bandicoot Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 tano: Můj tip: Spraví to buď tlustší stěžejka nebo stěžejka s tlustšíma koncovkama, aby sedla do děr. Jsem zvědavý nejen na výsledek, ale prosím, zkus získat i vysvětlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 tano: Můj tip: Spraví to buď tlustší stěžejka nebo stěžejka s tlustšíma koncovkama, aby sedla do děr. Jsem zvědavý nejen na výsledek, ale prosím, zkus získat i vysvětlení...Jasne Bandi, budu pak referovat:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Dnes dosel @, ze Decka jsou k vyzvednuti. Tak tam dneska zajedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak jsou uz na ruce, ohne fuga. Jinak k te vade-fuga nic nevim, dle sdeleni Chronoshopu se vyrobce nevyjadril, co a jak tam opravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 jestli to bylo stěžejkama, tak to je trapárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Kazdopadne to vypada o 100% lip, to je bez debat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Ten tah je skvělej. Škoda jen té cenovky. Pomalu o něm začínám přemýšlet. Asi rozbiju prasátko. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Fakt prisaham, nevim jak to opravili atd. Hlavne, ze to v cajku. Jsem moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Doma je doma:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Fakt prisaham, nevim jak to opravili atd. Hlavne, ze to v cajku. Jsem moc rad. Super, teraz je vsetko ako ma byt. Tak nech prinasaju uz len radost a nie pochybnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Stale ich nosim, vlastne ine uz ani nenosim Len inspiracia na foto stagnuje... Prehodil som si nemecke dni. Specialne utorok je zaujimavy. Kazdy tyzden mi pripomenu ze zomriem. Stylove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Super, teraz je vsetko ako ma byt. Tak nech prinasaju uz len radost a nie pochybnosti Diky Ivane, uz jsem se na ne tesil a jak, to ale Tobe nemusim pisat, ze?. Jinak ty nemecke dny jsou super, jen mam strach, ze bych v tom mel gulas. Kdyz uz jsem se horko-tezko naucil tu anglickou verzi:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Diky Ivane, uz jsem se na ne tesil a jak, to ale Tobe nemusim pisat, ze? . Jinak ty nemecke dny jsou super, jen mam strach, ze bych v tom mel gulas. Kdyz uz jsem se horko-tezko naucil tu anglickou verzi:). Nemusis veru, po nutenej servisnej pauze nepochybne zas najdu na ruke zasluzene a dlhotrvajuce miesto S tymi dnami sa toho neboj, je to pohoda... len stacilo prekonat strach z toho utorka Aj tak tam nepisu ze kedy presne sa to udeje, tak coho sa bat ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Nemusis veru, po nutenej servisnej pauze nepochybne zas najdu na ruke zasluzene a dlhotrvajuce miesto S tymi dnami sa toho neboj, je to pohoda... len stacilo prekonat strach z toho utorka Aj tak tam nepisu ze kedy presne sa to udeje, tak coho sa bat ze? Jako nemecky dny mi prijdou i zajimavejsi, uvidim asi to nekdy zkusim:). V nejhorsim mam mobil, tam je to pro tupce jako ja v cestine:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak jsou uz na ruce, ohne fuga. Jinak k te vade-fuga nic nevim, dle sdeleni Chronoshopu se vyrobce nevyjadril, co a jak tam opravil.No vida! Nakonec to ani netrvalo tak dlouho Dovedu si představit, jakou z nich teď máš radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 No vida! Nakonec to ani netrvalo tak dlouho Dovedu si představit, jakou z nich teď máš radost.Trefa do cerneho, diky Vojto;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Dneska s NATO... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Trefa do cerneho, diky Vojto;). Moc rád bych je na tom tahu viděl naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Moc rád bych je na tom tahu viděl naživo.Jasne, beru na vedomi;). Muzem nekdy skocit na 1;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Včera se mi z reklamace vrátily DA38, který jsem tu koupil na začátku srpna. Jsou to ty, co měly poškrábaný nožky od výměny stěžejek. Reklamaci v D uznali a proběhla výměna pouzdra. Bohužel stejně jako Tanovi, žádný vyjádření výrobce není k dispozici. Když jsem doma stěžejky znova nasazoval, k opětovenému poškrábání už naštestí nedošlo. Velké díky patří Chronoshop týmu za vyřízení reklamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se