Frostie Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Opět luxusní, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Tak snazim sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Parada velika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Bomba! Nebyla by fotka druhé tváře? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Super! To uchycení řemínku je zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 MmmmOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DennisXXXX Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 (upraveno) Taky si dovolím poslat fotečku, sice neznačkové tržnicové hodinky, ale třeba se někomu bude líbit.. V nápisech mají zvláštní kaz Upraveno 16. října 2020 uživatelem DennisXXXX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Tym kazom sa z nich stal zberatelsky kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 No, tohle jsou vlastně klasické Kesselky. S podobným potiskem na sklíčku existovaly i pod značkou Marantz.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 siwi ano, ale vsimni si popisky nad displejom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Jojo, chybička se vloudila Máš unikát.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Ked som dnes kompletizoval USA abteilung, tak sa mi zase dostali do ruky tieto dva kusky zo 70tych rokov, ktore su niecim zvlastne a uplne odlisne od ostatnych digitaliek. Maju v sebe nieco, co sa vacsinou vidi na analogovych vojenskych vintazkach. Schvalne ci viete, o co ide. Je to na oboch aj zasifrovane v napisoch... Len skuste bez guglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tritium? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Presne. Pod displejom je kapsula s tritiom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Viděl jsem kdysi na netu rozebrané Fairchild. Škoda, že se to víc nerozšířilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 před 3 hodinami, Gombo napsal: Presne. Pod displejom je kapsula s tritiom. V jinem provedeni u mne takto... A u mne tedy po tech cca 40 letech ani tuk, -ty jeste neco pozorujes? _______________________________ Gomba jsem se ptal... a do techto 2 tedy vlozeny stand.battery a uvidime na jak dlouho... _____________________________________ A reaguju na jenduzhor, ktery mne nasadil brouka ohledne kontrastu... Tak 409 to nemaj a mam jen tytp... Tvoje 410 jsou paradni a taky bych nejake potreboval, bohuzel se vyskytuji malo, to uz 409 jsou k videni casteji(buyee/eBay). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 akai tie moje tiez uz nesvietia. Niesu nejak vzacne a ani zachovale, ale mam z nich tiez radost, lebo keramicke moduly sa mi malokedy podari ozivit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se