kdojinej Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 To mi připomělo jak jsem onehdá cestoval metrem, naproti seděl zavalitý tramp středního věku. Dotyčný na mě významně pokyvoval a bradou ukazoval na moje SKX007, načež neméně významně poklepával na svoje Prim Sport právě s tímhle úsměvem...že jako víme
stando Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 U mna nik nepochvalil Becka, Omegy, IWC....ale Panerai uz vela krat, hlavne ked ich mam na nejakej ammo kozke, tak si ludia myslia, ze ich mam po dedovy
panedge Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Me taky jenom Panerai a docela casto.
Horhe Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Mně tenkrát taková mladá, pohledná pokladní v Globusu chválila Longines HC. Povídá: "Máte moc hezký hodinky, to vám asi moc lidí nepochválí...?" Docela mě to potěšilo a lichotilo, manželce, co stále vedle, už tolik ne
lukassko2 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Ja možem tiež v tomto smere pochváliť Longines Hydroconquest. Hlavne ked som ich dal na čierny nato, ľudia mi na ne pozerali a chválili že mam pekne hodinky. A ešte som mal pozitívne ohlasy na Tissot PRC200.
rooosta Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Mne minule jeden pán (klient MUDr. gynekológ) pochváli ORISKY, bol som dosť prekvapený, že vôbec registruje zn. ORIS. Naopak ja som raz chlapíkovi pochválil jeho Bečka Avengery Chrono - 48 jak sa patrí , samozrejme sa potešil a hneď podotkol koľko stoja... čo ma nepotešilo je, že na moje ORIS ani nepozrel jasne veď on má Bečka tak kto je viac a keď ich dal dole a podal mi ich nech si ich obzriem tak to bol "hnus velebnosti" ...neviem ako to opísať, ale zo spodu a na tahu vyzerali nie ako keby ich dal dole z ruky, ale ich vybral priamo z ..... otvoru, kedže nerád by som dastal dajaký ekzém tak som mu ich radšej hneď vrátil... ..hlavne, že má Béčka
Moty Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 SINN GSG9 na oranz gumě a IWC AT2000, primárně kvuli barevnosti a velikosti
Locky Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Dokonce 2x mi pochvalili zelene Alpinisty, ale vzdy to bylo na slunicku, kdy byl cifr suprove zeleny a cifry zarily od slunicka.
tommas4 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Po mě lidi nic nechtěj tak mi hodinky nechválej.
Ruiz.aw Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Hodinky mi chválí dcera, to mi stačí ....
ondras69 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Dnes mi místní člen Tichus pochválil Longines Hydroconquest.
Primm Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Me dvakrat pochvalili 40 let stary hranaty chrona Citizen 67-9071. Nejdriv reditel v praci (takovej starnouci hipster), ze by to byly cool hodinky na party a pak holka, ke ktere chodim na masaze, ze to jsou zajimave hodinky. Jinak nikdo nic. Jednou kolega v praci cizinec mi okomentoval Prim TV, ale nebyla to chvala.
zhrado Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Včera kolegyňa v práci v tmavej uličke: Jééj ako ti pekne svietia hodinky
milomac Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 (upraveno) Mně jednou zloděj v tmavé uličce: Pak že nic nemáš, hajzle a máš docela pěkný hodinky! Omlouvám se za vtípek, ale doopravdy mi pochválila hodinky snad jen jednou kolegyně v práci, měl jsem nová Seika a automaty pak švagrová, když jsem měl Fortisky s modrými ručkami. Upraveno 27. června 2015 uživatelem milomac
blackhead Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Mne pochvalila pani na celnici Grand Seika a rikala ze jsou asi nadosmrti kdyz jsou tak drahy.
emef Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 U mě nejvíc pozornosti vyvolaly Damaska čtyřicet čtyřky... a prej vypadají jako plastový... Mně taky nejvíc všichni chválili Déčka 44. Černej Damest a modrej antirelfex z nich udělaly designovku. Už jsem to tady párkrát řikal, ale nikdo mi nevěřil a nevěří.
rahhan Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Plusové body dostávám za limitku od Zodiacu,Valjoux 7751
peto2705 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 mne predavacka v obchode pochvalila Steinhart O1VR na NATO strape, vrajze mam pekne hodinky
Michal444 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 No mne prekvapivo pochvalili len Breitling, po ostatnych ani pes nestekol / Rlx, IWC / :)
JAJA Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 Mě nejvíce pochválili přes všechny, PAM, Omegy, Béčka, Zenithy... jedny z nejlevnějších hodinek, které jsem měl a to Eterny Super Kontiki.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se