Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, po registraci přímo z webu. Cena je vč. DPH. Ne, kromě dopravy 15? se nic nedoplácí. Kdyz se zaregistruješ, možná i dostaneš slevu. Ale neda se na to spolehnout, dávají -15% asi dle náhody..:-)

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super fotka :-) Ještě se zeptám, jestli jsi je kupoval za Libry nebo za Eura, protože je tam dost velký rozdíl v ceně - 660 liber vs 840 euro.

Odesláno

Já si našel na foru "christopherwardforum" info, že když se u nich zaregistruješ na příjem novinek, dostaneš na vybrané model -15%off.

Já je napřed objednal a pak napsal na warda, zda se mne sleva týka také a dostal jsem mail, že ano.

Potěšilo, ale asi nárok na to není. Chce to zkusit.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Gratuluji k pěkným budíkům:) a děkuji za sdělení zkušeností s nákupem. Mám vyhlédnutý model bílý cifr/modrá luneta ve velikosti 42 mm (i když mě lákají i ty jejich jumpingy), tohle mě zase trochu popostrčilo blíž k objednávce...ať Ti dělají dlouho radost!

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tieto ChrW ma fakt lakaju. A mam ohromnu chut skusit 38mm... aj ked mam ruku 18.5 a nosim 44mm Benarusy, najlepsie (najpohodlnejsie) hodky co som kedy nosil mali 39mm. Nema ich niekto v BA aby som ich mohol skusit? Pozyvam na pivo/kavu.

• po měsících...
Odesláno

Tak mi právě taky dorazily. V rámci Vánoční akce bylo doručení zdarma, ale že je budu mít doma druhý den po objednání doma, tak to jsem teda nečekal. Klobouk dolů.

Mám stejnou barevnou kombinaci jako na hodinkách v úvodu tohoto vlákna (černý cifr, vínová luneta), ale 42mm. Musím říct, že působí větším dojmem a 38mm asi bude spoustě lidí stačit - nebál bych se toho.

Úroveň zpracování je parádní. Ráno jsem nechal zkrátit tah, takže je mám na ruce teprve chvilku. O víkendu je ponosím, ale pak musí zpátky do krabičky a pod stromeček ;-)
+

Odesláno

Petrs - blahopřeji ke krásným hodinkám. Jsem zvědavý na ten průměr na tvé ruce. Já jsem s 38mm velmi spokojen.

Tak vítej do klubu. Pomalu tady přibýváme..:-)

Odesláno

petrs, vitaj v klube. už niekde som uvádzal, že tých 42mm je reálne 43mm. meral som púzdro medzi 12 a 6 a je to tak. ale porovnával som ich so  42mm chronami s tenkou lunetou a tie wardy sa mi zdajú opticky menšie. pritom oboje sú na moju 17,5cm ruku ideálne. ale u warda asi vedia, prečo ponúkajú rozmer 38mm. mnohým bude určite vyhovovať..

Odesláno

Gratuluji.. to jsou zajímavé hodinky a vůbec jsem je neznal. Super, že si takto prezentujeme...

Odesláno

Pre mnohych len internetova bublina, ale takyto model predaja je jedinecny a zda sa ze oslovuje coraz sirsie spektrum.

Za mna im fandim, je to velmi sympaticka znacka, s ktorej dizajnom a filozofiou sa stotoznujem..

Odesláno

Taky mi jsou sympatičtí.

Někdy budu muset sepsat svoji krátkou recenzí na Tridenty, ale zpracování je kvalitni.

Mají i vlastní kalibr, k tomu dělají různé nadstavby na standardní etu (moonphase, jumping hour). To mě na nich baví.

Právě třeba jejich moonphase model se mi líbí moc, ale já už si svoje moonphase touhy ukojil jinde :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...