Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ty Fortisy nestojí za žádné učení čehokoliv. Nuda, nuda, šeď, šeď.
villain83 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tipuju to na stary cosmonauts chrono s Lemanii.
nickolas Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Dve fotky mi poslal a on to nafotit umi Navic, me se ty sedive Fortisy libi...
David_B Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 ať zde jen netlachám Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 12:44, David_B napsal: ať zde jen netlachám Sent from my iPhone using TapatalkDobry foto, Ty jsi z beskyd primo?
David_B Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 14:12, tano napsal: Dobry foto, Ty jsi z beskyd primo?jo, řekl bych, že jsem právoplatným členem beskydské buňky :-)
Sacíbagr Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 14:46, David_B napsal: jo, řekl bych, že jsem právoplatným členem beskydské buňky :-)...tak pokud ti to vydrží. Tvoje hodinková promiskuita je děsivá.
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tak ty Beskydy mu snad vydrží. :-) Konradovky jsou pro lidi vnitřně vyklidněné.
villain83 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Kluci, vzdyt jsou to jen hodinky, zase to tak neprozivejte... Upraveno 7. července 2016 uživatelem villain83
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Nikdo nic neprožívá, normálně si hrajeme a špičkujeme. Coaching zde není třeba. Upraveno 7. července 2016 uživatelem Hasňa
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 15:16, Hasňa napsal: Tak ty Beskydy mu snad vydrží. :-) Konradovky jsou pro lidi vnitřně vyklidněné.Tak toho jsme tu byli několikrát svědky, cha, cha, vnitřně vyklidněné :-) Sorry Hasňa, ale musel jsem, peace :-)
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) No však jo, třídí se zrno od plev. :-) Plevy odplaví proud času k mainstreamu, nebo do finančního safe haven k Rolexu. Zůstanou jen vyklidnění. Upraveno 7. července 2016 uživatelem Hasňa
VitekB Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tak jsem koukl na Aldův instagram a tyhle Fortisy mi rozhodně nudné nepřijdou. Navíc má, koukám, podobnej vkus na propisky (Parker Jotter, nesmrtelná odolná klasika za pár kaček). Za tu propagaci zde na foru by mu Konrad měl poslat něco s ihhousem. Díky němu se ten dlouhý prodej DA34 za 15kkč (nebo kolik to bylo) již nebude opakovat.
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 16:46, Hasňa napsal: No však jo, třídí se zrno od plev. :-) Plevy odplaví proud času k mainstreamu, nebo do finančního safe haven k Rolexu. Zůstanou jen vyklidnění.Napsal vyklidněný, ty už si snad ty rolády po těchto perlách ani koupit nemůžeš, sakra, konec konců ani Iwc, Fortisy a další shitové hodinky které jsou jaksi bez duše :-) Jinak tady to vlákno mám rád, jsou tu krásné fotky krásných hrdinek, a stále čekám na Konradovi divers watch, možná první které si od velkého D koupím, velké čekání...
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Taky čekám. No, já si ty Rolády klidně koupím. Však říkám, financial safe haven. A kdo by netoužil po bezpečí. Ale to bych musel jinak vydělávat. Za ty Milgy GV v prodejním vlákně bych ty své dvoje inhauzy klidně vyměnil. Jenže Damasko není, na rozdíl od Rolád, tak likvidní. Damasko je výjimečná kombinace ceny a protihodnoty. Co se technologie a vychytávek týče tak ve své cenové kategorii těžko hledá konkurenci. Milgy GV jsou pro mě přitažlivé zase jinak. Upraveno 7. července 2016 uživatelem Hasňa
David_B Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 V 7. 7. 2016 v 15:02, Sacíbagr napsal: ...tak pokud ti to vydrží. Tvoje hodinková promiskuita je děsivá.beskydská buňka nerovná se Damasko buňka, že? a když nevydrží, tak zas bude mít radost ze zánovních DA37 někdo jiný...třeba Alda :-)
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Rolády nejsou pouze o bezpečí, ale to už jsme tisíckrát řešili, přijdeš na to jednou sám. Každopádně nějaké novinky ohledně divers od Damaska, chystá se něco? Jo a vyklidněný já nikdy nechci být, protože je to prý jedna velká nuda :-)
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Žádné novinky. Aspoň já nic nevím. Pochybuji, že to bude nějak rychle. Není to jen o tom, ale je to hodně o tom. Obzvláště mezi chudými místními folks. Někde ve Švýcarsku, nebo Lucembursku je ten poměr k platům výrazně odlišný a finanční rovnice se tam řeší s trochu jinými proměnnými. Na Chronomagu jsou ty prachy jeden ze zásadních faktorů, o tom jsem osobně přesvědčen. Možná, že ne u všech, ale u drtivé většiny jo. Našetřím osm průměrných platů, jsem magor, takže chci hodinky, ale zase nejsem tak finančně silný, abych uletěl, takže žádný malý neznámý hodinář, ale něco, co prodám a ztrácí co nejméně těch těžce ušetřených kováků v čase. Nic proti, taky mám holou prdel, ale na druhou stranu proč si něco nalhávat. To já fakt nemám zapotřebí. Upraveno 7. července 2016 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Viď že jo. :-D Upraveno 7. července 2016 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se