Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tano: Můj tip: Spraví to buď tlustší stěžejka nebo stěžejka s tlustšíma koncovkama, aby sedla do děr.

Jsem zvědavý nejen na výsledek, ale prosím, zkus získat i vysvětlení...

Jasne Bandi, budu pak referovat:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Dnes dosel @, ze Decka jsou k vyzvednuti. Tak tam dneska zajedu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsou uz na ruce, ohne fuga. Jinak k te vade-fuga nic nevim, dle sdeleni Chronoshopu se vyrobce nevyjadril, co a jak tam opravil.

post-30673-0-42288500-1441716111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fakt prisaham, nevim jak to opravili atd. Hlavne, ze to v cajku. Jsem moc rad.

Odkaz ke komentáři

Doma je doma:).

post-30673-0-44970300-1441718837_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Super, teraz je vsetko ako ma byt. Tak nech prinasaju uz len radost a nie pochybnosti :)

Diky Ivane, uz jsem se na ne tesil a jak, to ale Tobe nemusim pisat, ze?:). Jinak ty nemecke dny jsou super, jen mam strach, ze bych v tom mel gulas. Kdyz uz jsem se horko-tezko naucil tu anglickou verzi:).

Odkaz ke komentáři

Diky Ivane, uz jsem se na ne tesil a jak, to ale Tobe nemusim pisat, ze? :). Jinak ty nemecke dny jsou super, jen mam strach, ze bych v tom mel gulas. Kdyz uz jsem se horko-tezko naucil tu anglickou verzi:).

Nemusis veru, po nutenej servisnej pauze nepochybne zas najdu na ruke zasluzene a dlhotrvajuce miesto :)

S tymi dnami sa toho neboj, je to pohoda... len stacilo prekonat strach z toho utorka :) Aj tak tam nepisu ze kedy presne sa to udeje, tak coho sa bat ze? :)

Odkaz ke komentáři

Nemusis veru, po nutenej servisnej pauze nepochybne zas najdu na ruke zasluzene a dlhotrvajuce miesto :)

S tymi dnami sa toho neboj, je to pohoda... len stacilo prekonat strach z toho utorka :) Aj tak tam nepisu ze kedy presne sa to udeje, tak coho sa bat ze? :)

Jako nemecky dny mi prijdou i zajimavejsi, uvidim asi to nekdy zkusim:). V nejhorsim mam mobil, tam je to pro tupce jako ja v cestine:).

Odkaz ke komentáři

Tak jsou uz na ruce, ohne fuga. Jinak k te vade-fuga nic nevim, dle sdeleni Chronoshopu se vyrobce nevyjadril, co a jak tam opravil.

No vida! Nakonec to ani netrvalo tak dlouho Dovedu si představit, jakou z nich teď máš radost.
Odkaz ke komentáři

No vida! Nakonec to ani netrvalo tak dlouho Dovedu si představit, jakou z nich teď máš radost.

Trefa do cerneho, diky Vojto;).

Odkaz ke komentáři

Moc rád bych je na tom tahu viděl naživo.

Jasne, beru na vedomi;). Muzem nekdy skocit na 1;).

Odkaz ke komentáři

Včera se mi z reklamace vrátily DA38, který jsem tu koupil na začátku srpna. Jsou to ty, co měly poškrábaný nožky od výměny stěžejek. Reklamaci v D uznali a proběhla výměna pouzdra. Bohužel stejně jako Tanovi, žádný vyjádření výrobce není k dispozici. Když jsem doma stěžejky znova nasazoval, k opětovenému poškrábání už naštestí nedošlo. Velké díky patří Chronoshop týmu za vyřízení reklamace.

post-22217-0-14387300-1441788599_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...