Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

V 9. 11. 2020 v 11:42, Dagoberd napsal:

Supr. Poprosím Mikuláše.. :)

Zeptám ještě, nestalo se ti, že by se spona omylem rozepla? Nemyslím si, že by hodinky spadly na zem, ale mám obecně nedůvěru k zapínání na háčky...

497fb0745073541e9a19ec2f9e4b2f44.webpNení k dispozici

497fb0745073541e9a19ec2f9e4b2f44-01.jpeg

Muzes byt v klidu. Spona nema tendenci se sama rozepinat. Je to dano tim, ze ten hacek je docela dlouhy a taky tim, ze mas ten remen nastaveny v zasade uplne presne. Neni prostor pro vyhaknuti. A hlavne, i kdyz se spona rozepne, hodinky nespadnou. Ruku mas provlecenou tim remenem. Ja dokonce obcas sponu rozepnu schvalne, at si ruka odpocne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Habaděj to má pěkný a ty taky. 👍 Já od něj mám jednu černou kůži s černým prošitím na kterou pasuje pro lepší kontrast origo černá spona. 😀

Díky všem za komentáře a zkušenosti s Erikou, moje pochybnosti jsou fuč a můžu v klidu vybírat barvu a tentokrát budu kreativní..

@Wladimir tu čb fotku jsem si 'vypůjčil' na tapetu. Luxus.

Odkaz ke komentáři

Konrad ist doch kein Schrott! 🤣🤣 Dobrej slogan. To maj Damaška napsaný na dýnku? 

Sakra, ty čtyřiačtyřicítky se mi začínají taky líbit. Pokukuju po 104 od Sinn, ale od dneška budu dávat do vyhledávače oba modely. 

Odkaz ke komentáři

Jo, něco v tom smyslu tam mají napsáno.😁 Keramikschrott, damestschrottbeschichtung, wasserdichtschrott atp...😁

O Sinnech už přemýšlím strašně dlouhou dobu. Měl jsem 104ky, černý. Ty jsem prodal a chtěl 240ky. Ty jsou zase moc velký a teď přišla novinka 105 a v bílý jsou dost zajímavý... Navíc to pískovaný pouzdro..🤩

Takže teď nevím, jestli zase koupit 104 bílý nebo 105 bílý...😁

Odkaz ke komentáři

👍

105 jsem vůbec nezaregistroval, pěkné jsou.

104 kupuju hubou od léta. V mezičase mi je Chrnshp stihl zdražit, takže koukám i po bazarech. Původně jsem měl jasno, bílé na tahu, teď už zas nevím, jestli nejsou černý (anebo modrý) lepší. 🤪 

Odkaz ke komentáři

@nickolas Právě že mě jsou velké. 🙁I když je to asi jen pocitově, protože pohodlné jsou neskutečně. Jak na kůži, tak i na tom tahu... Parádně ploché a oblé, ale na moji packu to není... Jako ženský hubnou do plavek, tak já musím ztloustnout do dvěstěčtyřicítek😁😁😁

Odkaz ke komentáři

Squaw: Potřebujem rychle naštípat pár třísek do krbu. No, protáhlo se to na víc než půl hodiny, holt polena samej suk, ale vysvětlujte to ženskejm...😆😆😆

IMG_20201121_110808-01-01.jpeg

IMG_20201121_112410_copy_1200x1639.jpg

IMG_20201121_112914_copy_1200x1600.jpg

IMG_20201121_114525_copy_1600x1200.jpg

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odkaz ke komentáři

V 21. 11. 2020 v 22:21, siwi napsal:

Kdyby sis u toho nefotil hodinky, měl bys to spláchnutý za čtvrt hodinky. Ale nám chronomilům je to jasný emoji3.png

Haranti zimou nekvíleli, takže OK. Ale tak si říkám, že větší pravděpodobnost poničení hodinek je při focení, než při běžném nošení, kde už mám docela pěkný futro reflex :). 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsou myslím z roku 2016, jsem třetí majitel, znám historii a předchozí dva je příliš nenosili. V únoru je budu mít dva roky.

Po koupi jsem je opečovával, kontroloval a čistil denně všechny podezřelé šmouhy, olepoval nožičky před výměnou řemenů, no magor...

Poslední cca 3 mesice je ale nešetřím a nosím je i 24/7. Mám futro reflex a dávám si bacha, ale i tak bych řekl, že povrchovka drží jak sviň. Žádný rejpance anebo povrchové poškození.

Měl jsem z černé trochu respekt, mám zkušenosti s povrchovkami různých nožovýrobců, ale Damasko je jiný level. Jsou jak nový. 

Trochu mne mrzí, že tah je v tomto případě no-go. Ale ne tak moc abych je kvůli tomu dal zase do frcu. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...