ony Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Veľmi dobre to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Diplomatico znam, ale Zacapa jsem jeste nemel. Tvuj nazor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Diplomatico znam, ale Zacapa jsem jeste nemel. Tvuj nazor?Edit: paradni volba D net tridy Double pardon Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Jsem nejdřív čet, že zácpu jsi ještě nikdy neměl, Tano. To jsi šťastný člověk Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jsem nejdřív čet, že zácpu jsi ještě nikdy neměl, Tano. To jsi šťastný člověk Ty woe, ale jsou ty svatky Nekdy si rikam, kez bych ji mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No, ale pak vyšlo najevo, že je to Zacapa, a tu jsem taky nikdy neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 ...já raději Diplomatico než Zacapu. Vše nej, ogaři. Ať vám to tiká i fotí, vrtá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 tano Diplomatico je viac sladšie a aromatické ale najlepšie je to nemiešať keď pijem Diplomatico nepijem Zacapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 tano Diplomatico je viac sladšie a aromatické ale najlepšie je to nemiešať keď pijem Diplomatico nepijem Zacapu.Diky, snad ho 1 take vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Tak tentokrat mohu do tohoto vlákna přispět i fotkou :-) že jsem se vůbec lez... (Ale ne, jsem rád, jak už jsem psal ve svém foto vláknu) :-) A kromě již popsaných postřehů přidávám dalsi - slušný anti reflex. Jak jde vidět i na připojené fotce. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 HondzaX: moc pekne, myslim ze nam bude cti, ze zde budes prispivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Take 1 prihodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Vítej v klubu, Hondzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Vyprovokovali jste mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Nejakou dobu to tu tise a mlsne sleduju. Pak Stedry vecer + krasne prekvapeni = Damasko heaven ) je to bajecne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Vyborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Take gratuluji, paradni jezisek!! Koukam take bez made in germany Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Jo, tak to bych si taky nechal líbit.Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 ...moc pěkné. Fakt si o nich nevěděl? To by bylo krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Gratuluju novým D-monům. Moje hledání toho správného řemenu je u konce, Di-Modell Chronissimo jim fakt sedí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se