Marty35 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 tady to jede, koukáms dovolením přisednu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 tady to jede, koukáms dovolením přisednuPřisedni, to se ví. Tvoje DA47 mají přesně stejnou pozici korunky jako moje bývalé. Zajímalo by mě, kde nakonec skončily. Nejsou u Tebe? Já byl dnes v lese. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tak jste me do toho zase stahli, musel jsem si je dat na pazouru .Par mobilovek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Přisedni, to se ví. Tvoje DA47 mají přesně stejnou pozici korunky jako moje bývalé. Zajímalo by mě, kde nakonec skončily. Nejsou u Tebe?může být, cesty Déček jsou nevyzpytatelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Včera jsem se vrátil z prodlouženého víkendu na venkově, tak sem přidám na ukázku pár fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zbytek v mém vlákně. Upraveno 1. září 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Parádní fotky, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Hezký fotky - všichni...já osobně mám taky nejraději foto z přírody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Povedené fotky,ostatně na to jsme u tebe celkem zvyklí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Siwi je carodej, paradicka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Za 2 dny +2 vteriny . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Parádní fotky, jako vždy.Hezký fotky - všichni...já osobně mám taky nejraději foto z přírody.. Povedené fotky,ostatně na to jsme u tebe celkem zvyklí Siwi je carodej, paradicka .Moc děkuji všem za uznání. Ale ona to vlastně moje zásluha není, protože ty hodinky se fotí samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 dufi, nebyls náhodou ve čtvrtek v podvečer v Helveti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 dufi, nebyls náhodou ve čtvrtek v podvečer v Helveti? Nebyl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Jsem trochu blbnul, nevsiml jsem si ale flicku na sklicku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Aha, tak nic, já jen že nějakej pán s příjmením podobným tvojí přezdívce si tam šel pro hodinky, tak jsem si vzpoměnl Nebyl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Se šípkovou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 tano, dufi: Krásný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Za 2 dny +2 vteriny .Mě dělají 46ky mínus 5s...v pohodě s tím žiju.. siwi: díky, žena byla na šípkách, tak jsem svlíknul mladýho z jeho Damasek a zahrabal je tam, přece si nebudu "prasit "moje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Siwi: dekuji mocDufi: vsak jo, ja se nevytahoval woe jinak v tech sipkach je to dost dobry!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Jinak pánové prosím o krátký názor,jestli by jste měnili... dám to s dovolením sem...mladýmu se po pár měsících okoukali DA 36ky a začal řešit, že je prodá a došetří na SIN U1 SDR na tahu - já mu to vymlouvám, no ale chronobundus asi pracuje...uvidíme.. Upraveno 3. září 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se