CEGY Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Tak snad tě hoši dobře pohostili..Já jsem tu jen na návštěvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Když už si se tady zastavil Cegy...... Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Mě se líbí hoši, jak se tady vzájemně prokuřujete ...tak když máš dobré učitele v jiném vlákně, jde to samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 siwi: hm, mandarinky a Decka. Parada pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 To by mě nenapadlo,jak dobře to může vypadat.Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Po čase sem taky jednu přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 siwi: hm, mandarinky a Decka. Parada pane To by mě nenapadlo,jak dobře to může vypadat.Palec hore. Díky, včera jsem se krapet nudil. Po čase sem taky jednu přidám. DSC_1693-červená.JPG Pěkně zachycená plasticita ruček, Radíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Tie DA34 na tahu mi prídu ako úplne iné hodinky ako mám ja Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem ZLOjasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Nemuzu si pomoct, ale k zakladnim modelum patri kuze. Snazim se, opravdu se snazim, ale za me, jen a pouze kuze... Tah az k lunete a chronu. Ale mate to hezky chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 No s tou kuzi na tom neco bude protoze uz me taky napadlo, co kdybych preklopil zpet. Ale oboje ma svoje kouzlo. Idealne by to chtelo druhy Da34, ale to uz bych byl totalni magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Když už si se tady zastavil Cegy......tumblr_inline_mrw9w34gqM1qz4rgp.gif ...tak když máš dobré učitele v jiném vlákně, jde to samo. Hosi, ja mel v planu se zase pridat, ale vlez jsem nahodou na ch24 a nakoupil uplne neco jineho..Nicmene je to stale otevrene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 ...to hledání je taky fajn, Cegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 ...to hledání je taky fajn, Cegy.Není, už mě to unavuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Nemuzu si pomoct, ale k zakladnim modelum patri kuze. Snazim se, opravdu se snazim, ale za me, jen a pouze kuze... Tah az k lunete a chronu. Ale mate to hezky chlapci Podle vkusu každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Tak o tom zadna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Blek frajdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ty rucky vypadaji v tomhle detailu jak rucne natirany raci to takhle ani nefotim, I kdyz objektiv bych na to Mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Tak on je to náhodou skvělý pocit mít ručně dělaný hodinky Jinak, ta fotka vznikla právě z důvodu, že jsem testoval nový objektiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Dnes testujem novy fotak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se