Přejít na obsah

Jaké hodinky vám pochválili?

Tyr

Doporučené příspěvky

Dloooouho nic a teď dvakrát po sobě během pár dní.

Prvně ředitel naší manufaktury pochválil SKX007 a k tomu celkem překvapivě dodal, že je taky hodinkář a sbírá Primky a k tomu má vybrané potápky Longines (do té doby jsem na něm viděl jen outdoorová Suunta).

Druhak dneska dva kolegové oblekovky, které bych tu asi skoro neměl zmiňovat, páč zde nemaji moc dobrou auru... Parnis. Jenže mě se prostě líbí, navíc mi je hodinář docela dobře seřídil a tak je občas vytáhnu na vzduch :D

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mne snad iba raz azijsky predavac v hodinarstve na dubajskom letisku stylom..."aaaa, ceeenit" a aspon z mojho pohladu uznanlivo kyval hlavou...a mozno to myslel aj uplne inak :)

+ samozrejme zopar znamych a rodina ale to sa asi nerata

Odkaz ke komentáři

Skoro som umrel od smiechu ked mi moja vlastna mama povedala na Marathony Tsar ze "mas hodinky jak Fico"...(pre nezainteresovanych je to slovensky premier vlady a nedavno media riesili ze ake drahe nosi hodinky,boli to tusim nejake IWCcka)...akurat neviem ci to mam brat ako pochvalu :)

Odkaz ke komentáři

Nejvíc rozporuplné reakce mám na dievas vintage california... V práci ví, že na hodinky koukám skoro pořád, ale tyhle se jim nelíbí - něco jako "teda už jsem na tobě těch hodinek pár viděl, ale tyhle jsou asi nejškaredší" :), oproti tomu dámské osazenstvo i přítelkyně je zase nemůže vynachválit a slýchávám "škoda že jsou tak velké, jinak bych je hned koupila i pro sebe, hezčí hodinky jsem už dlooouho neviděla,".. tak a teď si vyberte :)

Odkaz ke komentáři

Kolega mi v práci pochválil mé Certiny DS-2 (vintage), bylo to úplně poprvé kdy nějaké mé hodinky komentoval - s tím, že tyhle jsou fakt pěkný a líbí se mu. Docela mě tím překvapil. No a cca dva roky zpět mi kolegyně pochválila Doxa grafic. Jen si nejsem jistý, jestli jde opravdu o pochvalu ;-) - pěkný hodinky, takový oldskůlový :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

je to zvlastne, ale ludia skor reaguju na velkost hodiniek?

ked nosim IWC alebo Roger Dubuis, tak ziadna reakcia, ani nejake pohlady. Sem a tam na Breitling alebo Rolex registrujem nejake pohlady ( jej, modre hodinky?) a obcas v krcme ich maju zaujem prezriet ( ale to su kamarati, to sa asi nepocita?)

Ale odkedy som kupil  dva kusy obrovske a komplikovane zeleza od U Boat, tak este aj taxikar to dal do reci a aj dievcata pri praci si ich davaju na ruku ( aj noha uz bola vyskusana!). preto si myslim, ze malokto sleduje kvalitu, ale velkost im pritahuje zrak.

Odkaz ke komentáři

Nosil jsem stale do prace Stowy Fliegry bez loga a nic. Pak jsem je dal na mesh a hned 2 kolegyne se ptaly, zda mam ty krasne hodky nove:)

Pri porodu jsem drzel drahou polovicku a doktor uplne v pohode, co to

je za pilotky, ze se mu libi. Doktori maji pry hodinky radi, to mi tvrdi zena zdravotni

sestricka. Kdyz si vzdy tajne vezme nejake me kousky, tak vyzvidaji:)

Odkaz ke komentáři

Mně jednou zloděj v tmavé uličce: Pak že nic nemáš, hajzle a máš docela pěkný hodinky!  :lol2: 

Omlouvám se za vtípek, ale doopravdy mi pochválila hodinky snad jen jednou kolegyně v práci, měl jsem nová Seika a automaty pak švagrová, když jsem měl Fortisky s modrými ručkami.

kdysi dávno na zastávce v noci , po návratu z oslavy "narozené dcery" kolegy, začal mi tak chválit má Prim pyžama nějaký fajn týpek. Jak vypadal jsem si nepamatoval, protože jsem stále ladil rovný posez na lavičce :cheers: :-)... No a ty hodinky v tu noc našly nového majitele :smoke:

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Mně hodně chválí Hamilton Pan Europ v černé variantě. Jinak nic moc. Měl jsem menší Omega day-date - podle mě krásné decentní hodinky, z nichž kvalitní hodinařina čišela - na ně žádná pochvala nepřišla. Ještě si pamatuju, že hodně přitahovaly pozornost hodinky no-name s Unitasem a velkou korunkou. Nejspíš pro onu kombinaci velké diamantové korunky a velkého průměru (určitě přes 46). Všechny moje lepší kousky moc pozornosti nevyvolávají. V současné době mám krátce péóčka a zatím si jich nikdo moc nevšiml, dokonce ani v rodině (tchyně si vůbec nevšimla, že nějaké nové hodinky mám, natoš aby je pochválila...). Já si ale myslím, že hodinky by měly spíše doplňovat celkový dojem. Proto pokud budí nějakou výraznější pozornost je to podle mě spíše na závadu. Ale to je asi otázka názoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...