Trebus Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 No neke, ty máš da34? Sem nevěděl. Občas se mi po nich celkem zasteskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 @Dagoberd ó děkuji! a přidám také jeden podzimní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 V 15. 9. 2020 v 12:13, Dagoberd napsal: Měl bych dvě vtipné historky na téma jak vnímá Damasko moje okolí.. Kolegyně mi koukne na zápěstí a radostně povídá: „Jééé to máš ty slepecký hodinky bez sklíčka, žejó?" A korunu tomu dodal postarší kolega o hodinu později, mimochodem velký odborník na všechno exkluzivní. Čučí mi na zápěstí a pak zkušeně pronese: „Ruční práce, to se hned pozná, sis koupil Brajtling, hmm." Tak nevím, asi zase sroluju rukáv , hlavne že dělají radost mě, no ne.. Ale víc dotazů už asi dneska nedám.. Brajtligy pro slepé , no člověk se stále učí vypadají nádherně, nezkoušel jsi k nim nějaký tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 @Irwinek Dik! Hodinky na tahu nutně potřebuju (koukam po sinn104), ale chybí mi kreativita. Pokud by byl nějakej nápad jakej tah by se k nim hodil sem s ním! a pokud by se povedl tah napasovat, usetri mi to dost penez @Wladimir pěkně ti tam koukaj pod listem , měl bys další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Taky radši tahy já nevím třeba tenhle https://www.chronoshop.cz/steinhart-naramek-pro-aviation-black-dlc https://www.chronoshop.cz/steinhart-nerezovy-naramek-pro-triton-100atm-black-dlc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 20 minutami, Irwinek napsal: Taky radši tahy já nevím třeba tenhle https://www.chronoshop.cz/steinhart-naramek-pro-aviation-black-dlc https://www.chronoshop.cz/steinhart-nerezovy-naramek-pro-triton-100atm-black-dlc 24mm? Obavam se, ze by to stejne vypadalo uplne na howno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Já po rozměrech nekoukal, bylo to jed119.urliné, v pvd, na co jsem si vzpomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 V 7. 11. 2020 v 23:02, MíraMíra napsal: No neke, ty máš da34? Sem nevěděl. Občas se mi po nich celkem zasteskne. Jo, pořád je mám a pořád občas nosím. Pokud vím, přesně tenhle kousek prošel i tvýma rukama. Mám z Německa dvoje hodinky - Archimede a Damasko a jsou to moje nejpřesnější hodinky, kam se hrabou japonci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Tiež sem prihodím jednu fotku, aj keď menej kvalitnú Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Nejradši je nosím na hnědý kůži od Anely a mám nutkání sehnat jakože 'zulu' z opravdové koniny. S tím tahem je to napytel, no ale zas mi to umožní koukat po jinejch hodinkách. @Diablo1st máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Koukám, že mám blbě datum. Njn pondělí. @Trebus jak se nosí na padakovce? Pokukuju občas na stránky od Eriky nedávám ale její cenovku, zatím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Erika je skvela. Draha, ale fakt super. Kazdopadne pri objednavce dej pozor na tu velikost, at to nemas moc kratke/dlouhe. Asi lepsi delsi nez naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Dík moc! Já měl trošku obavy, jestli to není nepříjemný. Jako třeba gumka na ruce anebo jestli se časem zase moc nevyglajdá jak spartakiádní trenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Praveze vubec ne. Na ruce to neprijemne vubec neni a ani se to nevygajdava. Proste to spojuje vyhody hadru a gumy. A pridava vyhodu naprosto presneho nastaveni na ruku a absenci dlouheho konce, ktery se musi nekam zastrkovat. U me uz NATO nema sanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Supr. Poprosím Mikuláše.. Zeptám ještě, nestalo se ti, že by se spona omylem rozepla? Nemyslím si, že by hodinky spadly na zem, ale mám obecně nedůvěru k zapínání na háčky... 497fb0745073541e9a19ec2f9e4b2f44.webp Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 před 2 hodinami, Dagoberd napsal: Nejradši je nosím na hnědý kůži od Anely a mám nutkání sehnat jakože 'zulu' z opravdové koniny. S tím tahem je to napytel, no ale zas mi to umožní koukat po jinejch hodinkách. @Diablo1st máš to pěkný. Ja mám aj origo Damasko ťah a rád sa ho zbavím. Kvôli spone bez mikroregulácie ho nemôžem nosiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Musím se přidat ke chvále, MN strap je nejpohodlnější náramek, jaký mám, za ty peníze stojí. Mám ho rok a a půl, spona bez problému, nikdy se mi sám nerozepnul. Navíc spona je spíš na straně ruky a ne dole, což mi maximálně vyhovuje při práci na PC. O stůl se opírám látkou a né o kovem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 @Dagoberd s Erikou mám také jen dobré zkušenosti. Je sice dražší ale stojí to za to. V porovnání s ostatními kšandami mi přijde nárůst odporu tý kšandy takový lepší. Mám lumi kšandu, kterou jsem měl na Sinnech a tahal jsem na tom i MM který jsou váhově dost znatelnější než Damaska. A taky s tím nebyl problém. Spona se mi nikdy sama od sebe nerozepla. Občas se mi stává, když hodně makám a rozhazuju rukama, že se ta posouvající se spona trochu posune, ale ne do té míry aby se povolila natolik aby se hodinky na ruce uvolnily. Spíš je to tím, že to nosím dost na těsno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 A aby to nebylo moc OT tak jedny Konrádovy časomíry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se