Radik Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Radik, dobre Ty!! Ten tah by jim slusel;). Netrap mě A nebo.... nahoď sem, prosím, příležitostně pár detailů toho tahu - zvenku, uvnitř, spona, z boku. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Starsi fota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dik:) vypada suprove. Dokonale padne k pouzdru a vezmu-Li, ze by Dcka mela Jen vnitrni AR, tak jsou to dokonaly tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dik:) vypada suprove. Dokonale padne k pouzdru a vezmu-Li, ze by Dcka mela Jen vnitrni AR, tak jsou to dokonaly tooly.To urcite, puvodne jsem tam mel mit jen vnitrni AR, ale nejak to pomotali. Nakonec jsem ale rad, ze mam oboustrany, je hezky. Pristi tyden, jdu do Chronoshopu s tema fugama, aby ten tah uplne prilehal k pouzdru. Tak dam vedet, jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Dnesni D, ja je mam fakt rad:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak to dej urcite vedet. Muzu se jeste zeptat, jestli jsi ty dcka porizoval rovnou na tahu, Nebo jestlis ho resil dodatecne kdyz Ted resis fugy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak to dej urcite vedet. Muzu se jeste zeptat, jestli jsi ty dcka porizoval rovnou na tahu, Nebo jestlis ho resil dodatecne kdyz Ted resis fugy?Rovnou, osobne mi ty fugy neva, ale kdyz jsou v zaruce, tak to zkusim, jestli si s tim poradi. Urcite dam vedet:). Jinak ten tah je drazsi, vim. Stoji ale fakt za ty penizky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Menší šolíchání na vejletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 MJ., supr fotky. Do tohodle vlakna se to asi jedinyho hodi:) Nahodny prodejni setkani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 dikprodávalo se něco jinýho, nebo déčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Decka se neprodavaj, chran buh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Decka se neprodavaj, chran buh..sem dojatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak dnes jsem dal Decka do Chronoshopu, pujdou do rise na odfugovani:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No hura, furt me to znervoznovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No hura, furt me to znervoznovalo. Ja vim, jsem lajdak Filo:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak dnes jsem dal Decka do Chronoshopu, pujdou do rise na odfugovani:).Co jsou zac ty "fugy"? Pri pohledu na fotky mi prijde, ze tah doleha az k pouzdru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Co jsou zac ty "fugy"? Pri pohledu na fotky mi prijde, ze tah doleha az k pouzdru...Kdyz jsou na ruce je tam mezirka, mala:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak dnes jsem dal Decka do Chronoshopu, pujdou do rise na odfugovani:). Jak dlouho budeš odhadem čekat na opravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Jak dlouho budeš odhadem čekat na opravu?Asi mesic, odhad. To bude tezka doba:(. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No, Tano, to nezavidim ... bez hodiniek vsak urcite, nebudes, to zvladnes... Pridam take spontanne zatisie... pominutelne arabske potesenie vs. trvale nemecke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se