siwi Odesláno 19. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Třeba u Casií je tlačítko světla s jinou funkcí kombinováno docela často. Osobně jsem se s tím setkal poprvé v roce 1990 u typu W-780 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Pořád se tu dozvídám něco novýho.Žárovičku jsem vyměnil,tak už svítí.Po dvouhodinovém bádání jsem zjistil,že je z plošáku vypalý asi kondenzátor.Tak jsem zkusmo zkušel dát jiné z jiných digošek-však bez úspěchu.Jsem smířen s tím,že pípat prostě nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Zberňa hodinárskeho šrotu pokračuje v činnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Samozrejme zadny zazrak, ale TEMPIC se mne libej. mam podobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ty vždycky přijdeš s něčím dosud neviděným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Pěkné, zajímavé, jednoduché a přitom poctivě udělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Zdravím. Dnes tu mám Sensor LC, rok asi kolem 1976-77, modul Optel, kov a sklo, funkce čas - vteřiny - den v měsíci, světlo. Jak jednoduché Nádhera. Dvojtečka je vlastně dvojkosočtverec. Screwback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Demontáž sklíčka,vyčištění toho zčernalého okraje.Zespodu jsem znovu nanesl zlatou barvu,sklíčko zpět přilepil silikonem.Mají složité ovládání.Tlačítko světla dělá mezičas stopek,ale světlo zatím nesvítí.Ani nepípají,nejsem schopen potvrdit blikající zvoneček-prostě nevím jak...Zajímalo by mě co má být jako značka napsána v tom prázdném obdélníčku(levis,kessel...)? Mám dámské Kessel které mají stejný display. Ale neměli světlo. Když blikala dvojtečka tak byl aktivovaný hodinový signál. Když byla notička tak alarm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Mám dámské Kessel které mají stejný display. Ale neměli světlo. Když blikala dvojtečka tak byl aktivovaný hodinový signál. Když byla notička tak alarm. Ok,dík tak ještě zabádám..Už vím od jiného člena zde že ty mé jsou Piratrony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Zdravím. Dnes tu mám Sensor LC, rok asi kolem 1976-77, modul Optel, kov a sklo, funkce čas - vteřiny - den v měsíci, světlo. Jak jednoduché Zase sa vraciam do čias dávno minulých, a prachom zapadnutých, aj tieto som mal, ďalšia úsmevná spomienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Zdravím. Dnes tu mám Sensor LC, rok asi kolem 1976-77, modul Optel, kov a sklo, funkce čas - vteřiny - den v měsíci, světlo. Jak jednoduché Zase sa vraciam do čias dávno minulých, a prachom zapadnutých, aj tieto som mal, ďalšia úsmevná spomienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Zdravím. Dnes tu mám Sensor LC, rok asi kolem 1976-77, modul Optel, kov a sklo, funkce čas - vteřiny - den v měsíci, světlo. Jak jednoduchéTo je paráda! Digitálky v poctivém polštářkovém pouzdře a la mechaniky. Upraveno 22. února 2019 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Jo, tak tohle je přesně ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Elektronika Signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Vracajú sa časy dávno minulé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Dnes cez den analogy 70th a vecer digi 70th Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 zajímavý ty barevný tlačítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 zajímavý ty barevný tlačítkaNebude to jediný prípad, aj ja som také čosi kedysi dávno mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Co na to napsat, no? Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se