Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes v Holešovicích na výstavě, bílé Diplomat a Orlík už jsou doma a za mě velká spokojenost. A dle info se chystají další :clap:  No a tikot, tak pendlovky co máme v ložnici jsou hlučnější, tedy vlastně řvou jako kráva  :lol2: zato tyto nejsou vlastně slyšet  :frusty:  

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Neni co fotit.

Odeslano z Androidu pres Tapatalk

60bf76cb649d1183057c93998a79c0b6.jpg

Upraveno uživatelem pikec
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Zrada. To nám ukazuješ teď, když mi Ježich naježil Orlíky? :)

Tak beru zpět. Byl jsem se kouknout na Orlíky a jsou IMHO hezčí než SPORty. A to jsem chtěl Sporty. A moc.

Odesláno

Tak dnes mi došly domů černý diplomaty. Objednal jsem je jako dárek k narozeninám pro svého bráchu. Dle vašich předchozích komentářů jsem čekal hodně, ale tohle ne :-(. Líp bych to vytiskl i na domácí tiskárně. Teď jen přemýšlím co s tím. Máte někdo zkušenost s těma bílýma, vypadají co se kvality tisku týče aspoň o něco líp?

Odesláno

Mám již delší čas bílé nástěnné "Diplomaty" (se spokojeností se vzhledem, přesností i nehlučností) a myslím si (z hlediska tiskové kvality), že kdo se chce na tyto nástěnné hodiny dívat z běžné interiérové vzdálenosti v řádu metrů tak si je může klidně koupit, ale kdo chce na nástěnných hodinách odečítat čas pod lupou, tak ať si je nekupuje, pod lupou je fakt vidět jakýsi tiskový rastr. :eek:

P.S. Nejsem prodejcem ani agentem Eltónu.

Odesláno

Myslím že to bylo spíš něco jako

TIK

tik tik

TIK TIK

tik

tik tik

Sorry, nemohl jsem to neudělat :D

Tak s takovouto frekvencí nekontrolovaných tiků je to na "chocholouška" :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...