Hantronix Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Ááá... Pán je gurmán. Tak tahle Tatra se už prodává za víc jak ty Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Moc pekny, stejne jako tuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Casio ve společnosti bakelitové Škody 1200 sedan na setrvačníkový pohon... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 No ty máš poklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Bezgombikove Timex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 No, takový by se mi taky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Já mám taky jedny podobný. Bohužel jim chybí sklíčko.Nemá náhodou někdo v šuplíkových zásobách jedno navíc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Aby šly nosit,tak bych tam vytvořil jen čiré plexi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Nejsk to tu vazne,tak to trocha ozivim solarkami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Ale len tak lahko nenaskocili... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 No jo... Dobrý jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Soudkový pouzdra se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Dobrá práce a zajímavý kus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 jj pekne a zajimave, Uvnitr 10.78 -ze by mesic rok? a Hughes Aircraft Co. ???A dvojtecka? dve velikosti stopky vs cas? -nejak jsem si toho jinde nevsiml... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja dam taky jedny prisivsi + jedny uz zde prezentovane...(...prohlidnutim zvetsene foto to vypada na otisk uvnitr -mnel jsem je jen zbezne otevrene pro kontrolu, bylo vse ok.,takze priste vyjmout a odstranit... )Na ??? tyto ??? jsem chvili prihazoval... -ale zas tolik jsem je uz nepotreboval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jsem jim vyměnil baterky, napružil kontakty a šlapou jako zamlada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Tiez mas paradne kusky.Par skalnych olddigimagorov to tu udrzujeme .No a k tym mojim.Tiez si myslim,ze ta nalepka je datum a tie bodky som si vsimol,az ked si na to poukazal tiez by to mohlo byt tak,ako pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 pěkný kousky máte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Ta modrá u těch Orientek je opravdu moc pěkná. A dvojtečka? Dobrý postřeh. Nikdy jsem si toho nevšiml u jiných digi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se