Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To mi připomělo jak jsem onehdá cestoval metrem, naproti seděl zavalitý tramp středního věku. Dotyčný na mě významně pokyvoval a bradou ukazoval na moje SKX007, načež neméně významně poklepával na svoje Prim Sport právě s tímhle úsměvem...že jako víme :)

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně tenkrát taková mladá, pohledná pokladní v Globusu chválila Longines HC. Povídá: "Máte moc hezký hodinky, to vám asi moc lidí nepochválí...?" Docela mě to potěšilo a lichotilo, manželce, co stále vedle, už tolik ne :D

Odesláno

Ja možem tiež v tomto smere pochváliť Longines Hydroconquest. Hlavne ked som ich dal na čierny nato, ľudia mi na ne pozerali a chválili že mam pekne hodinky. A ešte som mal pozitívne ohlasy na Tissot PRC200.

Odesláno

Mne minule jeden pán (klient MUDr. gynekológ) pochváli ORISKY, bol som dosť prekvapený, že vôbec registruje zn. ORIS. Naopak ja som raz chlapíkovi pochválil jeho Bečka Avengery Chrono - 48 jak sa patrí :sad01_anim: , samozrejme sa  potešil a hneď podotkol koľko stoja... čo ma nepotešilo je, že na moje ORIS ani nepozrel :lol2:  jasne veď on má Bečka tak kto je viac :frusty:  a keď ich dal dole a podal mi ich nech si ich obzriem tak to bol "hnus velebnosti" :eek: ...neviem ako to opísať, ale zo spodu a na tahu vyzerali nie ako keby ich dal dole z ruky, ale ich vybral priamo z ..... otvoru, kedže nerád by som dastal dajaký ekzém tak som mu ich radšej hneď vrátil... :whistling: ..hlavne, že má Béčka  :helpsmilie:

Odesláno

Me dvakrat pochvalili 40 let stary hranaty chrona Citizen 67-9071. Nejdriv reditel v praci (takovej starnouci hipster), ze by to byly cool hodinky na party a pak holka, ke ktere chodim na masaze, ze to jsou zajimave hodinky. Jinak nikdo nic. Jednou kolega v praci cizinec mi okomentoval Prim TV, ale nebyla to chvala.

Odesláno (upraveno)

Mně jednou zloděj v tmavé uličce: Pak že nic nemáš, hajzle a máš docela pěkný hodinky!  :lol2: 

Omlouvám se za vtípek, ale doopravdy mi pochválila hodinky snad jen jednou kolegyně v práci, měl jsem nová Seika a automaty pak švagrová, když jsem měl Fortisky s modrými ručkami.

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

U mě nejvíc pozornosti vyvolaly Damaska čtyřicet čtyřky... a prej vypadají jako plastový...

Mně taky nejvíc všichni chválili Déčka 44. Černej Damest a modrej antirelfex z nich udělaly designovku. Už jsem to tady párkrát řikal, ale nikdo mi nevěřil a nevěří. :D

Odesláno

Mě nejvíce pochválili přes všechny, PAM, Omegy, Béčka, Zenithy... jedny z nejlevnějších hodinek, které jsem měl a to Eterny Super Kontiki.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...