gougy Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Myslím, že je každýmu jasný, že rok starý hodinky, bez papíru za dobrou cenu není jenom tak. Bylo to jasný i Sibiři, zvláště když jak píše, že mu prošlo stovky B, takže asi pozná feiky. I kdyby mi Hanák napsal, že je to čistý ..... za měsíc to může být jinak. A nevěřím, že někdo vyhodí kartičky, doklady .... to je pohádka. Taky si nekoupím auto a zahodím TP. To si nalhávají ti co koupili něco bez papírů. Jsi mimo a už to tady bylo nesčetněrát vysvětleno proč, ale kdo ví, třeba si schováváš i účtenky od aviváže a tak to vnímáš jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 No uprime nevím... Je tu spousta členu, kteří určitě čestní jsou, ale pak tu určitě bude i spousta slušně řečeno ,,spekulantů''... Přece jen i tohle forum do jiste míry kopíruje celkový stav společnosti.... A ruku na srdce, ja bejt na místě toho prodávajícího (co to prodal sectovi) a byl na beton přesvědčený o tom, ze sou hodinky OK, tak bych asi jen tak jednoduše peníze zpet neposilal... Přece jen bych chtel nějakej zápis od svestek nebo tak neco... Proste nevěřím na slunickovy hodný lidi a svetovej mir, takze se ke všemu stavim dost nedůvěřive.... Sent from my iPhone using Tapatalkto já taky ne,nicméně pokud koupíš hodinky bez not,nikdy si nemůžeš bejt úplně jistej,že jsou čistý,to,že je tu před tebou mělo deset jinejch lidí,na tom nic nemění,ne každej cpe hodinky k AD,rozumíme si?Já bych právě prachy bez keců vrátil a snažil se to řešit,samozřejmě bych taky ale chtěl vidět nějaký vyjádření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Tak v tom pripade si rozumíme to já taky ne,nicméně pokud koupíš hodinky bez not,nikdy si nemůžeš bejt úplně jistej,že jsou čistý,to,že je tu před tebou mělo deset jinejch lidí,na tom nic nemění,ne každej cpe hodinky k AD,rozumíme si?Já bych právě prachy bez keců vrátil a snažil se to řešit,samozřejmě bych taky ale chtěl vidět nějaký vyjádření... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Myslím, že je každýmu jasný, že rok starý hodinky, bez papíru za dobrou cenu není jenom tak. Bylo to jasný i Sibiři, zvláště když jak píše, že mu prošlo stovky B, takže asi pozná feiky.hele, experte, ta cena nebyla nic extra-tydle chronomaty na kuzi s notama tu chodily pod kilo, noty delaj na cene rozdil deset az dvacet litru, nic nenormalniho, takovejch tu bylo uz mrte.. na to, ze ses tu par dni i s cestou si dost dovolujes, tvrdit, ze sem tusil, ze sou to corky. hele, secta znam mrte let a nemam vubec duvod pochybovat, kdyz je to vod nej. a zmrzlinaru, ty vole, kdyby prvni majitel vedel, ze sou levy, tak prece nebude komunikovat, vsechno zapre a nic z nej nedostanes.. a nikdo nerek, ze mu sect neposlal vyjadreni. sect se me ptal, jestli me muze zverejnit, a ja rek jasne. min. majitel asi nechtel, a to mu nemuze nikdo mit za zly. zachoval se fer a neni duvod se v tom rejpat dal. melo to bejt jen takovy varovani, odstrasujici pripad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) brute-se vší úctou,si tady pár měsíců a na takový tvrzení si dost voprásklej... aha,sibir byl rychlejší... Upraveno 16. června 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Přece jen bych chtel nějakej zápis od svestek nebo tak neco....... Ale ten přece existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Tak to pak jo... Ale ten přece existuje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 To mas asi recht... Každopádně konspiraci tu je uz celkem dost, tak jedna navíc se ztratí a zmrzlinaru, ty vole, kdyby prvni majitel vedel, ze sou levy, tak prece nebude komunikovat, vsechno zapre a nic z nej nedostanes.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 protokol o zabaveni je na prvni strane, vyjadreni hanaka tez. protokol z loupeze mi dali k nahlednuti, ale kopii sem nevysomroval. sect byl na bengach tez a puvodni majitel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) ja neviem, ale mna to zaujima uz len z toho dovodu, ze je zrejme clenom fora a nevyjadril sa k tomu vobec. tym padom sa stava prvy clovek v retazci a ja by som si teda radsej dal pozor na hodinky, ktore by pochadzali od neho. ak by naopak zareagoval na vzniknutu situaciu a dal nam dovod k tomu aby sme mu verili, mohli by sme aj jeho povazovat za doveryhodneho partnera pre dalsi nakup... Vidis a mna tu budu kamenovat, ked vznesiem dotaz. Toto malo byt jednoznacne v hodnotiacom vlakne. A ak je ten dotycny skutocne taky getleman, ako ho tu niektori vykresluju, tak by sa mat gule sam sa ozvat a nielen to tu citat. Kazdy mesiac si odkladam stranou nejake drobne na moje vysnene hodinky, ktore si planujem kupit na fore. A ked si predstavim, ze moje tazko usetrne kacky mozu skoncit u clena, ktory v minulosti sa pokusil predat kradnute hodinky bez dokladov (je nepodstatne ci vedome alebo nevedome). Nabuduce moze ponukat hodinky s notami a mne potom ostane v rukach papier od policie a oci pre plac a vy ma tu potom budete psychicky podporovat, ze? Potom mi admini, napisu, ze my sme vedeli, ze ten clen nie je 100 perc cisty, napriek pozitivnym hodnoteniam, aj sme si to poposielali medzi sebou v SZ, ale nechceli sme sa dotknut velavazeneho clena zverejnenim. Ved peniaze bezproblemov vratil, lebo sa na to prislo. Radsej varovat, ako potom lutovat. Upraveno 16. června 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Vidis a mna tu budu kamenovat, ked vznesiem dotaz. Toto malo byt jednoznacne v hodnotiacom vlakne. A ak je ten dotycny skutocne taky getleman, ako ho tu niektori vykresluju, tak by sa mat gule sam sa ozvat a nielen to tu citat. Kazdy mesiac si odkladam stranou nejake drobne na moje vysnene hodinky, ktore si planujem kupit na fore. A ked si predstavim, ze moje tazko usetrne kacky mozu skoncit u clena, ktory v minulosti sa pokusil predat kradnute hodinky bez dokladov (je nepodstatne ci vedome alebo nevedome). Nabuduce moze ponukat hodinky s notami a mne potom ostane v rukach papier od policie a oci pre plac a vy ma tu potom budete psychicky podporovat, ze? Potom mi admini, napisu, ze my sme vedeli, ze ten clen nie je 100 perc cisty, napriek pozitivnym hodnoteniam, aj sme si to poposielali medzi sebou v SZ, ale nechceli sme sa dotknut velavazeneho clena zverejnenim. Ved peniaze bezproblemov vratil, lebo sa na to prislo. Radsej varovat, ako potom lutovat.proste ne. je to jen jeho vec. a ty si fnukej, jak chces. chces li mit jistotu, kup si novy u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Vidis a mna tu budu kamenovat, ked vznesiem dotaz. Toto malo byt jednoznacne v hodnotiacom vlakne. A ak je ten dotycny skutocne taky getleman, ako ho tu niektori vykresluju, tak by sa mat gule sam sa ozvat a nielen to tu citat. Kazdy mesiac si odkladam stranou nejake drobne na moje vysnene hodinky, ktore si planujem kupit na fore. A ked si predstavim, ze moje tazko usetrne kacky mozu skoncit u clena, ktory v minulosti sa pokusil predat kradnute hodinky bez dokladov (je nepodstatne ci vedome alebo nevedome). Nabuduce moze ponukat hodinky s notami a mne potom ostane v rukach papier od policie a oci pre plac a vy ma tu potom budete psychicky podporovat, ze? Potom mi admini, napisu, ze my sme vedeli, ze ten clen nie je 100 perc cisty, napriek pozitivnym hodnoteniam, aj sme si to poposielali medzi sebou v SZ, ale nechceli sme sa dotknut velavazeneho clena zverejnenim. Ved peniaze bezproblemov vratil, lebo sa na to prislo. Radsej varovat, ako potom lutovat. Hele, píple, podstata tohoto vlákna je v tom, že kterýkoli kousek z druhý ruky může mít podivnej původ. Bez not, ale vlastně i s notama. A z čeho dedukuješ, že ten člen tohoto fóra, kterej měl smolíka, že to sem zatáh, je systematickej zdroj čórek, to fakt netuším. Edit: Už to sem mezitím napsal sibiř: skoro 100 % jistotu máš leda u AD. Upraveno 16. června 2015 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Takže od Dušáka mám odpověď, ale ještě jsem k tomu měl nějaké doplňující otázky, tak to tady pak dám všechno najednou,jestli se ještě ozvou. Každopádně ale až budu u PC, celý týden jsem jenom na mobilu. Ale zatím to vypadá, že s tím jejich ověřováním je nejblíže Bandi. Jméno prodejce zveřejňovat nebudu, není k tomu důvod, ale to už jsem psal na začátku. Choval se férově od nabídky, přes dodání, až po vrácení peněz a předpokládám, že o původu nic nevěděl, jinak by mi asi ani neposílal SN k ověření ne? A samozřejmě protokoly o zadržení jsem mu předal hned, jak jsem je dostal, takže dříve než jsem to tady zveřejnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Co to plácáš? Při prvním kontaktu s AD dostal potenciální kupec odpověď, že je vše OK, ale byla mu pro jistotu doporučena návštěva. Kdyby odepsali, že jsou kradený , nebo fake, nikdy tam s hodinkama nepřijde. No, a když si je šel vyzvednout z tlakovky, byť u jiného AD, už tam čekala kriminálka. Myslíš, že po tom, co je tam Honza donesl začal Hanák hodinky lustrovat? Ne, věděl to hned. jedna pamětihodnosti za druhou. Už chybí jen napsat že v tom Dusak jel taky. Možná je i ukradl a tajně prodal Sektovi aby narušil naší víru ve starý hodinky a zničil chronomag a my už kupovali jen nový hodinky u něho. Jo myslím že takhle to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Co to plácáš? Při prvním kontaktu s AD dostal potenciální kupec odpověď, že je vše OK, ale byla mu pro jistotu doporučena návštěva. Kdyby odepsali, že jsou kradený , nebo fake, nikdy tam s hodinkama nepřijde. No, a když si je šel vyzvednout z tlakovky, byť u jiného AD, už tam čekala kriminálka. Myslíš, že po tom, co je tam Honza donesl začal Hanák hodinky lustrovat? Ne, věděl to hned.Tak to je Hanák opravdu šikovnej, když věděl, že se na tyhle hodinky ptal, kdoví jak dlouho předtím, někdo úplně jinej u Dušáka... Já tyhle konspirační teorie miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Tak když mu je možná ukradli, tak to asi věděl hned, stačilo se podívat do svého seznamu, nebo mu to vyjelo hned po zadání do systému Breitling. Ten co koupil fungl nový hodinky bez papírů asi taky tušil, že něco není OK, ale neřešil to, protože ví, že jsou lidi, kteří vyhodí záručáky a krabice hned venku před prodejnou do popelnice, takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Pokud někde vyberou prodejnu Breitling, tak se očekává, že ty hodinky se někde u AD musí časem objevit, což se potvrdilo. Že jsou kradený ví ten první majitel. Ten druhej, třetí, čtvrtej, situace neznalej s nima přijde v klidu na servis a je hotovo. Pak už jen AD mrkne do databáze a je vymalováno.Stačí? Tak to je Hanák opravdu šikovnej, když věděl, že se na tyhle hodinky ptal, kdoví jak dlouho předtím, někdo úplně jinej u Dušáka... Já tyhle konspirační teorie miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 jedna pamětihodnosti za druhou. Už chybí jen napsat že v tom Dusak jel taky. Možná je i ukradl a tajně prodal Sektovi aby narušil naší víru ve starý hodinky a zničil chronomag a my už kupovali jen nový hodinky u něho. Jo myslím že takhle to bylo.Co to plácáš? HDS1200: ze strany SciFi-ho se jednalo o ironii toho nejhrubšího zrna. Takže neplácá, jen s hodně velkou nadsázkou reaguje na konspirační teorie, které tady vznikaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ty jo, som netusil kolko je tu konspiratorov a ludi co zarucene vsetko vedia ako to bolo podla jednej vety :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Pokud někde vyberou prodejnu Breitling, tak se očekává, že ty hodinky se někde u AD musí časem objevit, což se potvrdilo. Že jsou kradený ví ten první majitel. Ten druhej, třetí, čtvrtej, situace neznalej s nima přijde v klidu na servis a je hotovo. Pak už jen AD mrkne do databáze a je vymalováno.Stačí? REagoval jsem na tuhle větu "Myslíš, že po tom, co je tam Honza donesl začal Hanák hodinky lustrovat? Ne, věděl to hned." Podle mě něvěl nic. Dostal hodinky na servis, součástí servisu je i prověření čísla. Nic nestandardního a nic co by souviselo s dotazem u Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se