Dagoberd Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Odesláno 22. září 2024 (upraveno) Mr.Blue & nejdražší dva šroubky v Evropě Upraveno 22. září 2024 uživatelem Dagoberd 1
Dagoberd Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června (upraveno) Tohle si tu odložím na věčné časy. Jsou boží. Upraveno 16. června uživatelem Dagoberd 5
Wladimir Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října (upraveno) We all gonna DIEnstag! Upraveno 7. října uživatelem Wladimir Oprava 2 2
Wladimir Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince Usmyslel jsem si high-tech kovový náramek na Damestové Konrádofky. A zadařilo se 4
Locky Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince před 56 minutami, Wladimir napsal: Usmyslel jsem si high-tech kovový náramek na Damestové Konrádofky. A zadařilo se Jakým způsobem jsi nakonec vyřešil, aby to i takto super sedělo u pouzdra?
Wladimir Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince Vyřešil jsem to náramkem od Sinnu, a o přesné napasování se zasloužili moji úžasní kluci na dílně s perfektně precizní NC vrtačkou. Ještě chci vyzkoušet jestli půjde přehodit spona Sinn za nějakou překlápěcí Damasko. Pak bych byl nadmíru spokojen. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se