne..
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Zajedu k Dušákovi na test :-) a pak se uvidí...
Návštěvník Mitak Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Jak nemám Breitling moc rád, tak tyto se mi fakt líbí.
Sarka Farka Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 ?, ty B mi nevim proc pripominaj spis vahu z O & Z
LovecK Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ocka, ale jinou barvu. Becka tyhle ne, kdyz, tak navi01, nebo pokud je hloubejc do kapsy tak a23322. Nejsou to vsak urcite univerzaly a budes na ne muset davat pozor a mit k nim nejakou variantus vetsi WR v podobe jinych hodinek...
honza71 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Se v tom dost tlučeš člověče. Ty hodinky jsou každej pes jiná ves.Už to tu zaznělo, tak jen potvrdím z vlastní zkušenosti Omega AT Blue Dial :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tak pokud je chceš i k obleku,tak určitě Omegy,neboť ty Béčka k takovému oblečení,to je už prasárna.
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Díky za foto ty modrý Óčka jsou moc hezký. Zkouknu je naživo a rozhodnu. Ty brajtle byla spíš srcovka, protože to byly první opravdový švýcary který jsem jako dítě viděl :-) Ale rozum velí OMEGU a asi to tak dopadne. Chci funglovky tak budu muset zkouknout ceny v okolí kam se vyplatí pro ně vyrazit.
Liqid Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Těch verzí je opravdu hodně, chce to vidět na živo a dát na ruku, nejvíc se mi líbí tyto varianty
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Mě se moc líbí ta varianta bílá luneta a modré ručičky. Ještě se chci zeptat jestli je opravdu velký rozdíl mezi kalibry 2500 a 8500?? Já osobně chci 8500 ale nevím jestli je ta investice opravdu znát...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Je to znát. Aspoň já z těch hodinek měl úplně jinej pocit a na 8500 se mnohem líp kouká. Už proto, že má průhled, hehe. Upraveno 5. června 2015 uživatelem Micey
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Tak to je přesně můj pocit. Ten pohled je nádherný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se