Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Diky panove za pozitivni ohlasy, trochu (dost) jsem se na tom prekvapeni take podilel. Tak dokonalou zenu ktera by odhadla i tajna chronomagorska prani nemam;) ale to nevadi. Ten pocit kdy mi je dcera prinesla a mohl jsem se s nima poprve oficialne potesit a vzit je na ruku je k nezaplaceni!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja jsem, po relativne kratkem GS obdobi, byl jen krucek od navratu do Sekty, ale v zivem souboji mezi DC56 a 240 St nakonec zvitezil Sinn. Musim rict, ze neocekavane. Pravdepodobne diky tahu...DC56 na tahu by byl vyznamny financni skok. Ale i ten "retro" nadech u Sinnu mi byl nakonec blizsi. A po cca. dvou mesicich konstatuji, ze nelituji...byt po hodine na ruce, jsem jevil znamky nervozity (ono z 37mm u GS to byl znatelny narust).

Jedine co me mrzi je ztrata vstupenky na Ledove kaleni ;)

Odkaz ke komentáři

neumann: ne, neznamena to nic spatneho, vubec. Bud v klidu ;)

nickolas: Sinn je super, jsi jen o mistnost ( virtualni ) vedle. :)

Treba se jednou vratis...

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Neumann: Jo, máš to moc pěkný.

Take bych se pridal, jen ten nato...

Na tak krasne hodinky...

Odkaz ke komentáři

Me se to tak docela libi, ale vim ze jsem trochu uchylak rad to stridam a zkousim. Co bys navrhoval Ty?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je pekny, o tom zadna. Jen mi vadi, ze zvysuje vysku hodinek a pak, nejde s nim jit do vody. Bo to studi a nakonec zasmradne. Vyhoda je, ze stoji par korun a muzes to stale menit a pokazde mas jine hodinky. Nejsem proti, jen mi to nevyhovuje. Co bych bral ja? :) tah, ale chapu, ze to kazdemu nesedi. Poradnou kuzi, uchycenou jen za stezejky.

Ten cifr nema chybu, tu bilou mam stale v hlave ;)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...