koveras Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) Zrovna SA budú magnet na škrabance. Ale zatiaľ najviac "odrbané" hodinky, čo som mal tú česť držať v ruke, boli známeho asi 6-ročné Daytony. Boli to jeho jediné hodinky a keď som ich videl prvý raz, tak ma skoro nepresvedčil, že to nie je fake. Edit: ad Hublot - nosiť dva roky hodinky a nevedieť z akého sú materiálu snáď fakt nemyslíš vážne Upraveno 19. června 2015 uživatelem koveras
siwi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 No ještě v pondělí jsi vzpomínal na ty "hrozné zážitky" s oroseným čelem ... To jo. Vždyť jsem psal, že jsem to pár dní rozdejchával.
Sphinxx Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 To jo. Vždyť jsem psal, že jsem to pár dní rozdejchával. Konec debaty. Pojďme se vrátit k vážnějším tématům, například vlásečnice na hodinkách . A propo Vojto, nahoď aktuální foto SO 42 s vlásečnicemi, ať tady kolega nemá pocit, že je sám .
Sphinxx Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 No a co spona a tah? Taky už tam něco je ... ale to vnitřní okruží je teda festovka .
siwi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Jo, tak ta a spona, to je taková klasika, kterou má dřív nebo později na hodinkách kažej.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 S tím naděláte, pár škrábanečků. Tady se podívejte na dorasené hodinky.
siwi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 @Kamil: Jak psal uživatel @cedric hned pod tím příspěvkem: Žijící hodinky. To je ono. To budou i ty moje.
Breitling SA II. Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Kovovej tah k nim mám taky, ale ten jsem nechal hned sundat a dal tam kůži.....
Breitling SA II. Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Když to vidím tak už to neřeším...fakt jste mi pomohli :clap: Dík
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 @Kamil: Jak psal uživatel @cedric hned pod tím příspěvkem: Žijící hodinky. To je ono. To budou i ty moje.Když to vidím tak už to neřeším...fakt jste mi pomohli :clap: Dík No a když se podíváte na moje Victorinoxy, taky je vidět, že jsou to žijící hodinky.
Breitling SA II. Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Tak to je taky hustý.....
Breitling SA II. Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) jdu raději na jedno Upraveno 19. června 2015 uživatelem Breitling SA II.
Tondaa73 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Breitling SA II., on 19 Čer 2015 - 20:36, said: Jj.....mám Hubloty už skoro 2 roky, nosil jsem je každý den a není na nich ani ň......tak jsem byl překvapený, že Breitlingy jsou tak náchylný.....je fakt, že ty Hubloty jsou černý a je to keramika nebo titan...nevím.... To jako fakt? přesně tak.....nikdo nic ???...opravdu ???
Josef01 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Asi se nepodíval hodinkářskou lupou. Sibiř taky opravuje třeba s RLX hodinkama auta, na konci směny je hodí na 10 minut do odmašťovače a pohoda, teda tak si to nějak představuju...
gougy Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Asi se nepodíval hodinkářskou lupou. Sibiř taky opravuje třeba s RLX hodinkama auta, na konci směny je hodí na 10 minut do odmašťovače a pohoda, teda tak si to nějak představuju... Řekl bych že těsně, správná odpověď je na konci sezóny, proto jich má vo něco víc
Radius Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) Z leštěnejch béček na leštěnym tahu bych zešílel. Jsem ten typ, co si stále otírá mobil, čistí brejle, leští boty, myje auto a na konferenčním stolku nesmí bejt kolečko od skleničky... Jsem rád, že mám velkou část pouzdra a tah v kartáčovaný úpravě. Vnitřní leštěnou lunetu jsem musel teď při prvním servisu nechat rozleštit, vadily mi vlásečnice... Upraveno 19. června 2015 uživatelem Radius
jiricek Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Radius: v tom případě díra u palce na ponožce by tě asi zabila
neferirkare Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Presne jak pisi kolegove. Ja jsem na svoje Orienty daval prehnany pozor, nosil je furt pod rukavem... Az jednou jsem byl u znameho doma a jsem s nimi jebnul o kovovy sud. A na nozicce je zcela drobny "zasek". Dlouho jsem to rozdychaval a furt to pozoroval. Ale nosim je denne a to bych se z toho zblaznil, sramum se neubranis. Jsou to tool hodky jako tvoje. A predevsim se mi po prvnim sramu dost ulevilo :-) Za nekolik let at nebude poznat, ze to jsou hodinky, to prelestis :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se