neumann Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Diky panove za pozitivni ohlasy, trochu (dost) jsem se na tom prekvapeni take podilel. Tak dokonalou zenu ktera by odhadla i tajna chronomagorska prani nemam;) ale to nevadi. Ten pocit kdy mi je dcera prinesla a mohl jsem se s nima poprve oficialne potesit a vzit je na ruku je k nezaplaceni! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Take gratuluji, paradni jezisek!! Koukam take bez made in germanyjj jsou bez napisu nijak mi to teda neva a znamena to neco? Doufam ze ne assembled in korea nebo tak... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Gratuluju novým D-monům. Moje hledání toho správného řemenu je u konce, Di-Modell Chronissimo jim fakt sedí..Kua Marty dyt to vypada jak origos! Tos to byla dluha cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Ja jsem, po relativne kratkem GS obdobi, byl jen krucek od navratu do Sekty, ale v zivem souboji mezi DC56 a 240 St nakonec zvitezil Sinn. Musim rict, ze neocekavane. Pravdepodobne diky tahu...DC56 na tahu by byl vyznamny financni skok. Ale i ten "retro" nadech u Sinnu mi byl nakonec blizsi. A po cca. dvou mesicich konstatuji, ze nelituji...byt po hodine na ruce, jsem jevil znamky nervozity (ono z 37mm u GS to byl znatelny narust).Jedine co me mrzi je ztrata vstupenky na Ledove kaleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) neumann: ne, neznamena to nic spatneho, vubec. Bud v klidu nickolas: Sinn je super, jsi jen o mistnost ( virtualni ) vedle. Treba se jednou vratis... Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Marty35 za mna super ja som tiež tento remeň chcel videl som ho už dávno na Sinn EZM 9 tam mi padol do očí.Kde si kupoval teda keď to neni tajne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Tano, chtel jsem se vratit. Byl to zamer, ktery nevysel. Vim jak bych se vratil, ale stalo by to dvoje Sinny a par drobnych navrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 nickolas: pravdu díš, jako trochu podoba tam je.. ;-)ony: dík, tu na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Ale je to fajny remen. Tvarove snad jediny ktery de na moje Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Beze slov, uzivam si to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 ..ten bílej ciferník je prostě nej. Užívej je. A kdybys chtěl zkusit jiné řemeny, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Sníh prostě není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ..ten bílej ciferník je prostě nej. Užívej je. A kdybys chtěl zkusit jiné řemeny, dej vědět....jsem moc rad ze jsem se odvazil, jsou fakt bozi:) bila je bila (komu by se nelibila;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Neumann: Jo, máš to moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Neumann: Jo, máš to moc pěkný.Take bych se pridal, jen ten nato...Na tak krasne hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Konkurenti. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Take bych se pridal, jen ten nato...Na tak krasne hodinky...Me se to tak docela libi, ale vim ze jsem trochu uchylak rad to stridam a zkousim. Co bys navrhoval Ty? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Dlouho jsem tu nebyl a vidím, že základna se rozrůstá....moc pěkný fotky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Me se to tak docela libi, ale vim ze jsem trochu uchylak rad to stridam a zkousim. Co bys navrhoval Ty? Sent from my iPhone using TapatalkJe pekny, o tom zadna. Jen mi vadi, ze zvysuje vysku hodinek a pak, nejde s nim jit do vody. Bo to studi a nakonec zasmradne. Vyhoda je, ze stoji par korun a muzes to stale menit a pokazde mas jine hodinky. Nejsem proti, jen mi to nevyhovuje. Co bych bral ja? tah, ale chapu, ze to kazdemu nesedi. Poradnou kuzi, uchycenou jen za stezejky.Ten cifr nema chybu, tu bilou mam stale v hlave Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 ...tyhle jsem vyzkoušel a to jsem neměl dělat. Nemám rád chrono a přesto bych udělal výjimku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se