t2 Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 Bomba! Nebyla by fotka druhé tváře? Díky.
Gombo Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2020 MmmmOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
DennisXXXX Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Odesláno 16. října 2020 (upraveno) Taky si dovolím poslat fotečku, sice neznačkové tržnicové hodinky, ale třeba se někomu bude líbit.. V nápisech mají zvláštní kaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2020 uživatelem DennisXXXX
Gombo Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Odesláno 16. října 2020 Tym kazom sa z nich stal zberatelsky kusok
siwi Odesláno 16. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2020 No, tohle jsou vlastně klasické Kesselky. S podobným potiskem na sklíčku existovaly i pod značkou Marantz.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 siwi ano, ale vsimni si popisky nad displejom
siwi Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Jojo, chybička se vloudila Máš unikát.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Odesláno 17. října 2020 Ked som dnes kompletizoval USA abteilung, tak sa mi zase dostali do ruky tieto dva kusky zo 70tych rokov, ktore su niecim zvlastne a uplne odlisne od ostatnych digitaliek. Maju v sebe nieco, co sa vacsinou vidi na analogovych vojenskych vintazkach. Schvalne ci viete, o co ide. Je to na oboch aj zasifrovane v napisoch... Len skuste bez guglu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Presne. Pod displejom je kapsula s tritiom.
t2 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Viděl jsem kdysi na netu rozebrané Fairchild. Škoda, že se to víc nerozšířilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 3 hodinami, Gombo napsal: Presne. Pod displejom je kapsula s tritiom. V jinem provedeni u mne takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A u mne tedy po tech cca 40 letech ani tuk, -ty jeste neco pozorujes? _______________________________ Gomba jsem se ptal... a do techto 2 tedy vlozeny stand.battery a uvidime na jak dlouho... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. _____________________________________ A reaguju na jenduzhor, ktery mne nasadil brouka ohledne kontrastu... Tak 409 to nemaj a mam jen tytp... Tvoje 410 jsou paradni a taky bych nejake potreboval, bohuzel se vyskytuji malo, to uz 409 jsou k videni casteji(buyee/eBay). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 akai tie moje tiez uz nesvietia. Niesu nejak vzacne a ani zachovale, ale mam z nich tiez radost, lebo keramicke moduly sa mi malokedy podari ozivit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se