Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zrovna SA budú magnet na škrabance. Ale zatiaľ najviac "odrbané" hodinky, čo som mal tú česť držať v ruke, boli známeho asi 6-ročné Daytony. Boli to jeho jediné hodinky a keď som ich videl prvý raz, tak ma skoro nepresvedčil, že to nie je fake.

Edit: ad Hublot - nosiť dva roky hodinky a nevedieť z akého sú materiálu snáď fakt nemyslíš vážne

Upraveno uživatelem koveras
  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No ještě v pondělí jsi vzpomínal na ty "hrozné zážitky" s oroseným čelem :lol2: ...

To jo. Vždyť jsem psal, že jsem to pár dní rozdejchával.

Odesláno

To jo. Vždyť jsem psal, že jsem to pár dní rozdejchával.

Konec debaty. Pojďme se vrátit k vážnějším tématům, například vlásečnice na hodinkách :D . A propo Vojto, nahoď aktuální foto SO 42 s vlásečnicemi, ať tady kolega nemá pocit, že je sám :) .

Návštěvník Kamil
Odesláno

@Kamil: Jak psal uživatel @cedric hned pod tím příspěvkem: Žijící hodinky. To je ono. To budou i ty moje.

Když to vidím tak už to neřeším...fakt jste mi pomohli :clap: :clap: :clap: Dík

No a když se podíváte na moje Victorinoxy, taky je vidět, že jsou to žijící hodinky. :)

post-147-0-14811100-1434746472_thumb.jpg

post-147-0-72394300-1434746472_thumb.jpg

Odesláno

Breitling SA II., on 19 Čer 2015 - 20:36, said:

snapback.png

Jj.....mám Hubloty už skoro 2 roky, nosil jsem je každý den a není na nich ani ň......tak jsem byl překvapený, že Breitlingy jsou tak náchylný.....je fakt, že ty Hubloty jsou černý a je to keramika nebo titan...nevím....

To jako fakt?  :)

přesně tak.....nikdo nic ???...opravdu ???

Odesláno

Asi se nepodíval hodinkářskou lupou. Sibiř taky opravuje třeba s RLX hodinkama auta, na konci směny je hodí na 10 minut do odmašťovače a pohoda, teda tak si to nějak představuju... :)

Odesláno

Asi se nepodíval hodinkářskou lupou. Sibiř taky opravuje třeba s RLX hodinkama auta, na konci směny je hodí na 10 minut do odmašťovače a pohoda, teda tak si to nějak představuju... :)

Řekl bych že těsně, správná odpověď je na konci sezóny, proto jich má vo něco víc :D

Odesláno (upraveno)

Z leštěnejch béček na leštěnym tahu bych zešílel. Jsem ten typ, co si stále otírá mobil, čistí brejle, leští boty, myje auto a na konferenčním stolku nesmí bejt kolečko od skleničky... Jsem rád, že mám velkou část pouzdra a tah v kartáčovaný úpravě. Vnitřní leštěnou lunetu jsem musel teď při prvním servisu nechat rozleštit, vadily mi vlásečnice... :lol2:

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

Presne jak pisi kolegove. Ja jsem na svoje Orienty daval prehnany pozor, nosil je furt pod rukavem... Az jednou jsem byl u znameho doma a jsem s nimi jebnul o kovovy sud. A na nozicce je zcela drobny "zasek". Dlouho jsem to rozdychaval a furt to pozoroval. Ale nosim je denne a to bych se z toho zblaznil, sramum se neubranis. Jsou to tool hodky jako tvoje. A predevsim se mi po prvnim sramu dost ulevilo :-) Za nekolik let at nebude poznat, ze to jsou hodinky, to prelestis :-)

post-12327-0-65662100-1434791476_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...