neumann Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Tyhle suma jsou super a MM300 to je kapitola sama pro sebe dyt vis;) je to srdecni zalezitost Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Tak jsem si splnil velký hodinkový sen. Pro mě jde asi o nejlegendárnější hodinky, které tak nějak byly součástí největšího dobrodružství v lidské historii. Teď už jen nakoupit nata a rally strap. Tak trochu zvažuji co dál, co do zajímavosti příběhu se mi líbí Expy I, taky jsem dlouho neměl pilotky a strašně rád bych zkusil Mark XVI. Akorát to je teď vše mimo budget, no možná zkusím stowy flieger a pak se uvidí. Zkusil bych ještě MM300 a LVčka Takže Moony 311.30.42.30.01.005 a v pozadí kniha od mého oblíbeného novináře Karla Pacnera
Maxel Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Gratulace! Ať dobře slouží, jsou to skvělý hodinky.
neumann Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Vojto, ty kosmonaute:) gratuluju ti jeste jednou, jsem fakt rad ze si to tak hezky plnis. Pro me je to beh na dlouhou trat, ale taky jednou budou kua! Uzivej si jich chlapiku! Sent from my iPhone using Tapatalk
Bells Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Hezky pěkně, gratulace k ikonám!
MíraMíra Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Hezky si tu cestičku razíš. Gratulace.
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Tak přezutu, tahle dvojka mě fakt baví. Baví mě i ta změna kolem ručního nátahu
pebe Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Mas super dvojku, gratuluju a lehce zavidim Moony mi prijdou nejhezci na tahu Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem pebe
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Kolegové se mi právě strašně smějí :D
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 V 4. 8. 2017 v 11:59, pebe napsal: a divíš se jim? Však já jim to přeju Ten co z toho má největší srandu má zrovna dovolenou. Tomu když jsem řekl, že jsem dal 55USD za svítící vložku lunety, tak smíchy brečel Tak už jsem raději ani neříkal, že ta luneta k tomu stála 45USD....
pebe Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 a i tak už jsou pryč, viď to barevné nato je parádní
Lukyn77 Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Vojto, gratuluju a těším se, až si ty kožky pořádně omrknu u pífka.Prozraď nám zdroj řemenů ...
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 https://www.cheapestnatostraps.com/ když začneš odebírat newsletter, tak máš -10% a když vezmeš 5 a více, tak máš ještě dalších 20% dolů. Akorát ceny jsou teda bez daně. Nata super, řemeny min. ten šedý a fialový trochu slabší. Za ty prachy asi kvalita odpovídá..
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 V 4. 8. 2017 v 12:08, pebe napsal: a i tak už jsou pryč, viď to barevné nato je parádníjj je to život Já Ti zase celkem závidím ty MarineMastery, já je vždycky strašně chtěl ale zatím si nějak nejsme souzeni. Vždycky mi buď utekly nebo jsem zrovna koupil něco jiného. A nové se mi platit nechce....
pebe Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) já už je nemám už jsou zase o dům dál...jsou super, ale prostě jsou na mě těžké a vysoké. Teď mám SBDN001, procházim si quartz krizí ale už pokukuju zase všude, klasika. Ale mám zaměřeno a mohlo by to být i na delší vztah no...uvidíme Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem pebe
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 V 4. 8. 2017 v 12:21, pebe napsal: já už je nemám už jsou zase o dům dál...jsou super, ale prostě jsou na mě těžké a vysoké. Teď mám SBDN001, procházim si quartz krizí ale už pokukuju zase všude, klasika. Ale mám zaměřeno a mohlo by to být i na delší vztah no...uvidímeTo já myslel, že když už řežeš do tahu, tak jsou napořád Ještě k tomu cheapestnatostrap, taková jedna zajímavost. Na všech svých řemenech mají celkem vychytanou stežejku, kdy není třeba vystěžejkovač a minimalizuje se poškození hodinek. Příjde mi to jako zajímavé řešení: A taky mají moc sympatickou majitelku akorát nepoznám co má za hodinky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se