Přejít na obsah

Mitákova cesta ke sbírce a dědictví

Návštěvník Mitak

Doporučené příspěvky

V 15. 11. 2016 v 18:22, Mitak napsal:

Jestli máš F105W, tak je prosím vyfoť i s šuplérou, ta velikost mě zajímá a ve Zlíně je nemají skladem. Zkusím to za dva týdny v Brně. Na Casio.com dokonce uvádějí rozměr 37,5 x 33,5 cm, takže nevím čemu věřit.

Měl jsem je a už jsem na ně neviděl, nedávno jsem je tu prodal. Ty cm jsou asi jen tak pro pobavení. Jsou prostě o pár mm na každou stranu větší než F91W. 

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 1. 2. 2017 v 21:43, AdaMoss napsal:

Konečně jsem přečetl celý příběh. Trvalo mě to po kouskách asi půl roku. Máš to hezké Mitáku a dobře se to čte. Kdy bude další díl o Moonech? ;-)

To sa aj ja pýtam, keď tu občas nakuknem. Má to aj pokračovanie, alebo sme na dôchodku?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Mitak

Už mně pár lidí říkalo, že by si rádi zase něco přečetli, ješitně mě to těší, ale podlehl jsem paranoi a bohužel už mám taky hodinky radši v bance v trezoru. Proto si taky nechci moc pouštět hubu na špacír. Navíc kdybych měl sepsat všechno, co tu zatím chybí, tak bych se k těm Bulgari dostal za hodně dlouho :-) Pro sebe si to sepisovat budu, ale sem už asi radši ne.

Odkaz ke komentáři

V 13. 7. 2017 v 11:12, Mitak napsal:

Už mně pár lidí říkalo, že by si rádi zase něco přečetli, ješitně mě to těší, ale podlehl jsem paranoi a bohužel už mám taky hodinky radši v bance v trezoru. Proto si taky nechci moc pouštět hubu na špacír. Navíc kdybych měl sepsat všechno, co tu zatím chybí, tak bych se k těm Bulgari dostal za hodně dlouho :-) Pro sebe si to sepisovat budu, ale sem už asi radši ne.

Celkem to chápu, nicméně právě ohledně těch Bulgari by pár fotek a nějaký, byť třeba stručný, info bylo fajn. Osobně mě hodně zaujaly a už několik hodin o nich sjíždími info kde se dá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mitak

Možná založím samostatné vlákno, ale nedostanu se k tomu dřív než tak za dva týdny... A je smutný fakt, že tyto černé člověk ani na netu neuvidí prakticky jinak než jen produktové fotky. Já jsem Bulgari vnímal vždy jen přes nádherné dámské hodinky a pánské mě začaly zajímat, až když na letošním Baselu představili nejtenší automaty na světě, které se instantně zařadili do mého want listu. Pak jsem je ale vyzkoušel a zjistil, že jsou příliš tenké a ani zajímavý titanový vzhled to nespraví. Aby vynikly všechny (oficiálně spočítané! :-)) hrany Octo pouzdra, tak je potřeba o chlup vyšší pouzdro. Ale i ty moje jsou vcelku nízké.

Odkaz ke komentáři

No to klidně to ty dva týdny počká, hodinky za to stojí. Taky jsem koukal na ty Octo Finissimo (je řeč o nich, předpokládám) a na netu vypadají super. Navíc já mám proti tobě párátko, s bídou 17cm, tak by mi možná seděly líp (akorát ta cena) nebo bych asi volil z těch "obyč" verzi 38mm. Ale nikdy jsem je neměl na ruce, budu to muset napravit. Nicméně díky, po dlouhý době hodinky, co mi dodaly trochu tý chronovýživy a vytrhly mě z delší apatie.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...