carpaccio Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Tak kuncák7 ani FrantisekH se mi na SZ neozývají, takže poprosím zde: Kdo z dalších členů v pořadí by se Monster nyní rád ujal?Už mi tu leží "přes limit". honzyk? Rudykopalsson? Někdo další? Pro jistotu aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem carpaccio
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ještě bych doplnil, pokud na ně někdo máte kontakt přímo (telefon, mail, ...) dejte jim prosím vědět, jestli chtějí přeskočit, nebo jak.
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Na Frantiska jsem mail vyštrachal, tak jsem mu napsal. Delší dobu tu nebyl, tak nevím, jestli se bude chtít účastnit, ale nerad bych ho nutně přeskakoval...
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tak František napsal, momentálně se to nehodí, takže přeskakujeme, pokud nedá vědět Kuncák, tak se hlaste další. V úterý jedu do Prahy, takže bych je klidně mohl vzít Honzykovi do Brna...
Rudykopalsson Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 S Kuncakem jsem si psal už minule a říkal, že odstupuje, takže pokud se nic nezměnilo, je na řadě honzyk.
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ok, nějak jsem tu informaci nepostřehl, tím pádem Honzyk - už sem mu psal SZ, ať mrkne do vlákna. Díky Pro jistotu aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)
honzyk Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ahoj sice momentálně není v dohledu žádná dovolená ale i na Vysočině mámě pěkné vyhlídky :-) , hodinky si vezmu k sobě, až dneska dorazím z práce domluvím s Lamiczkou předání.
carpaccio Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 V úterý se tedy budou těšit na krátké intermezzo u páníčka.
Lamiczka Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 carpaccio: V tom případě já se těším na shledání po letech. Bude to drobné deja vu Jen já ty Rolády furt nemám honzyk: to domluvíme Zbytek v SZ, ať to tu neplevelíme
carpaccio Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Takže děkuji za možnost se zúčastnit. Hodinky dnes odjely se svým páníčkem na Moravu, kde vyčkají na dalšího v řadě chronomagorů... A já si dovolil shrnout průběh jejich pobytu u mne v příslušném fotovlákně.
Lamiczka Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Tak za dva dny dvě příjemný chronosetkání, mám asi svátek nebo co Díky carpacciovi za včerejší fajn posezení po letech v Praze a Honzykovi za dnešní seznámení v Brně a fajn pokec Přečetl jsem si martarův liebesbrief o stavu hodinek a vykouzlil mi úsměv na tváři. Díky za nato i za vzkaz Díval jsem se, že jim někdo pořídil další šmouhu na hardlexu a pár ťukanců taky přibylo, ale s tím se počítalo a těmhle hodinkám dojebanost prostě sluší. Navíc kdo by chtěl hodinky, co projely svět a není to na nich vidět, že... Pro jistotu aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu) Pokračování bude tedy Rudykopalsson a kdyby náhodou ne, tak stosi atd. Dejte si pak včas vědět, tím směrem já nejezdím, takže asi pošta.
Jenikec Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Prosim co pro to mohu udelat. Ja chci taky, pohYbuji se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Lamiczka Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Podmínky plníš, takže stačí se napsat do seznamu Pro jistotu aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude
honzyk Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Potvrzuji příjem monster a děkuji Lamiczkovi za příjemné setkání. Hodinky jsem zatím přezul na oranžové nato a vzal s sebou do rachoty. A jaký je nejbližší plán ? No když už jsou na tom hadru tak s nima v sobotu vyrazím na strat půlmaratonu :-)
Jenikec Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Dik Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Petr Svenda Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Chlapi, čtu to tady, a me trefí! To je nejsilenejsi a nejuzasnejsi nápad, co jsem viděl v životě. Ty hodinky budou mít nevycislitelnou cenu! Vzhledem k tomu, ze jsou to jedny z nejmilejsich hodinek, co jsem měl, a vůbec nevím, proč jsem se jich kdysi zbavil, moc rád bych se zapojil. První dva týdny v září by se mohly podívat na Sardinii, cestovaly by autem a jako spravne potapky lodí tam i zpět. Jestli teda akce ještě bude pokračovat a budou volne.
Lamiczka Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Díky za chválu, ale těch putovních hodinek je na fóru víc, takže bych si ten nápad nerad přivlastňoval. Je pravda, že mě baví sledovat kde všude byly, ať už virtuálně s Martarem u televize (snad se nikdo nebude zlobit, ale pro mě asi nejzábavnější série fotek), nebo v Namibii, Chorvatsku, Srílance, nebo i jen v Brdech. Sardinie zní super a pokud dobře vidím seznam, tak v září ještě na cestách budou a i kdyby ne, tak nemám problém je poslat. Platí pro všechny, že počet účastníků není omezen, takže klidně neváhejte a pište se. Léto se blíží a pokud někdo chce vzít hodinky na dovolenou, má šanci. Sám jsem se pro jistotu dopsal, na přelomu července/srpna jedu do Norska s tátou na ryby, takže bych je vzal taky do severních krajin Aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po Maxelovi30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání doplní Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem Lamiczka
Návštěvník lack71 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 super....také bych je hned rád provětral .......
Petr Svenda Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po Maxelovi30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta
Lamiczka Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Ne, že bych si potřeboval honit příspěvky, ale nějak se ztratilo formátování v seznamu, takže oprava... Aktuální seznam:1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25-26) Maxel (druhé kolo) - první+druhý týden v červenci, 1.-17.7.25-26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po Maxelovi30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se