Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny vážené členy fóra,

i když jsem si to nemyslel tak jsem se dostal do rozhodovacího vakua a rád bych pořádal o radu. Vzhledem k prohloubení chronobundusu jsem dostal zálusk na dvě srdcovky. Vím že se jedná o dvě zcela rozlišné kategorie ale chtěl bych znát váš názor na budoucí hodnotu a samozřejmě hodnocení kvality obou.

Jedná se o tyto kousky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tydle Navitimery jsou teda zrovna celkem hnusný. A nepřekousnul bych 30m vodotěsnost. Po všech stránkách teda Omegy, minimálně pokud je chceš normálně nosit. Inhouse, šroubovací korunka.. a pokud je dobře koupíš, i tu cenu si jakž takž budou držet.

Odesláno

Za mě asi taky spíše tyhle Omegy... Když béčka, tak bych se spíše kouknul po nějakých Avengerech nebo Coltech.

Odesláno

V tomto výběru jednoznačně Omega, ale říkám to nerad :D . Z řady Navitimer jsou mnohem hezčí modely než tento.

Odesláno

Ocka, ale jinou barvu.

Becka tyhle ne, kdyz, tak navi01, nebo pokud je hloubejc do kapsy tak a23322. Nejsou to vsak urcite univerzaly a budes na ne muset davat pozor a mit k nim nejakou variantus vetsi WR v podobe jinych hodinek...

Odesláno

Díky za foto ty modrý Óčka jsou moc hezký. Zkouknu je naživo a rozhodnu. Ty brajtle byla spíš srcovka, protože to byly první opravdový švýcary který jsem jako dítě viděl :-) Ale rozum velí OMEGU a asi to tak dopadne. Chci funglovky tak budu muset zkouknout ceny v okolí kam se vyplatí pro ně vyrazit.

Odesláno

Mě se moc líbí ta varianta bílá luneta a modré ručičky. Ještě se chci zeptat jestli je opravdu velký rozdíl mezi kalibry 2500 a 8500?? Já osobně chci 8500 ale nevím jestli je ta investice opravdu znát...

Odesláno (upraveno)

Je to znát. Aspoň já z těch hodinek měl úplně jinej pocit a na 8500 se mnohem líp kouká. Už proto, že má průhled, hehe.

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...