pikec Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Tak dnes v Holešovicích na výstavě, bílé Diplomat a Orlík už jsou doma a za mě velká spokojenost. A dle info se chystají další No a tikot, tak pendlovky co máme v ložnici jsou hlučnější, tedy vlastně řvou jako kráva zato tyto nejsou vlastně slyšet
pikec Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Neni co fotit. Odeslano z Androidu pres Tapatalk Upraveno 26. září 2015 uživatelem pikec
Radik Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Na techdle strojcich je vždycky co fotit, dík :-)
Beet Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Jak to vypadá s IGENama na stěnu.<br />Budou, nebudou? A jestli jo, tak kdy?
Jeňa Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 A budou ještě jiné modely (např. Brusel)?
Beet Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Sport PR290B vizu.png Brusel PR290B vizu.pngZrada. To nám ukazuješ teď, když mi Ježich naježil Orlíky?
Beet Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Zrada. To nám ukazuješ teď, když mi Ježich naježil Orlíky? Tak beru zpět. Byl jsem se kouknout na Orlíky a jsou IMHO hezčí než SPORty. A to jsem chtěl Sporty. A moc.
Beet Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Ty sporty jdou nekde koupit, Praha? http://www.prim.cz/novinky/novinky/nove-nastenne-hodiny.htm
financ Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Hodiny budou na prodejnach skladem, mají je v e shopu, nebo mi pošlete SZ.
Hardslimer Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Skoda, ze u tech Sportu to nedoladili k dokonalosti.Kdyby tam soupli na trojku datum, tak si koupim hned dvoje. Byla by to pecka !Nejak mi tam ta drobnost chybi. :-(
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 A jaký by byl problém k nim dát alespoň přibližně ty správné ručky...
Jörg8X Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Zrada. To nám ukazuješ teď, když mi Ježich naježil Orlíky? Přesně, já mam Diplomaty, nechtěl jsem čekat
pohlodekj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak dnes mi došly domů černý diplomaty. Objednal jsem je jako dárek k narozeninám pro svého bráchu. Dle vašich předchozích komentářů jsem čekal hodně, ale tohle ne :-(. Líp bych to vytiskl i na domácí tiskárně. Teď jen přemýšlím co s tím. Máte někdo zkušenost s těma bílýma, vypadají co se kvality tisku týče aspoň o něco líp?
Mipa Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Mám již delší čas bílé nástěnné "Diplomaty" (se spokojeností se vzhledem, přesností i nehlučností) a myslím si (z hlediska tiskové kvality), že kdo se chce na tyto nástěnné hodiny dívat z běžné interiérové vzdálenosti v řádu metrů tak si je může klidně koupit, ale kdo chce na nástěnných hodinách odečítat čas pod lupou, tak ať si je nekupuje, pod lupou je fakt vidět jakýsi tiskový rastr. P.S. Nejsem prodejcem ani agentem Eltónu.
Berys Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Myslím že to bylo spíš něco jako TIKtik tikTIK TIKtiktik tik Sorry, nemohl jsem to neudělat Tak s takovouto frekvencí nekontrolovaných tiků je to na "chocholouška"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se