Hantronix Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Taky mám jedny Citizeny s barevnými tlačítky. Původně jsem si myslel, že to tak někdo nabarvil, pak jsem zjistil, že je to z výroby. Bohužel jim teď (chudáčkům) chybí tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 (upraveno) Ja mam v tych tlacitkach este srobiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Černá verze z vytríny a modrá na ruce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Ještě jedna ze sklápěčky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Černá verze z vytríny a modrá na ruce..Aj tieto som kedysi mal V rokoch 1995 až 1998, som bol doslova hodinársky maniak, a kde sú tie časy??? Ako rýchlo ten čas letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 krásný kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tak už jsem taky nakaženej, včera jsem v šupleti narazil na moje školní digi. Tak jsem vyměnil baterku a jdou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Krásné školní hodinky. Dobře, že se ti je povedlo uchovat. Já v té době všechno rozmontoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Dnes bylo venku trochu namrznuto, tak jsem to využil Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Elektronika b6-02.. Koupený za 50,- Kč v Chotusicích na burze. Moc sem jim nedával ale náhradní díly jsou potřebné. Přesto jsem je dnes rozhodil. Těsnění ztvrdlé, mírná oxidace na kontaktech, chyběl šroubek a plíšek pro kontakt baterií. Vše jsem vyčistil, dodělal kontakt baterií, nové těsnění, přeleštil sklíčko a pouzdro, dal dohromady... Noo a šlapou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Krásné školní hodinky. Dobře, že se ti je povedlo uchovat. Já v té době všechno rozmontoval.Všetko si rozmontoval, a potom si to už nedal nazad dokopy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Elektronika b6-02.. Koupený za 50,- Kč v Chotusicích na burze. Moc sem jim nedával ale náhradní díly jsou potřebné. Přesto jsem je dnes rozhodil. Těsnění ztvrdlé, mírná oxidace na kontaktech, chyběl šroubek a plíšek pro kontakt baterií. Vše jsem vyčistil, dodělal kontakt baterií, nové těsnění, přeleštil sklíčko a pouzdro, dal dohromady... Noo a šlapou. SUPER !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Všetko si rozmontoval, a potom si to už nedal nazad dokopy??? Párkrát jsem to i dohromady dal. Ale občas jsem ztratil nějaký šroubek, plíšek, pružinku, a to už mě to pak nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Párkrát jsem to i dohromady dal. Ale občas jsem ztratil nějaký šroubek, plíšek, pružinku, a to už mě to pak nebavilo.To sa takto stávalo, a človek nevedel na to prísť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 No, teď zrovna jsem u jedněch digitálek narazil na problém. Měnil jsem v nich baterku, která je shora normálně krytá kontaktem. Jenže ten není k pouzdru připevněn šroubkem, ale byl do něho zasunutý do takového výřezu. Bohužel jsem si nezapamatoval jakou stranou. Teď plíšek otáčím, zastrkávám, ale nedrží a hodinky nenaskočí Navíc jsem zjistil, že v modulu je ještě jedna pozice pro baterku, ve které je vložena jakási plastová záslepka v podobě baterie. Po jejím vyjmutí jsou v této pozici taky kontakty. Hodinky ale běžely jen na jednu baterku. Zajímavá věc, na kterou jsem ještě nenarazil a nevím si s ní rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 siwi: Není nic lepšího, než problém hodit do "placu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Určite je tu niekto, kto pozná riešenie tohto problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Určitě. Akorát teď nejsem moc ve formě. Určitě to časem nafotím, ať víte, o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ak tu hovoríš o akejsi forme, tak to nie som ani ja, včera som bol úplne skapatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Elektronika b6-02.. Koupený za 50,- Kč v Chotusicích na burze. Moc sem jim nedával ale náhradní díly jsou potřebné. Přesto jsem je dnes rozhodil. Těsnění ztvrdlé, mírná oxidace na kontaktech, chyběl šroubek a plíšek pro kontakt baterií. Vše jsem vyčistil, dodělal kontakt baterií, nové těsnění, přeleštil sklíčko a pouzdro, dal dohromady... Noo a šlapou.Na to,že tu burzu mám skoro za barákem,tak jsem tam byl naposled předloni.A ted v sobotu jsem se tam chystal,ale zdálo se mi blbý počasí..nakonec bylo pěkně.Když jsi tam byl,dá se tam něco(digi)koupit,nebo to byl jediný exemplář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se