Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Par mobilovek.

post-30673-0-51172100-1458736804_thumb.jpg

post-30673-0-78339900-1458736869_thumb.jpg

post-30673-0-47381400-1458736899_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

2.

post-30673-0-95729300-1458738994_thumb.jpg

post-30673-0-77718000-1458739028_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hezky vyfocenej antireflex..

Diky Dufy, ty hodinky mam fakt rad :) .

Ale jsou to jen mobilovky, no.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Tieto sa mi fakt veľmi páčia. Sú dokonalé, až na pre mňa jednu vec, nesvietia číslice. Nerozumiem tomu, prečo nedali aj čísla z lumi... Ale aj tak sú riadne. A fotky tu máte super. Rád sem chodím :)

Tak sem se konečně dokopal něco vyfotit, mladej spal. Nápady nijaké....... ale snaha se snad cení. Provedení se snad časem zlepší

Odkaz ke komentáři

Třeba já jsem byl zvyklej z pilotek od Archimede, že svítící čísla pěkně vypadají a funkční to je celou noc, když jsem si koupil Damaska - 46ky, tak mě to v noci taky přišlo takový chcíplý, ale s odečtem času není jedinej problém, je to o zvyk a spíš estetická záležitost - beru ze svýho pohledu... :)

Odkaz ke komentáři

Tie velke rucicky cele svietia, znak na 12ke je tiez velky a dobre viditelny. Bodky na indexoch su sice slabo, ale viditelne celu noc.

Malo hodiniek ma tak velku plochu lumi na rucickach, vacsinou svieti len vypln, tieto su cele lumi.

Efektivne to je, aj ked to na prvy pohlad neohromi...

Odkaz ke komentáři

Mate to paradni chlapi! Jeste vcera dopoledne jsem byl "pevne rozhodnuty" ze se na prodej vyprdnu a z domu pujdou GS. Pak prisli dva zajemci a vymek sem. D36 jsou pripravene na odeslani a me se styska jaxvina!

Ještě to můžeš zrušit..Jako že třeba bratranec sehnal prachy a prodávat nemusíš..

Odkaz ke komentáři

Nemluv mi o tom. Cely den o tom premyslim! Ale nechci byt za debila... Chlacholim se tim ze na Damaska nasetrim driv nez na GS. Protoze jsem zkusmo strcil GS do krabice a staskalo se mi taky. Jenze vsechno si nechat nemuzu... Zena uz me titulovala jmeny u kterych uz cenzura nenecha ani prvni a posledni pismeno. Hele: "ty .... ....... ........ .... ...... ...... jeden!!!"

Odkaz ke komentáři

Nadherny fotky, hodinky i nuz od Zelvaka :clap:

Ten tah je paradni, libi se mi prohnuti jednotlivych clanku, ale tu koncovku fakt nejak nemuzu vstrebat, vypada to proste divne v kontrastu s jinak relativne drobnyma clankama tahu.

Kdyby Konrad pouzil nejakou osvedcenou klasiku jako je endlink tahu Rolex Submariner, nemelo by to IMHO naprosto chybu.

Odkaz ke komentáři

Díky pánové ,jsem rád, že se líbí, Ondra Pod máš pravdu, že koncovky tahu jsou až nezvykle robustní a hodinky opticky dělají mnohem macatější než ve skutečnosti jsou..mě osobně to přijde v pohodě a v reálu to vypadá dobře..

Jinak u kudly se nenech zmást hamonem na čepeli, kterej umí Jirka Hrála alias Želva parádní, tento nůž je od Tomáše Rückera alias Trmana , vynikající práce ....

Upraveno uživatelem dufi
Odkaz ke komentáři

Ty bílé chrona na tahu, to je nářez. I parádní fotky. I parádní dýnko. O technologických lahůdkách ani nemluvím. Prostě úžasné hodinky.

Pod toto se podepisuji, dokonalost! Jak nejsem vubec chronar, tak smekam az na zem PANE ;) . Ty me fota jsou uplne trapny :) .

Odkaz ke komentáři

Tano díky za pochvalu, ale skoro se červenám :oneeyed02: , vzal jsem hodinky, šoupnul je na vejšlapu v dešti na chvíli na pařez a do trávy a bylo to - žádný velký umění... :rolleyes:

Jinak od pondělí do středy 1s do plusu, ve středu večer kouknu na čas a zastavilo se mě srdce :cool02:  - hodinky byly opožděné o 6 minut...za chvíli jsem asi našel příčinu, ve dne jsem je v práci neměl na ruce a zapoměl jsem zaplý stopky, tak jim došla "šťáva" /doufám/....večer seřízeno dnes opět po několika dnech jsou + 1s... tak uvidíme po zaběhnutí, protože 46ky mě šli jako nové úplně přesně a teď dělají 4 - 5 s do mínusu po 24 hodinách...ale neřeším, spokojenost :)

Odkaz ke komentáři

Tano díky za pochvalu, ale skoro se červenám :oneeyed02: , vzal jsem hodinky, šoupnul je na vejšlapu v dešti na chvíli na pařez a do trávy a bylo to - žádný velký umění... :rolleyes:

Jinak od pondělí do středy 1s do plusu, ve středu večer kouknu na čas a zastavilo se mě srdce :cool02: - hodinky byly opožděné o 6 minut...za chvíli jsem asi našel příčinu, ve dne jsem je v práci neměl na ruce a zapoměl jsem zaplý stopky, tak jim došla "šťáva" /doufám/....večer seřízeno dnes opět po několika dnech jsou + 1s... tak uvidíme po zaběhnutí, protože 46ky mě šli jako nové úplně přesně a teď dělají 4 - 5 s do mínusu po 24 hodinách...ale neřeším, spokojenost :)

Dufi, vis co by me zajimalo? Jak dlouho od plneho natazeni, vydrzi ty subcifry bezet. Mozna se to tady na foru uz resilo, asi jsem to nepostrehl.

Jinak ja se k presnosti Damasko nebudu vyjadrovat, jelikoz by si nekdo myslel, ze si vymyslim. :) .

Edit: docela by mi bylo cti, Ti nekdy u foceni sekundovat.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...