Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

dufi: Aha, tak se mi s tím klenutým sklíčkem jenom zdálo. Včera jsem totiž viděl v ChronoShopu model se světlým cifrem bez chrona, který klenuté sklíčko měl...

Radik: Díky za návod, ale mně se to podle něj nějak nedaří. Fakt mám pocit, že tím taháním dřív nebo později něco podělám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

siwi, jak si je kupoval...? Měli skladem rovnou na tahu nebo si čekal? Já objednal DC67 na tahu a za pár dní bylo hotovo...a tah zpasovanej, že se ani nehne vůči pouzdru... :) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tu to teda žije. Paráda. Ale pomalu stačí, ne? Bo jich tu bude jak Rolexek.

Členská základna se rozrůstá, protože kdy tyhle hodinky jednou zkusí na ruce, už je nesundá :D

Jinak pro majitele tahů bych tu měl informaci přímo od paní Damaskové. Nedalo mi to a ještě o půlnoci jsem do Damaska napsal svůj dotaz ohledně rozepínání spony. A než jsem dojel ráno do práce, už jsem měl v e-mailu odpověď:

"Das Öffnen erfolgt am besten, wenn man an die Rückseite der Schließe mit der Fingerinnenseite ansetzt und nach außen drückt."

Nejlepší postup pro rozepínání je takový, že se vsune bříško prstu za spodní stranu spony a zatlačí se směrem ven. 

Takže jsem to zkusil. Vsunul jsem ukazovák mezi ruku a sponu v místě, kde se má rozepnout, trochu jsem zatáhl a lup! Spona se otevřela. I tak mi přijde, že je tímhle postupem tah dost namáhaný, ale byl jsem ujištěn, že to ničemu nevadí. Čas ukáže.

Odkaz ke komentáři

Par obyc mobilovek pro fandy D. Jinak o ty Decka je ted takovy zajem, ze se o ne rvou lesni obyvatele jako blazni :) .

post-30673-0-36384700-1471521797_thumb.jpg

post-30673-0-96257900-1471521810_thumb.jpg

post-30673-0-02471500-1471521829_thumb.jpg

post-30673-0-40816600-1471521882_thumb.jpg

post-30673-0-76228100-1471521914_thumb.jpg

post-30673-0-81313800-1471521931_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Siwi: diky za to rozepinani tahu, fakt to funguje!!! Jsi borec ;) .

Odkaz ke komentáři

Hezký fotky Tano...a na mobil ....paráda. ..

Diky pane.

Odkaz ke komentáři

Diky Siwi, Tobe paradne ladi vterinovka a spol. se sipky ;) .

Odkaz ke komentáři

Dave diky, tam vyslo pekne svetlo. Jinak nejpracnejsi byla paradoxne ta nejosklivejsi-bojova, pekne me postipali mravenci, byli tam vsude. Brouka jsem ale zachranil a odnesl dal :) .

Edit: vsechny D jsou pekne a nosi se moc pohodlne ;) . Dej se k nam do sekty :) .

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...